Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
rewelka wrote:Mój mąż liczy na to, że wytrzymam do nowego roku
Niestety tłumaczę mu że wtedy już by było za bardzo przeterminowane
ja to pewnie bede miala takie szczescie, ze urodze w sylwestra, kiedy wszyscy na oddziale beda celebroac nowy rok;P i nie bedzie czasu na rodzace;p -
Matleena wrote:To by była dopiero obraza jakbym ja tak zablokowała
Ja mam wrażenie, że moja teściowa to taki człowiek, co uważa, że jak urodziła dziecko i to dziecko jest całym jej światem, to teraz ona powinna być całym światem dla swojego dziecka. Ona czuje potrzebę rozmowy z mężem kilka razy dziennie a mnie szlag trafia. A najgorsze, że ja mam miękkie serce. I nieraz patrzę na ten telefon i myślę sobie, że nie będę odbierać. A potem taka myśl się pojawia "A co jeśli coś się stało?". No i zawsze żałuję
jak cos sie stalo, to zadzwoni ktos inny;) lol -
nick nieaktualnyA moja tesciowa oszalala sprzata myje okna kurze firanki dzis jedzie po nowe lozeczko dla malego bo mielismy pozyczone oj strasznie sie przejela
Genoweffa Nikicia juz ostatnie chwile i zobaczymy nasze malenstwa ja jestem z jednej strony podekscytowana a z drugiej przestraszona ale mam smieszne dziewczyny na oddziale a gadula wychodzi dzis do domugenoweffa, nikicia86 lubią tę wiadomość
-
-Matleena-
Ja mam takiego dzis lenia, ze widzisz sama, nawet nie schodze z BellyBF, kompletny brak zapalu. Juz sobie obiecalam, ze dzis to mus zapakowac torbe i wreszcie posortowac ubranka malej w szafie, ale kompletnie nie mam zapalu, gnije od rana na sofie i jedyne co zrobilam, to zwleklam sie z lozka, zjadlam sniadanie i wzielam prysznic;)
Chyba zrobie sobie dzis wolne i pognije z ksiazka;) -
Matlena weź Ty się wreszcie połóż i leż po prostu, nawet Tobie się należy dzień lenistwa, weź przykład z Evvik
Misia a tak się bałaś wizyty
Evvik rodzenie w sylwestra może mieć też dobre strony, wszyscy w około będą weseli, to i Tobie się udzieli -
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Moja stwierdzila ze jej wnusio nie bedzie w takim kurzu siedzial wiec jak tylko pojechalam do szpitala to zaczela sprzatac pierogi juz nam zrobila na swieta
oh maaan... ja mam ser na pierogi, tylko nie chce mi sie ich robic, zapytaj tesciowej, czy by nie wpadla do mnie posprzatac i nalepic troche pierogow;) -
iNso87 wrote:A u Nas juz po "rejestracji" Lenki:)) Malz pojezdzil po Urzędach, akt urodzenia odebrał,zameldowanie,pesel,pobral dokumenty na becikowe. Jutro jeszcze z pracy mojej i swojej musi pobrać dokumenty z ubezpieczenia. W sumie chyba wszystko. lenka jest juz Lenka:p
Nadrabiam forum
Hej Lenka, pelnoprawny obywateluiNso87 lubi tę wiadomość
-
link na moja strone na FB, zwykle sa tresci o dzieciach , psychologi, czytaniu... i jak mam chwule i nowe rysunki, to dodaje rowniez i to... moze ktos sie zainteresuje. Raczej tam smiesznych kotkow i pieskow nie ma;) Ale jest niedzwiedz i Krokodyl(
https://www.facebook.com/TrueStoriesBooks?fref=nfrewelka, maya34, Moniusia89, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mam cisze i spokoj lokatorka pojechala do domu i jest swiety spokoj
Mialam taki dobry humor a salowe mi go zrypaly mowiac ze niewiem jakk bol mnie czeka i zeby sie tam nie cieszyc no fuck czlowiek chce sie relaksowac a te z takimi tekstami wiadomo ze bolec bedzie no ale
Matleena moja znowu jest pedantka wiec dlatego tak robi dobrze przynajmniej na swieta nic nie bede musiala robicgenoweffa lubi tę wiadomość
-
jak sie dobrze wypromuje strona, to bede pisac i ilustrowac wiecej, a wtedy BellyBF czlonkinie beda mialy bajki za darmo:D akurat malenstwa podrosna by sluchac i ogladac
Bardzo dziekuje za "Like".
Jak juz sie uporam z tymi cholernymi analizami, to wroce do ostatniej bajki (historia o tym skad sie wzielo swieto hellowin;)) Juz mam zredagowany tekst i pierwsze ilustracje... a nasze malenstwa beda mogly w nastepne swieto zmarlych zobaczyc nowa historie;)
A Tu link do darmowej opowiesci swiatecznej na ypoutubeMatleena lubi tę wiadomość