Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInfo od madzia 890722:
"Jestem w szpitalu, ale nie mam internetu;) Dostałam skierowanie po wizycie, bo miałam wysokie ciśnienie, do tego mało wód płodowych i mały od dwóch tygodni nie przybrał na wadze i okazało się, że jest już dojrzałe łożysko. Antoś waży tylko 2600. Jutro mają mi robić test oksytocyną żeby sprawdzić jak dziecko reaguje na skurcze. Jutro będę wiedzieć co dalej. Mam skurcze na poziomie 70 i mówią że może się rozkręci"
i pozdrowienia dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 22:30
Matleena, pati_zuzia, iNso87, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Mnie najbardziej męczy bezsennosć. W nocy nie mogę zasnąć, póxniej budzę się co chwilę. Sny mam niespokojne np o tym, że zabierają mi dziecko albo jest chore i nie mogę mu pomóc i gdy się zbudzę nie mogę zasnąć dopóki nie poczuję ruchów. Wiem, że to zakrawa na paranoje ale coż ja mogę na to poradzić...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Dla poprawy humoru oglądam właśnie szczupłe i zgrabne miss supranational na Polsacie
...Kto powiedział że w ciąży tak musi być jak jest? Wcale nie musi...
Hinduska i Meksykanka jest ładna. Polke nie wiem skąd wzięli.
Nikt nie powiedział, że tak musi, ale jest i już. Na wiele rzeczy nie ma wpływu po prostu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOo menka gratulacje
a jednak Maja
Na belly od 9listopada zaznaczylo mi ciaze i za nic nie idzie tego usunac. Wlasnie jestem w 4tyg ciazy....
Widze ze nocna warta powrocila Misia,Mama Julka,Zielobe oliwkihaha jeszcze kilku brakuje do kompletu zeby rano po nocy bylo kilkq strin do nadrobienia
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moją faworytką też była Meksykańska. Polki nie widziałam, przeoczyłam. Szkoda, że teraz spotkałam się z lustrem. Jakiś szok... Dziewczyny jesteśmy na 8 umówione z porodem, że przypomnę. Choć ją to już raczej jaja znoszę. Zaczynam mieć schizę że brzuch mi maleje a rozstępy znikają...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 22:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:I nawet menka z terminem na 31 mnie wyprzedziła nooo
Niektóre z tych 80 to naprawdę jakaś tragedia, oglądałam od początkuA Polka jest z Łodzi
Mi też się podoba Meksyk i Indie
Od początku nie oglądałam. Teraz w sukniach. Meksykanka ma szarfę? Bo Hinduska widzę że tak.
Jestem niby śpiąca, ale zrobić wyrka mi się nie chceMoże nabijemy trochę stron dziś bo to ostatki i trza korzystać z ostatnich takich nocy
Flakonik gratuluję ciąży
Menka GRATULUJĘ!!!
Madzia 3mam kciuki za expressWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 22:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny