Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję nowym mamusiom . Widze ze skutecznie otworzylysmy z Truskawa grudzien
U nas ok, Truskawa od 4 spi jak susel ale juz sie wybudza. Jest cudowna. Nocka byla srednia. Maly glodomor do 4 ns cycu wisiala a i tak dokarmilam ja 20ml mieszanki i dopiero obie padlysmy.
-
Ola_45 wrote:Gratulacje dla nowych mamusiek :*
Ale Wam zazdroszczę
U mnie nadal nic się nie dzieje, całe szczęście wczoraj wyszłam ze szpitalaTeraz zacznę coś działać, jakieś spacery i w sumie nie wiem co jeszcze mogę..
Ola myslalam ze moze spotkamy sie w szpitalu bo tego samego dnia pojechalysmy na porodowke a wiem ze tez bedziesz rodzic na Madalinskiego.
Inso moja tez miala troszke takich bialych krostek na nosku, polozne powiedzialy ze to potowki i jest to normalne po urodzeniu. Teraz juz jej znikly:) gratulacje:)
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:Gratulacje dla nowych mamusiek :*
Ale Wam zazdroszczę
U mnie nadal nic się nie dzieje, całe szczęście wczoraj wyszłam ze szpitalaTeraz zacznę coś działać, jakieś spacery i w sumie nie wiem co jeszcze mogę..
Ola myslalam ze moze spotkamy sie w szpitalu bo tego samego dnia pojechalysmy na porodowke a wiem ze tez bedziesz rodzic na Madalinskiego.
Inso moja tez miala troszke takich bialych krostek na nosku, polozne powiedzialy ze to potowki i jest to normalne po urodzeniu. Teraz juz jej znikly:) gratulacje:)
-
A ja sie obudzilam poszlam do kibelka, wrocilam do wyrka i tak mnie zabolalo! Pobolalo chwile mocniej niz zwykle, w sumie to z sobre 3 minuty i juz spoko. I zgaga mnie lapie ;/ jak tak dalej pojdzie to i na porodowke ze zgaga pojade i bede sie meczyc haha
Olunia gratulacje! A termin mialysmy na ten sam dzien, eh. Mnie zestresowalas teraz:F -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:52
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Ja po masazu szyjki. Powiem krotko: ja pierdo..!
Myslalam ze te paluchy gina wyjda mi buziano ale dalam rade teraz boli brzuch jak na @ mam chodzic i zobaczymy.
Słyszałam, że boli jak cholera. Oby to i chodzenie pomogło i żebyś się nie męczyła długoŻyczę szybkiej akcji. Pisz co i jak
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Karola - no niestety się minęłyśmy
Szkoda że mi się nie udało ale może kolejna akcja nie będzie już fałszywa
Dawałaś im w szpitalu plan porodu? W ogóle to myślałam że robią tam lewatywę a tu się okazuje że jak sama się nie upomnisz i nie będziesz miała swojej to nie robią.
Dla mnie akurat położna znalazła jakąś więc mi dały, ale jak widać nie przydało się
Muszę się teraz zaopatrzyć w to. Można to kupić w każdej aptece?
Tak, jak kupilam w aptece za 9 zl. Tylko powiedze ze chcesz wlewke doodbytnicza. Bo lewatywa to sam zabieg sie nazywa
Ja mam rectanal taka w niebieskim pudelku.Ola_45 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Wisi non stop na cycu i musi sie najadac skoro tak dzis z rana narobila w pampka
U Was tez są te białe plamki na nosku u dzieciaków? Czy to tylko u mojej bo nie umyta jeszcze.
Moj pierworodny mial takie jakby miale syfki na nosku i tlumaczyli ze to normalne bo skora jest jeszcze niedojrzala. Ciekawe co Tobie powiedza jsk zapytasz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Revvelka a jak u Ciebie? Tulisz juz malenstwo?
Bolało całą noc ale to nie to. Rano wyciągnęli balonik, rozwarcie 4cm. Kroplówki dziś nie dostanę bo za duży ruch tu mają. Mają nadzieje ze sama urodze. Tez sobie tego życzę.
-
Gratuluje nowym mamusiom i życzę cierpliwości dla oczekujących!
Miałam koszmar. Snilo mi się, że miałam sflaczaly brzuch , pusty, ale nie pamietalam porodu i nie wiedzialam do sie stało z dzieckiem :'(
Na szczescie moj mnie pocieszyl, zebym sie nie martwila,ze on bedzie tam ze mna i jak cos wszystkiego dopilnuje.