Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaMai jesli dziecko jest na samym mm to nie trzeba podawac tych wit d i k bo one sa juz w tym mleku.
Byla u nas pani pediatra.mierzyla,badala osluchiwala serduszko,plucka,badala bioderka, ciemiaczko. Wszystko w najlepszym porzadku
Po rozmowie z panka bedziemy szczepic 6w1.
I za 2tygodnie usg bioderek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 15:09
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Nie, l4 na zone jest tylko dla Meza od dnia urodzenia dziecka 2 tyg i 80% platne Malz ma wyplaty
Serio? i może później też skorzystać z tego dwutygodniowego ojcowskiego?
Jeden gośc pytał się położnej na skole rodzenia o to L4 to położna powiedziała, że ma na to nie liczyć, bo lekarze nie chca tego wypisywać... -
nick nieaktualnyInso sto lat i lekkiego szybkiego porodu
:*
Ja po wizycie i tu sie zaczelo niesodziewajkami
a wiec MAksio stanal z waga i wazy ok 3 kg wiec mowia,ze bedzie mniej wiecej taki jak brat. W srode mam kolejne usg,zeby sprawdzic jak maly i przeplywy i cala reszte i w poniedzialek za tydzien, mam dzwonic do szpitala,zeby umowic sie o ktorej godzinie mam sie do nich zglosic na wywolanie porodu, bo boja sie o dziecko. I po raz pierwszy badali mnie ginekologicznie, rozwarcie mam tylko na cm wiec to zadne. NA dzien dzisiejszy oprocz rozmiarow malego wszystko dobrze. W poniedzialek Gabrys zaczyna przedszkole, ale o 9 mam dopiero dzwonic do szpitala wiec zawieziemy go z mezem a pozniej odbierzemy i ewentualnie podrzuce go do mojego bylego szefostwa, a na noc maz wroci, coz zrobic, narazie plan wyglada tak
iNso87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wierze ze to juz 3tygodnie sa ze mna:)
Moje kruszynki maja dzisiaj dzien spiocha i nie mialy zbytnio ochoty do pozowania
http://iv.pl/images/30964241533517687810.jpg
One tak spia czesto trzymajac sie za raczki
http://iv.pl/images/68877764175052814838.jpg
iNso87, nick nieaktualny, fresa, Nadulka, justyna14, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, emilka24, akira, Piegus, Dagietka, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, amos, Dżulia, rewelka, lilianna, nick nieaktualny, Madzisek, Pola_27, nick nieaktualny, Matleena, Ola_45, Karola1990, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny