Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • mnk Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O no prosze pd wczoraj nie zagladalam i 4 nowe dzidzie! Gratulacje dla nowych mamusiek:D

A mnie cos piecze i boli skora na dole brzucha, jakby cos tam peklo w srodku i taka galaretkowata skora jest teraz a reszta u gory normalna ;/ i te pachwiny, praktycznie chodzic nie moge. Az zal mi siebie:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    aneczka co do powiadamiania meza to mam tylko jedna droge - dzwonic do dyspozytora dyspozytor meza poinformuje ze dzwonilam, maz z miejsca pracy musi dotrzec pod szyb przewaznie ok 2 km potem poczekac na winde wyjechac wykapac sie i dopiero wychodzi :P
    To już wygodniej poczekać z porodem ;)

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka1983 wrote:
    To już wygodniej poczekać z porodem ;)
    no o to chodzi :D dlatego rodzimy dopiero w piatek bo piatek sobota niedziela mezu ma wolne :P

aneczka1983 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    aneczka co do powiadamiania meza to mam tylko jedna droge - dzwonic do dyspozytora dyspozytor meza poinformuje ze dzwonilam, maz z miejsca pracy musi dotrzec pod szyb przewaznie ok 2 km potem poczekac na winde wyjechac wykapac sie i dopiero wychodzi :P
    Kochana to ty predzej urodzisz niz maz sie wydostanie :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    myslisz ze takim speedem urodze :D ? to jak mam tak szybko urodzic to moge nawet bez meza :D

aneczka1983 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:

no Acikk, prędzej Antek wydostanie się z kanału niż Twój mąż z kopalni :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 23:16

aneczka1983, Acikk, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bella88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm a do kiedy powinno sie sterylizowac butelki za kazdym razem? Bo co strona to inaczej pisza...

Jutro mamy wizyte pani pediatry :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:

haha noo teoretycznie antek ma krotsza droge do pokonania :D ale smiechy smiechami a wiecie jakie ja stresy przezywam :P cala noc tak w sumie drzemie i tylko patrze na zegarek i dopiero jak wraca to spie spokojnie i potem wstaje w poludnie :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    Ototo hahaha bedzie porod express :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Accik twoj Antos ma jeszcze 4dni :) Moze czeka na termin 4.12? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    haha noo teoretycznie antek ma krotsza droge do pokonania :D ale smiechy smiechami a wiecie jakie ja stresy przezywam :P cala noc tak w sumie drzemie i tylko patrze na zegarek i dopiero jak wraca to spie spokojnie i potem wstaje w poludnie :P
    Tez bym sie stresowala ja sie stresuje nawet jak moj spi kolo mnie bo ciezko go dobudzic i codziennie przed snem sysze jak zaczniesz naprawde rodzic to wtedy mnie budz :)

Acikk lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Accik twoj Antos ma jeszcze 4dni :) Moze czeka na termin 4.12? ;)

no moj maz tak twierdzi z uwagi iz jest to barborka swieto gornikow ze antek czeka zeby tacie prezent zrobic :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Tez bym sie stresowala ja sie stresuje nawet jak moj spi kolo mnie bo ciezko go dobudzic i codziennie przed snem sysze jak zaczniesz naprawde rodzic to wtedy mnie budz :)
    ojjj mysle ze jak podniesiesz alarm to sie szybko wybudzi :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    ojjj mysle ze jak podniesiesz alarm to sie szybko wybudzi :D
    No po wczorajszej nocce to stwierdzil ze ma dosc a moj alarm uslyszy chyba cale osiedle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ze dopiero teraz zamowilam laktator tak jakos mi z glowy wylecialo :)

Asiowa lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie ze ja dalej wozka nie mam :/

Chichibi lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze chociaz nosidelko posiadasz :)

• mnk Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jutro w koncu bede farbowac wlosy:D i chyba przy okazji zrobie brwi. I musze ogarnac mieszkanie po przeprowadzce bo ledwo co sie wprowadzilismy w pt i caly weekend byli goscie. Chociaz i tak tezet prawie wszystko zrovil bo ja nie moge chodzic:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje się i ja, jakaś pierd.... bezsenność mnie dopadła, już od 21 się przewracam z boku na bok i szlag mnie trafia :/

Acikk może Antek stwierdził, że jak fury nie ma to on nie wychodzi i czeka aż wózek będzie?

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wlasnie polozylam,ale mysle ze jeszcze z godzinke nim zasne,no ale ja tak mam. :) moj maz zostal przrd tv jeszcze I ma zamiar grac na PS. Jak ma wolne to nsdrabia teraz :)

‹‹ 1947 1948 1949 1950 1951 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ