Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Misia, jakieś nienormalne te baby. Pewnie mają niską samoocenę i się podbudowują tym, że udało im się nastraszyć pacjentkę.
Co do pedantyzmu to moja mama taka jest. Postawisz szklankę na stole, odwrócisz się na chwilę a ta już umytaA ponieważ ja mieszkałam z nią do dnia ślubu to tym bardziej przeszkadza mi bałagan tesciowej. Swoją drogą jakby tak teściowa sobie posprzątała to dzień by jej zleciał i nie musiała by dzwonić do nas po kilka razy dziennie.
Glupie baby ale wazne zeby urodzic i miec to za soba jak leze to mnie brzuch boli -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:52
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyI już po kosmetyczce
Pedicure, manicure, henna na rzęsach, brwi wyregulowane, mogę rodzić
Dziewczyny, Wy też tak macie w głowie że chciałybyście tak dużo zrobić i w ogóle, ale fizycznie nie macie siły ruszyć się z łóżka? U mnie normalnie jest tragedia, chciałam posprzątać żeby w razie czego syfu nie było jakbym pojechała do szpitala, trochę mieszkanie przystroić na święta, ale nie mam siły... -
ZieloneOliwki wrote:I już po kosmetyczce
Pedicure, manicure, henna na rzęsach, brwi wyregulowane, mogę rodzić
Dziewczyny, Wy też tak macie w głowie że chciałybyście tak dużo zrobić i w ogóle, ale fizycznie nie macie siły ruszyć się z łóżka? U mnie normalnie jest tragedia, chciałam posprzątać żeby w razie czego syfu nie było jakbym pojechała do szpitala, trochę mieszkanie przystroić na święta, ale nie mam siły...
Moja droga, my tu od poludnia marudzimy o tym hehe, relacja prosto z sofy ;p
Dla pocieszenia dodam, ze u mnie zamieszkaly "koty" tak tak, koty frowaja, bo nie odkurzane od dwoch tygodni, i wiesz co? Ja planuje to odkurzanie kazdego dnia lol. Do dzis mialam wytlumaczenie, ze nie bylo czasu, bo ciezko pracuje;p ale dzis juz nie ma wytlumaczenia... ale co tam, wole sie lenic z Wami.
Przy okazji, anwe steve job nie dal rady mnie dzis zmotywowac;) lol -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny stalo sie! Wstalam z sofy !
Nie, nie... nie pomogly filmy motywacyjne... Mialam 5% energii w komputerze...lol i musialam znalesc ladowarke lolMatleena, nikicia86, justyna14, ZieloneOliwki, rewelka, Ola_45, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi ładowarkę do lapka podaje mąż
ale ja pranko zrobiłam, zmywałam, obiadek ugotowałam i dopiero teraz się lenie, bo Olek śpi. Później pojedziemy pewnie na jakieś zakupy. Więc chyba u mnie z 8.12 nici
choć czyści dalej
może jak ją w podróży wytrzęsie to coś ruszy
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
! Byłam dziś na ktg i lekarza z powodu wczorajszego ciśnienia. No i dostalismy skierowanie do szpitala. Lezymy już na sali, sami żywej duszki nie ma. Z tego co zrozumiałam jutro dostane kroplowke na ten test oksytocyna. Baba tak mnie zbadała ze skurcze mam nawet na ktg ponad skale wyszły. Niby rozwarcie na paluszka
Czekamy co dalej się będzie działo. Jak weszłam na porodowke to trwał poród. Matko aż mi się słabo zrobiło tak krzyczała. Teraz mnie taki strach o leciał masakra...ZieloneOliwki, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Która ma za dużo energii i pójdzie za mnie ugotować pomidorową ?
Ja!!!!!! z chęcią zjem jak ktoś ugotuje
Ja dziś nawet ambitnie, pojechałam na ostatnie zakupy świąteczne i mam już wszystkie prezenty, no bez jednego ale ten to przez neta i tak. Kupiłam taśmę do firanki, tylko kiedy ją wszyję... jestem padnięta