Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Tak, tylko, że jak mi będą musieli wywolywać to pewnie przyjmą mnie tylko w szpitalu u mojej gin, a tam jeden kibel na 8,25 łóżka i jedne prysznic na 6,66.
Cóż za statystyka, z dokładnością co do setnej, ech. U mnie trochę lepiej łazienka na jeden pokój 2-os. albo 4-os nie pamiętam dokładnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:O to to... Dlatego tak panikuję.
Kiedyś się mówiło, że dzieci i ryby głosu nie mają... Teraz dodałabym ciężarne...
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:a mi się wydaje że to bardziej indywidualna kwestia, ale sprzeczać się nie będę.
Ja się źle czuję fizycznie i psychicznie sama ze sobą i już chcę urodzić.
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Zielone a co to za klinika u Ciebie? Może znajdę filie gdzieś w mojej okolicy:D
Pro-familia 3st. ref. (przyjmują porody "z ulicy" tylko i wyłącznie, nie mają jeszcze kontraktu z nfz i to dlatego, bo tylko wtedy mogą wystawić nfz-towi rachunek
) albo Gameta 1st. ref. - mniejsza, prywatna klinika, może się okazać że nie ma miejsc jak zacznę rodzić, ale tam w razie czego kładę się w 41tc na wywołanie
edit: Ta Pro Familia jest w Rzeszowie bodajże. U mnie otwarta na początku października, ale opinie mają wspaniałe, szpital luksus. Naox tam rodziła, prosiłam żeby mi napisała co i jak ale neistety bez odzewu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 23:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Ja to mam dwie opcje
Pro-familia 3st. ref. (przyjmują porody "z ulicy" tylko i wyłącznie, nie mają jeszcze kontraktu z nfz i to dlatego, bo tylko wtedy mogą wystawić nfz-towi rachunek
) albo Gameta 1st. ref. - mniejsza, prywatna klinika, może się okazać że nie ma miejsc jak zacznę rodzić, ale tam w razie czego kładę się w 41tc na wywołanie
edit: Ta Pro Familia jest w Rzeszowie bodajże. U mnie otwarta na początku października, ale opinie mają wspaniałe, szpital luksus. Naox tam rodziła, prosiłam żeby mi napisała co i jak ale neistety bez odzewu.
no to duuupa... wszedzie daleko... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się zdecydowałam na swój szpital, który mam pod nosem co prawda 1 stopień, ale myślę, ze jeżeli nie ma żadnych problemów to taki wystarczy. No i jedna łazienka na jeden pokój przypada, ale nie mam pojęcia ile babek się mieści w jednym. Idę tam we wtorek zobaczymy czy wszystko wyjdzie ok, a jak będą jakieś problemy to pojadę do Opola gdzie jest 3.stopien badz do Kędzierzyna kozla tam jest bodajże 2 stopień, ale nie dam sobie ręki uciąć
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:asiowa, a może powinnaś się dowiedzieć czy na pewno nie ma tam żadnego znieczulenia... Bo z tego co wiem to może nie być zzo, ale za to mają np. dolargan i gaz...
Ciężko sie dowiedzieć czegokolwiek, bo oddział nie am własnej strony internetowej. Spróbuję zadzwonić może ktoś rozwieje moje watpliwosci:)