Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
rewelka wrote:I pięknie jeszcze na koniec grzybica mi się przypałętała... Miała może któraś z tym problem w ciąży? Jak wygląda leczenie?
Witam, się w 39/40 tc, jak na razie mały nie ma chęci wychodzić
rewelka mnie tez cos dopadlo podsweduje mnie i mialam uplawy zolte ostatnie dni... po tym calym masazu i badaniu...i tez nie wiiem co z tym zrobic...
-
KASIAG24 wrote:rewelka mnie tez cos dopadlo podsweduje mnie i mialam uplawy zolte ostatnie dni... po tym calym masazu i badaniu...
i tez nie wiiem co z tym zrobic...
Ja dziś pojadę do lekarza ale dopiero po południu przyjmujebo wyczytałam w necie, że później dziecko może mieć pleśniawki itp. mi ogólnie w cytologii wyszło ale gin powiedział, że jak nic się nie dzieje to zrobimy porządek później, a tu tydzień przed terminem i o ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Ja też wciąż w dwupaku. A do tego od 2 nocy wszystko mnie swędzi, a najbardziej łydki i spać nie mogę. Opiłam się wapna i nic. Padam w końcu z wykończenia, a i mąż zasypia dopiero kiedy przestaję się wiercić.
Dziś urodziny męża myślałam, że mała zrobi prezent i wyjdzie, ale nic tego nie zapowiada. Za to na pewno wpadnie rodzinka M. a mi się nie chce nawet gadać, bo czuję się jak śnięta ryba. -
nick nieaktualnynikicia86 wrote:Hejo dziewczyny witam was ze szpitala podlaczona pod ktg i chyba nic narazie nie beda robic bo mówią ze wszystko ok a ja myślałam ze cos sie ruszy
Piszą Ci się jakieś skurcze>? U mnie na ktg w szpitalu tylko takie byle jakie do poziomu 20. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem po badaniu glowka jeszcze nizej 1cm rozwarcia i lekarz powiedzial ze jutro gora w czwartek bedzie po wszystkkm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:46
genoweffa, pati_zuzia, pati_zuzia, aneczka1983, Piegus, ZieloneOliwki, Ola_45, Madzisek, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Matleena wrote:Genowefa, jak ja Cię rozumiem... Ja odsypiam dopiero jak mnie przestaje swędzieć.
Krocze tak mnie boli, że nie mam ochoty z łóżka wychodzić. Do tego teściowa działa mi na nerwy na odległość. Mąż rozmawia z nią jak jedzie do pracy i jak wraca z prac.. A ona jeszcze w ze dwa razy w ciągu dnia zadzwoni do mnie. I takie głupie pytania typu "Jak się czujesz?" Ja jej mówię, że wszystko mnie boli i chcę już urodzić, a ona na to "Kobiety rodziły po 10 dzieci i dawały rade, moja mama urodziła 8, nie denerwuj się, będzie dobrze". Ja się ogólnie nie denerwowałam... dopóki nie zadzwoniła
Hej widze nadal masz ptzeboje z tesciowa lol;)
Ja zablokowalam tesciowa w moim telefonie, moze dzwonic tylko do M hehe
Polecam tą opcje, bardzo pomocna
A jak w pracy? wyrobilas sie ze wszystkimi prezentacjami? Ja mam ostatnia analize, ale mam takiego spida, ze oddam 3 tyg przed terminem lol -
rewelka wrote:Misia Nikicia Genoweffa strasznie Wam współczuję, i mam nadzieję że Ja tyle nie będę musiała czekać, w ogóle jakoś bidnie w grudniówkach ostatnio z dzieciaczkami.
Wszystkie dzieci czekaja na swieta, by zrobic rodzicom prezent;)
genoweffa, nikicia86, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Jestem po badaniu glowka jeszcze nizej 1cm rozwarcia i lekarz powiedzial ze jutro gora w czwartek bedzie po wszystkkm
Trzymam kciuki by tak się stałoMoże moje zechce potowarzyszyć Twojej dzidzi też się zdecyduje wyjść
Mi$ia26, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:To by była dopiero obraza jakbym ja tak zablokowała
Ja mam wrażenie, że moja teściowa to taki człowiek, co uważa, że jak urodziła dziecko i to dziecko jest całym jej światem, to teraz ona powinna być całym światem dla swojego dziecka. Ona czuje potrzebę rozmowy z mężem kilka razy dziennie a mnie szlag trafia. A najgorsze, że ja mam miękkie serce. I nieraz patrzę na ten telefon i myślę sobie, że nie będę odbierać. A potem taka myśl się pojawia "A co jeśli coś się stało?". No i zawsze żałuję
Nie jesteś sama moja tez wiecznie cos chce od mojego męża a ma jeszcze trzech innych synów...poza tym pytanie jak się czuje to standard i jak cos zaczynam mowic to slysze ze ona urodzila 4 dzieci i jej nie trzeba mówić ona wieaneczka1983 lubi tę wiadomość