Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
O no prosze pd wczoraj nie zagladalam i 4 nowe dzidzie! Gratulacje dla nowych mamusiek:D
A mnie cos piecze i boli skora na dole brzucha, jakby cos tam peklo w srodku i taka galaretkowata skora jest teraz a reszta u gory normalna ;/ i te pachwiny, praktycznie chodzic nie moge. Az zal mi siebie:D -
Acikk wrote:aneczka co do powiadamiania meza to mam tylko jedna droge - dzwonic do dyspozytora dyspozytor meza poinformuje ze dzwonilam, maz z miejsca pracy musi dotrzec pod szyb przewaznie ok 2 km potem poczekac na winde wyjechac wykapac sie i dopiero wychodzi
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:aneczka co do powiadamiania meza to mam tylko jedna droge - dzwonic do dyspozytora dyspozytor meza poinformuje ze dzwonilam, maz z miejsca pracy musi dotrzec pod szyb przewaznie ok 2 km potem poczekac na winde wyjechac wykapac sie i dopiero wychodzi
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Kochana to ty predzej urodzisz niz maz sie wydostanie
no Acikk, prędzej Antek wydostanie się z kanału niż Twój mąż z kopalniWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 23:16
aneczka1983, Acikk, Mi$ia26, Flakonik, lula.91, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia890722 wrote:no Acikk, prędzej Antek wydostanie się z kanału niż Twój mąż z kopalni
haha noo teoretycznie antek ma krotsza droge do pokonaniaale smiechy smiechami a wiecie jakie ja stresy przezywam
cala noc tak w sumie drzemie i tylko patrze na zegarek i dopiero jak wraca to spie spokojnie i potem wstaje w poludnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:haha noo teoretycznie antek ma krotsza droge do pokonania
ale smiechy smiechami a wiecie jakie ja stresy przezywam
cala noc tak w sumie drzemie i tylko patrze na zegarek i dopiero jak wraca to spie spokojnie i potem wstaje w poludnie
Acikk lubi tę wiadomość
-
Mi$ia26 wrote:Tez bym sie stresowala ja sie stresuje nawet jak moj spi kolo mnie bo ciezko go dobudzic i codziennie przed snem sysze jak zaczniesz naprawde rodzic to wtedy mnie budz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja jutro w koncu bede farbowac wlosy:D i chyba przy okazji zrobie brwi. I musze ogarnac mieszkanie po przeprowadzce bo ledwo co sie wprowadzilismy w pt i caly weekend byli goscie. Chociaz i tak tezet prawie wszystko zrovil bo ja nie moge chodzic:D
-
nick nieaktualny