Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaMai jesli dziecko jest na samym mm to nie trzeba podawac tych wit d i k bo one sa juz w tym mleku.
Byla u nas pani pediatra.mierzyla,badala osluchiwala serduszko,plucka,badala bioderka, ciemiaczko. Wszystko w najlepszym porzadku
Po rozmowie z panka bedziemy szczepic 6w1.
I za 2tygodnie usg bioderek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 15:09
Mi$ia26, pati_zuzia, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Nie, l4 na zone jest tylko dla Meza od dnia urodzenia dziecka 2 tyg i 80% platne Malz ma wyplaty
Serio? i może później też skorzystać z tego dwutygodniowego ojcowskiego?
Jeden gośc pytał się położnej na skole rodzenia o to L4 to położna powiedziała, że ma na to nie liczyć, bo lekarze nie chca tego wypisywać... -
nick nieaktualnyInso sto lat i lekkiego szybkiego porodu
:*
Ja po wizycie i tu sie zaczelo niesodziewajkamia wiec MAksio stanal z waga i wazy ok 3 kg wiec mowia,ze bedzie mniej wiecej taki jak brat. W srode mam kolejne usg,zeby sprawdzic jak maly i przeplywy i cala reszte i w poniedzialek za tydzien, mam dzwonic do szpitala,zeby umowic sie o ktorej godzinie mam sie do nich zglosic na wywolanie porodu, bo boja sie o dziecko. I po raz pierwszy badali mnie ginekologicznie, rozwarcie mam tylko na cm wiec to zadne. NA dzien dzisiejszy oprocz rozmiarow malego wszystko dobrze. W poniedzialek Gabrys zaczyna przedszkole, ale o 9 mam dopiero dzwonic do szpitala wiec zawieziemy go z mezem a pozniej odbierzemy i ewentualnie podrzuce go do mojego bylego szefostwa, a na noc maz wroci, coz zrobic, narazie plan wyglada tak
iNso87, revvelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wierze ze to juz 3tygodnie sa ze mna:)
Moje kruszynki maja dzisiaj dzien spiocha i nie mialy zbytnio ochoty do pozowania
http://iv.pl/images/30964241533517687810.jpg
One tak spia czesto trzymajac sie za raczki
http://iv.pl/images/68877764175052814838.jpgiNso87, Mi$ia26, fresa, Nadulka, justyna14, Suerte, pati_zuzia, genoweffa, emilka24, akira, Piegus, Dagietka, revvelka, Moniusia89, aannkkaa, ZieloneOliwki, amos, Dżulia, rewelka, lilianna, mandarynkaa, Madzisek, Pola_27, lula.91, Matleena, Ola_45, Karola1990, nikicia86, Kourtney, Klara87, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny