Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNick, ale Ty masz grubą skórę że nawet skurczy nie czujesz
Hashija mój brzuch też robi takie psikusy - po wizycie w toalecie ból jak ręką odjął.
Lips wydaje mi się, że jak czytałam opisy leżaczków, nosidelek to są od 1 miesiąca, ale jeden taki był że jedna z jego pozycji była na leżąco. Wyglądał wtedy jak mała gondola, a do zabawy zmieniało się na pozycję półleżącą.Hashija lubi tę wiadomość
-
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytki i ktg
czekamy na info
ja stwierdzilam ze to pierdziele, mezu idzie w czwartek ostatni raz do pracy a potem ma juz wolne i urlop to potem se urodze na spokojnie
inso sto laaat kochana :* i szybkiego rozwiazaniaMatleena, Mi$ia26, iNso87, Nadulka lubią tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:Nick, ale Ty masz grubą skórę że nawet skurczy nie czujesz
Hashija mój brzuch też robi takie psikusy - po wizycie w toalecie ból jak ręką odjął.
Lips wydaje mi się, że jak czytałam opisy leżaczków, nosidelek to są od 1 miesiąca, ale jeden taki był że jedna z jego pozycji była na leżąco. Wyglądał wtedy jak mała gondola, a do zabawy zmieniało się na pozycję półleżącą.
JA mam niby taki leżaczek 0+ i zastanawiam się czy faktycznie można. Pewnie zaczniemy go używać dopiero pożneij ale tak się właśnie zastanawiałam kiedy można wprowadzić taki leżaczek. -
nick nieaktualnylips wrote:JA mam niby taki leżaczek 0+ i zastanawiam się czy faktycznie można. Pewnie zaczniemy go używać dopiero pożneij ale tak się właśnie zastanawiałam kiedy można wprowadzić taki leżaczek.
Wiesz, w sumie to sobie myślę, że przecież w brzuchu dziecko leży takie zgięte, to napewno nie zaszkodzi mu takie lezenie jakiś czas, np. jakbyś chciała mieć dzieciątko na oku w kuchni. -
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Wiesz, w sumie to sobie myślę, że przecież w brzuchu dziecko leży takie zgięte, to napewno nie zaszkodzi mu takie lezenie jakiś czas, np. jakbyś chciała mieć dzieciątko na oku w kuchni.
Też tak mi się właśnie wydaje, wiadomo że cały dzień leżał nie będzie w nim
Inso spełnienia marzeń!
Acikk musiałaś przypominać że to ostatnia 100%...
Mama Mai, nam położna mówiła, żeby wyciskać bezpośrednio do buzi (tak mi się wydaje)iNso87 lubi tę wiadomość
-
Eve_84 wrote:Acikk - pytanie do Ciebie, ekspertko Ty nasza
Czy mój M może wziąć tydzień tego L4 na mnie, czy musi to być 14 dni?
Nie musi być 14 dni może być 1,2 5 obojętnie byle nie więcej niż 14
Rewelka no przepraszamale sama dopiero na to wpadlam jaka lipa będzie
Misia kciuki trzymamy i czekamy na info że urodzilas niespodziewanie hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 11:07
Eve_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:iNso, 100 LAT i super grzecznego dziecka
A mi jutro przychodzi stypendium. Po tylu miesiącach oczekiwań w końcu na bieżąco będę dostawać wypłatę, yeah!
Ja wizytuję jutro, ktoś ze mną? Dzisiaj upuściłam krwi, znowu 60zł poszło
Ja się nie pie...lę i chodzę na kasę żeby mieć chociaż te podstawowe badania za darmo. Jutro mam wizytę, teoretycznie 16.40, ale napewno o tej godzinie nie wejdę i pewnie też niczego się nie dowiem. No ale idę bo może dostanę jakieś skierowanie na badanie bo to wizyta na kasę chorych.