Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee nie sadze,ze forum umrze,raczej kazda bedzie musiala przywyknac do nowej sytuacji I jak juz sie nauczymy organizowac czas itd.wtedy wszystko plus minus wroci do normy. Wiadomo,ze nie bedzie tak samo jak w ciazy,ale jednak :)

• akira Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Nie nadrobię, ale gratuluję wszystkim nowym mamom !

Jadę dziś na cięcie. Stres jest i to duży... mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze.
    Odezwę się, już z maluszkiem przy boku :-)

Dżulia, nick nieaktualny, aneczka1983, Madzisek, emilka24, Matleena, Klara87, nick nieaktualny, Piegus, _nick00, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia :)

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Męża zawsze można zmienić :D haha
    Szkoda, że czasem o tym zapominają a później wielki lament, że nie wiedzieli, że na prawdę jak coś mówimy to nie w powietrze...

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia akira!!! Trzymam kciuki!

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akira powodzenia :) U mnie zaraz ktg i obchod pewnie nic sie nie dowiem no ale :/

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z serii hity z mojej sali :
    Mojej wspolokatorce pocieklo mleko w nocy a miala ubrana biała koszulkę i jakiś różowy stanik i cala koszulkę jej zafarbowalo na różowo ale nie przeszkadza jej to i siedzi z takim wielkim flekiem różowym na całego cyca :D
    Ale tj nic. Mi w nocy przywieźli Antusia i się karmilsmy i jej mały zaczął wrzeszczeć i wrzeszczal 10 min a ona się nawet nie ruszyła dopiero położna usłyszała i przyszła ja obudzić ze jej dziecko płacze!!

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14j2889.jpg

A to mamuska bez antka na pokładzie ;) jeszcze się nie przyzwyczaiłam do widoku w lustrze :P

emilka24, nick nieaktualny, aneczka1983, mnk, justyna14, Matleena, nick nieaktualny, Klara87, Ola_45, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Piegus, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • emilka24 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akira powodzenia !!!

bl9ce6yd14rf3b60.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po ktg dzis zero skurczy :/ Moze czegos dowiem sie po obchodzie :)

Acikk twoja wspolokatorka jest the best :) A brzuszek malutki prosze zdjecie Antosia :)

Akira powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 07:49

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20r1z10.jpg

Poranny filozof :D

aneczka1983, nick nieaktualny, mnk, justyna14, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, Ola_45, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Piegus, fresa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, stars2345, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a jak u Ciebie sytuacja dzieje sie cos ? Bo będziesz miala klocka 4 kg :D
    My czekamy na wizyte Antoś od 5 jest ze mna zeby nabrał kolorkow i żeby mogli go zbadać i może będziemy dzisiaj juz w domku :) ale nie naprawiam sie za bardzo...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk przerażające jest to co piszesz o tej dziewczynie. A figurkę masz ekstra! Synuś piękny!!!!

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka temu ja sie ciesze ze moj tezet jest taki kochany i w ogole, skarb nie facet wiec ja akurat nir mam co narzekac ;)

Akira trzymamy kciuki!

Acikk najpierw pokazywala zdjecia przed ciazy, teraz po. Moze chcielibysmy zobaczyc jakies w trakcie:D

A ja mialam sen jakis dziwny, ze mialan 10cm dozwarcia, zero boli a marcel nie chcial wyjsc i parlam i parlam ze nawet tezet zwatpil i poszedl bo nawet sie nie zmeczylam i nagle parlam i czuje ze cos wiekszego wychodzi a tam kupa ;/ taka wieksza. A marcel dalej w srodku. I stwierdzili ze wyciszamy akcje i w ogole bo moje dziecko ma gdzies ten swiat i posiedzi jeszcze jakis czas. Haha.

Acikk lubi tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj byly skurcze a dzis cisza do czwartku i tak powinnam urodzic :) Jest moj ulubieniec no prze slodki jest uwielbiam patrzec na te blond wloski :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• mnk Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk a ten Twoj blondasek to w ogole bedzie furore robil na miescie:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:19

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wstaje I szykujemy sie do przedszkola a pozniej bede dzwonic do tego mojego szpitala oby nie powiedzieli zadzwon pozniej haha...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie nadal nic, choć momentami miało by mnie rozsadzic z bolu.. :/ no nic... Jutro wizyta w szpitalu. Już mi się normalnie nie chce...

• Klara87 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte, gratulacje! :)
    Akira, powodzenia :)
    Acikk, Antoś śliczny, życzę zdrówka i szybkiego powrotu do domu :)

U mnie wczorajsze ktg w porządku, tętno dobre, skurczy zero, ale mamy jeszcze troszkę czasu do terminu ;) Dzisiaj o 17 wizyta u gin. Ciekawe jak tam szyjka i ile waży moja Emilka :)

16udugpjp1ufwrk7.png
    1usapx9iwyl0ra73.png
    Aniołek - 29.07.2014 (12tc)
‹‹ 2033 2034 2035 2036 2037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ