Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde!!! No i właśnie dlatego mówię, że dobija mnie to że mam jeszcze czas!
Bo gdybym była 4 dni przed tp to już wiedziałąbym że albo na dniach urodzę albo w 41tc idę na wywołanie.
Nasiedziałam się na dupie w domu ponad 7 miesięcy i już niech Kubuś wyłazi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 22:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Wiecie, muszę Wam powiedzieć, że Acikk mnie zawiodła... Miała być relacja na żywo, opis porodu w czasie rzeczywistym a ona tak ni z gruchy ni z pietruchy urodziła... Niw qspomnę już, że ze mną umawiala się na jeden termin i też dupa;p
Ale Pchelkaa za to się spisała bo był prawie poród on-line
I widzisz jaka psiapsiułka z Acikk bo nie czekała na Ciebie he he. -
nick nieaktualnyTeoretycznie 8 grudzień to mój termin wg om obliczony przez moja gin na papierowym krążku, a wg innego lekarza wg om wychodzi 6 grudnia wg programu na kompie
dopisuje się do wtorku, we wtorek lecę też do szpitala pewnie na jakieś ktg i usg. Kto wie może odrazu zapakuje torbę w auto:p
Gratki dla kolejnej mamusi:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 23:00
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Kurde!!! No i właśnie dlatego mówię, że dobija mnie to że mam jeszcze czas!
Bo gdybym była 4 dni przed tp to już wiedziałąbym że albo na dniach urodzę albo w 41tc idę na wywołanie.
Nasiedziałam się na dupie w domu ponad 7 miesięcy i już niech Kubuś wyłazi.
Aj tam, aj tam.
U nas taki plus, że jak kobita przychodzi do szpitala w 40+1 to zaraz wywołują i nie czekają nie wiadomo na co -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Aj tam, aj tam.
U nas taki plus, że jak kobita przychodzi do szpitala w 40+1 to zaraz wywołują i nie czekają nie wiadomo na codlatego dobrze że jednak poszłam na tą wizytę do tej prywatnej kliniki gdzie mają porody na nfz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:Uwierz mi że im bliżej tym trudniej
Ja się źle czuję fizycznie i psychicznie sama ze sobą i już chcę urodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 23:05
-
nick nieaktualny