Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:nikicia86 wrote:Dziewczyny dzisiaj niby termin u mnie nadal spokojnie ...jesli nie urodze to w piątek jeszcze ktg a jesli dalej nic to 8-go do szpitala na wywolanie
moge się przyłączyć bo nic narazie nie wiadomo
Nie przejmuj sie u mnie tez nic sie nie dzieje a do szpitala ide 6 ale zanim zaczna wywolywac to minie pewnie pare dni ja juz sie pogodzilam z tym ze tak jest jak sie bedzie mialo zaczac to sie zacznie i juz nie przegapimy tego momentu jak pisze justyna takze glowa do gory brzuch do przodu i czekamy
Mąż się śmieje że jej za dobrze i pewnie dlatego nie chce wyjśćczekamy bo cóż można zrobić na SR polozna nawet mówiła że często jest tak że nawet wywolanie nic nie daje po prostu każdy ma swój czas
-
nick nieaktualnyNo dokladnie ja juz sie nie doluje urodzic sie musi nie ma innego wyjscia
U mnie tez mowia ze malemu dobrze w brzuszku
Troche sie przejmuje tylko ze tescie moga nie pobawic bo specjalnie przylatuja ale M mowil im zeby zamowili bilety na 10 a nie 3 takze to juz nie moj problemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 18:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:To co? Rodzisz z nami 8-go? Jakby nie patrzeć w piątek już mamy całkiem oficjalnie donoszoną
Nieeee. Jeszcze później, w następnym tygodniu 15-16. Bo to dużo zależy ode mnie he he. Mówiłam że się nie śpieszę, mogę urodzić w terminie, ale nie widzi mi się to przez to łożyskoPrzez ta wczorajszą wizytę mam skichany humor. Na plus to że dostałam turbodoladowanie
Zalatwilam dziś więcej niż się spodziewałam.
A! Wczoraj w poczekalni dowiedziałam się , że u nas od razu, jak kobieta dzień po terminie się zgłosi na oddział to wywołują. Chociaż taki plus że nie będę jeździć w tę i wewte. Ale że nie planuję rodzić wcześniej...
Dorciamw GRATULUJĘ!!!
Misia Twój Kacperek upartyPowiedz mu że grudzień się zaczął i może śnieg zobaczy he he.
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:Mama-Julka- coś chyba ominęłam. O co chodzi z tym łożyskiem?
Nic nie szkodzi.
Mam III st. starości. W internecie piszą że taki stopień dojrzałości osiąga dopiero w 38-40 tygodniu. Poza tym główka wstawia się w szyjkę i muszę być przygotowana na poród w każdej chwili. Idę na następną wizytę 9-ego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:Mama- Julka rodzę z Tobą.! Akurat 10.12 wypłata, ostatnie szaleństwo zakupowe, a później niech się dzieje co chce
Dobra, 15-sty bo będzie ładnie wyglądać, a 16-sty mi się śnił i to by było 10 dni przed urodzinami syna.
Ps. Jak ktoś z zewnątrz będzie czytał nasze plany na datę porodu to pomyśli że stuknięte jesteśmy
A co do zakupów to czekam jeszcze na wózek. Jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu powinien być do odebrania. I kupić muszę przewijak. -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Nieeee. Jeszcze później, w następnym tygodniu 15-16. Bo to dużo zależy ode mnie he he. Mówiłam że się nie śpieszę, mogę urodzić w terminie, ale nie widzi mi się to przez to łożysko
Przez ta wczorajszą wizytę mam skichany humor. Na plus to że dostałam turbodoladowanie
Zalatwilam dziś więcej niż się spodziewałam.
A! Wczoraj w poczekalni dowiedziałam się , że u nas od razu, jak kobieta dzień po terminie się zgłosi na oddział to wywołują. Chociaż taki plus że nie będę jeździć w tę i wewte. Ale że nie planuję rodzić wcześniej...
Dorciamw GRATULUJĘ!!!
Misia Twój Kacperek upartyPowiedz mu że grudzień się zaczął i może śnieg zobaczy he he.
Byc moze czeka na dziadkow az przyleca albo odleca
Jak mu dobrze u mamusi to niech siedzi najpozniej w przyszlym tyg bedzie z nami
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Mama-julka my mamy rodzic podobnie pamiętaj !
Ale teraz juz tez chce rodzic szybciej ni 20 grudnia bo tydzień temu małego główka była wymiarami na 40 tydzień.. i tak strasznie się martwie czy z nim wszystko ok i czy ja dam rade urodzić..
Na jeszcze wcześniejszej wizycie się dowiedziałam że główka jest większa o tydzień od reszty ciała. Tym wczorajszym pomiarom nie wierzę bo główka się wstawia i wyszło jej ogólnie że termin na 06.01 he he. Chyba że przestał rosnąćBoże! Zaraz w głowę dostanę! Jak tu wytrzymać do tego dziewiątego :-o
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Dobra, 15-sty bo będzie ładnie wyglądać, a 16-sty mi się śnił i to by było 10 dni przed urodzinami syna.
Ps. Jak ktoś z zewnątrz będzie czytał nasze plany na datę porodu to pomyśli że stuknięte jesteśmy
A co do zakupów to czekam jeszcze na wózek. Jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu powinien być do odebrania. I kupić muszę przewijak.
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Na jeszcze wcześniejszej wizycie się dowiedziałam że główka jest większa o tydzień od reszty ciała. Tym wczorajszym pomiarom nie wierzę bo główka się wstawia i wyszło jej ogólnie że termin na 06.01 he he. Chyba że przestał rosnąć
Boże! Zaraz w głowę dostanę! Jak tu wytrzymać do tego dziewiątego :-o
Tak się kuźwa martwie...
I tez mam wizytę 9-tego!!
Mam nadzieje ze z Twoim lozyskiem będzie dobrze. A ile mały waży ? -
iNso87 wrote:A jest tak, ze w ogóle jej nie przejdzie? Bo ja przeczytałam,ze karmiąc często piersią nie musi przejść? Hmm
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
kurna na stopie zrobiły mi się dwa odciski z czarnym punktem, szukam szukam w necie co to i wyczytałam, że jakieś nagniotki
wtf? boli jak staje już od tygodnia i jutro ide z tym do lekarza. Miała któraś coś takiego kiedyś? bo ja nigdy i się zastanawiam skąd takie g... mi się na stopie wzięło
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny