Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
u nas po staremu, czuję się już wielka jak orka, ale to normalne na koniec ciąży. Mąż właśnie Olka usypia, po ostatnich wyjazdach/odwiedzinach wczoraj nam nie chciał zasnąć
mam nadzieje, że dziś się w domu wyciszy i będzie już ok. Pola raczej szybko nie wyjdzie bo szuka wyjścia nie w tym kierunku co trzeba ostatnio
już jej tłumaczę, żeby się grawitacji poddała, ale ona uparcie chce górą
ja śpie ostatnie jak zabita
na siusiu dziś raz wstałam i dwa razy do Olka a tak to magia
Akira powodzeniaczekamy na info
edit: Olek się urodził w 38t3d czyli jakby jutro, zobaczymy co Pola na toz ostatniego usg też mi tp na jutro wyszedł, muszę sprawdzić na kiedy z 1 usg miałam termin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 09:31
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyPati_Zuzia powodzenia
PO obchodzie dowiedzialam sie tyle ze bede miala badanie czyli nic nowego
Moja wspolokatorka ciagle gada i gada nawet zdrzemnac mi sie nie da wczoraj poszlam spac po 00.00 bo ciagle gadala jeden dzien ok ale juz drugi od 6 rano -
Mi$ia26 wrote:Pati_Zuzia powodzenia
PO obchodzie dowiedzialam sie tyle ze bede miala badanie czyli nic nowego
Moja wspolokatorka ciagle gada i gada nawet zdrzemnac mi sie nie da wczoraj poszlam spac po 00.00 bo ciagle gadala jeden dzien ok ale juz drugi od 6 rano7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie tp wg mojej gin na jutro wypada, tp u innego gina był na wczoraj, a z usg jakoś 2 grudnia
też już się kiepsko czuje... Dziś już w ogóle nic się nie dzieje u mnie.
Planuje caaaaaly dzień przelezec:P
A jeszcze takie pytanko, bo l4 mam do 11grudnia i już nie będę miała żadnych wizyt uswojej gin czy mogę w szpitalu poprosić o dalsze l4 jakby nic się nie działo?Czy muszę lecieć do swojej lekarki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 09:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiegus wrote:Genoweffa, duża ta Twoja córcia.
Mówili coś o cc z tego powodu?
NieDr stwierdził tylko, że do największych nie należy. Jej braciszek miał 3860g więc pewnie zakładają, że przy 2 porodzie dam radę z tym klocem.
Piegus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Moje dziecko niechce wogole wychodzic juz mi sie plakac chce nic sie nie dzieje ale jeszcze pare dlugich dni
Czyli teraz będą Cię trzymać, aż urodzisz? Napisz czy będą używać czegoś do przyspieszenia porodu. Trzymam kciuki, żeby dzidzia sama chciała wyjść i to jak najszybciej -
nick nieaktualnyAkira powodzenia :*
Gratuluję kolejnym mamusiom
Acikk ależ Twój Antoś ma super czuprynę
Rewelacja
Inso i Acikk 3mam kciuki za niski poziom bilurbiny!!
A my dzis idziemy do lekarzamały ma non stop fluki i straszna chrypkę, az gwizdze jak oddycha, jakas wydzielina mu w gardelku zalega
nie wiemy w sumie od czego to, mamy nawilzacz powietrza ale nic to mu nie daje. Zastanawia nas bo maly nie odbija po jedzeniu, coprawda je spokojnie, spi pozniej ladnie i baki puszcza ale moze to troszke pokarmu mu tam zalefa, nie wiem. Szkoda mi biedulka, dzisiaj zasnal dopiero ok 3 a tak to sie meczyl i plakal caly czas.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
myszata92 wrote:U mnie tp wg mojej gin na jutro wypada, tp u innego gina był na wczoraj, a z usg jakoś 2 grudnia
też już się kiepsko czuje... Dziś już w ogóle nic się nie dzieje u mnie.
Planuje caaaaaly dzień przelezec:P
A jeszcze takie pytanko, bo l4 mam do 11grudnia i już nie będę miała żadnych wizyt uswojej gin czy mogę w szpitalu poprosić o dalsze l4 jakby nic się nie działo?Czy muszę lecieć do swojej lekarki?
W szpitalu powinni ci wystawic l4 jezeli nic sie nie bedzie dzialo:) -
nick nieaktualnyAkira powodzenia
Inso, super że idziecie do domu
Martosza - Suerte wczoraj urodziła
Myszata jak będziesz w szpitalu po tym L4 (zaraz po tym czy w trakcie jego trwania) to szpital wystawi swoje. U nas zawsze się pytają czy potrzebne i kierują do odpowiedniego pokoju.iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Acikk trzymam kciuki,wychodzisz pewniw tez,nie ma innej opji.
A ta z sali to kiedy wogole wypisuja? Ona wczesniej czy pozniej urodzila?
No u nas wczoraj też 13 było. Koleżanka patologia już idzie do domu ona miala cc w ten dzień Co ja urodziłam tylko jej mały zoltaczki nie miał wiec juz idą ja bym szla wczoraj gdyby nie zoltaczka.
Ale mi sie chce z niej śmiać bo mówi tym poloznym ze mają jej nosić mleko bo mały jej nie chwyta cyca a wogole go nie przystawka ehh można by książkę napisać normalnie -
nick nieaktualny