Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za odpowiedz:)
Kolejna mamusia urodziła? - gratulacje!ja tak czytam piąte przez dziesiąte i czasem nie doczytam.
Jestem ciekawa kiedy mój mały zdecyduje się opuścić swoje mieszkanko ;p już mi ciężko, niby waga stanela w miejscu, ale czuje się jak słoń i jest coraz ciezej. -
nick nieaktualnyWitam się i ja!
Suerte, gratulacje!
Kurde, dziewczyny, masakra jakaś w nocy była... Mdliło mnie po południu i cały wieczór wymiotowałam na przemian z biegunką, już nie wiedziałam czy mam siedzieć na kiblu czy przed nim kucać! Nie miałam już czym wymiotować i normalnie myślałam że się uduszę. Jestem cholernie głodna, rano zjadłam suchą bułkę i mnie od razu pogoniło na kibelek. Teraz jem kisiel, może go nie zwrócę żadną dziurą... Jestem taka słaba że ledwo palcami ruszam.
Kochane, a skurcze porodowe zawsze są razem z twardnieniem brzucha? Czy może być po prostu ból jak na @ regularnie ? -
nick nieaktualnyDżulia wrote:ZieloneOliwki coś się szykuje?
ja niestety nie znam odpowiedzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:52
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
ZieloneOliwki Ja jakiś miesiąc temu tak się strułam w KFC (tak obstawiam), niestety nic się z tego nie urodziło
Zmieniając temat, dziewczyny jaki można kupić mężowi upominek pod choinkę tak do 50 zł (bo teoretycznie prezentów sobie nie robimy) więc chciałabym aby po prostu zrobiło mu się miło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i u was.Nie udzielałam się u was lecz was podczytywalam ponieważ jakoś przeczuwalam ze może będę tulic córcie w grudniu choć termin na 4 stycznia wg usg.Po dzisiejszej wizycie okazało się ze będziemy jednak ja tulic nie bawem.Waga na dzień dzisiejszy 3500g no i oczywiście 1cm rozwarcia.Oczywiście ogromnie się cieszymy ze na święta będzie juz z nami.Ps.sorki ze tak wpadłam do was na wasz wątek grudniowek ale i teraz ja po dzisiejszej wizycie będę grudniowa mamuśka.
Dżulia, genoweffa, pati_zuzia, iNso87, mnk, Flakonik, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhey
Doczytałam i gratulacje dla kolejnej grudniowej Mamusi, powodzenia tym u których już się coś dzieje.
Pola -śliczna córunia i jak miło się czyta że jesteś zadowolona z opieki i z cc, zazdroszczę że już jesteście w domku.
Inso - super że do domku zmykacie, trzymam kciuki żeby i Acik wypuścili, ja się wysiedziałam tydzień w szpitalu i wiem jaka ta ulga jak już można do domku iść.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Witam się i ja!
Suerte, gratulacje!
Kurde, dziewczyny, masakra jakaś w nocy była... Mdliło mnie po południu i cały wieczór wymiotowałam na przemian z biegunką, już nie wiedziałam czy mam siedzieć na kiblu czy przed nim kucać! Nie miałam już czym wymiotować i normalnie myślałam że się uduszę. Jestem cholernie głodna, rano zjadłam suchą bułkę i mnie od razu pogoniło na kibelek. Teraz jem kisiel, może go nie zwrócę żadną dziurą... Jestem taka słaba że ledwo palcami ruszam.
Kochane, a skurcze porodowe zawsze są razem z twardnieniem brzucha? Czy może być po prostu ból jak na @ regularnie ?
Współczuję przeżyć, oby przeszło szybko, a co do twardnienia brzucha to ja pamiętam wyraźnie tylko ból właśnie jak na okres. -
nick nieaktualnyMam pytanie co stosujecie lub planujecie stosować do kikuta po pępowinie? Octenisept czy coś innego, ja coś czytałam w necie że już odchodzi się od tego octeniseptu i zaleca się pielęgnację samą wodą i osuszanie?
Posłuchałam Zenka w ramach wywoływania porodua teraz puściłam Małemu świąteczne piosenki niech się szykuje na świta już.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 12:42
-
nick nieaktualnyrewelka- tylko że ja nie miałam za bardzo czym się struć i dlatego mi to takie dziwne wszystko... I tak wolałabym dziś nie rodzić bo nie mam siły, nie wiem jak do lekarza się doczłapę w ogóle
madziaim1- będziesz miała cc że wiesz już że urodzisz w grudniu?
Ja się raczej sugerowałabym terminem z om a nie usg:)
Misia- długo Cię trzymają, ja w 41tc w razie czego mam zgłosić na wywołanie, nie sądziłam że gdzieś jeszcze trzymają po 41tc czekając na rozwój akcji...
edit: rewelka, zależy na co stawiasz- coś praktycznego czy jakąś pierdołę? ciężko doradzić, zależy co mąż lubi
Azande, dziękuję za odpowiedź
Ja będę używać octenisept.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 12:44
-
nick nieaktualnyAzande wrote:Mam pytanie co stosujecie lub planujecie stosować do kikuta po pępowinie? Octenisept czy coś innego, ja coś czytałam w necie że już odchodzi się od tego octeniseptu i zaleca się pielęgnację samą wodą i osuszanie?
Posłuchałam Zenka w ramach wywoływania porodua teraz puściłam Małemu świąteczne piosenki niech się szykuje na świta już.
Jestem starej szkoły - spirytus.
Mam nadzieję, że Zenek każdej pomoże -
Hej dziewczyny:)
Pewnie myslalyscie, ze juz do Was nie wroce?;p
Zagladam do Was ale ogladam tylko zdjecia malenstw i przegladam liste, ktora urodzila. Ja juz prawie na finiszu moich analiz i wreszcie bede mogla do Was wrocic.
U mnie mała dalej ze mna. Po ostatnich badaniach wiem, ze nie bedzie z niej kolos;) wiec pocieszam sie w duchu, ze porod bedzie mniej bolesny niz przy pierwszym dziecku:)
Przy okazji, zdjecia malenstw rozwalaja... wszystkie sa cudowne.
Buzka, trzymajcie sie cieplo i powodzenia tym co w szpitalach
iNso87, Matleena, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny