Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Nie nadrobię, ale gratuluję wszystkim nowym mamom !
Jadę dziś na cięcie. Stres jest i to duży... mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze.
Odezwę się, już z maluszkiem przy bokuDżulia, nikicia86, aneczka1983, Madzisek, emilka24, Matleena, Klara87, MeGi2986, Piegus, _nick00, aannkkaa, ZieloneOliwki, Moniusia89, pati_zuzia, Pchelkaa, kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z serii hity z mojej sali :
Mojej wspolokatorce pocieklo mleko w nocy a miala ubrana biała koszulkę i jakiś różowy stanik i cala koszulkę jej zafarbowalo na różowo ale nie przeszkadza jej to i siedzi z takim wielkim flekiem różowym na całego cyca
Ale tj nic. Mi w nocy przywieźli Antusia i się karmilsmy i jej mały zaczął wrzeszczeć i wrzeszczal 10 min a ona się nawet nie ruszyła dopiero położna usłyszała i przyszła ja obudzić ze jej dziecko płacze!!
-
A to mamuska bez antka na pokładziejeszcze się nie przyzwyczaiłam do widoku w lustrze
emilka24, Mi$ia26, aneczka1983, mnk, justyna14, Matleena, pati_zuzia, Klara87, Ola_45, Dżulia, genoweffa, MeGi2986, Piegus, aannkkaa, alicja_, ZieloneOliwki, Madzisek, Moniusia89, kwiatakacji, Flakonik, lula.91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz po ktg dzis zero skurczy
Moze czegos dowiem sie po obchodzie
Acikk twoja wspolokatorka jest the bestA brzuszek malutki prosze zdjecie Antosia
Akira powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 07:49
genoweffa lubi tę wiadomość
-
Poranny filozofaneczka1983, Mi$ia26, mnk, justyna14, pati_zuzia, revvelka, Klara87, Ola_45, Dżulia, genoweffa, MeGi2986, Piegus, fresa, aannkkaa, alicja_, Moniusia89, stars2345, kwiatakacji, Flakonik, lula.91, maya34 lubią tę wiadomość
-
Misia a jak u Ciebie sytuacja dzieje sie cos ? Bo będziesz miala klocka 4 kg
My czekamy na wizyte Antoś od 5 jest ze mna zeby nabrał kolorkow i żeby mogli go zbadać i może będziemy dzisiaj juz w domkuale nie naprawiam sie za bardzo...
-
Aneczka temu ja sie ciesze ze moj tezet jest taki kochany i w ogole, skarb nie facet wiec ja akurat nir mam co narzekac
Akira trzymamy kciuki!
Acikk najpierw pokazywala zdjecia przed ciazy, teraz po. Moze chcielibysmy zobaczyc jakies w trakcie:D
A ja mialam sen jakis dziwny, ze mialan 10cm dozwarcia, zero boli a marcel nie chcial wyjsc i parlam i parlam ze nawet tezet zwatpil i poszedl bo nawet sie nie zmeczylam i nagle parlam i czuje ze cos wiekszego wychodzi a tam kupa ;/ taka wieksza. A marcel dalej w srodku. I stwierdzili ze wyciszamy akcje i w ogole bo moje dziecko ma gdzies ten swiat i posiedzi jeszcze jakis czas. Haha.Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte, gratulacje!
Akira, powodzenia
Acikk, Antoś śliczny, życzę zdrówka i szybkiego powrotu do domu
U mnie wczorajsze ktg w porządku, tętno dobre, skurczy zero, ale mamy jeszcze troszkę czasu do terminuDzisiaj o 17 wizyta u gin. Ciekawe jak tam szyjka i ile waży moja Emilka
Aniołek - 29.07.2014 (12tc)