Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFranio pije 65 ml co ok 3h. No i wazylismy go w poniedzialek i wazyl 3040kg takze w 2 tyg od wyjscia ze szpitala niecale przybral 600gFlakonik wrote:Meggi,Kate,Kika,anka,evka i inne mamusie ktore urodzily w podobnym terminie. Ile pija mleka wasze dzieci?

Marta0912 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 23:24
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej, obudziłam się bo śniłam że zaczynam rodzić a rozwarcie na 3. To tylko sen. Głowa mnie boli, M w pracy, łono też boli jak wstanę, brzuch pobolewa. I drapie mnie w gardle ale to pewnie od kaloryferów. Nieprzytomna jestem.
Matleena, staram się nie dać bo takie badanie to wiem, że jest głupotą. Bardziej się martwię o to że gdyby jednak coś było nie tak to mam przerąbane do końca życia.... Chyba ,że zmądrzeje biorąc przykład swojej mamy ale ją nie ufam w jego przemianęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 23:41

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobisz co będziesz uważała za stosowne, tylko błagam- zrób coś, nie pozwól na takie traktowanie w nieskończoność... Powodzenia :*aneczka1983 wrote:Tak, tylko teraz już i tak dziecko najadło się stresu w brzuchu. Nic teraz i tak nic nie zrobię przed porodem.
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie, poza tym nie zaczęło się to teraz czy tydzień temu tylko dużo wcześniej. Zawsze znajdzie się jakiś powód żeby to odwlekać...Matleena wrote:Ania, po porodzie dziecko też odczuje stres. A poza tym myślisz, że jak płaczesz po kątach to dziecko nie czuje? To bez różnicy czy Ty się konfrontujesz z mężem czy ryczysz gdzieś sama. Stres dla dziecka taki sam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJednak przywieźli mi Antosia wczoraj, poprzytulalismy sie troszkę. Jest cudowny! Taki malutki i grzeczny! Podobny do mnie jak byłam noworodkiem
nick nieaktualny, Dżulia, aneczka1983, Madzisek, mnk, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, emilka24, Matleena, Hashija, Moniusia89, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pod kroplowka trzymajcie kciuki żeby się udało
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aneczka1983, nick nieaktualny, m@rzenie, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, Hashija, Moniusia89, Nadulka, nick nieaktualny, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Kciuki zaciśnięte

Więc jednak Madzia i misia miały wspólny poród
jedne co się nie wyłamały
gratulacje wszystkim rozpakowanym mamusiom.
My wczoraj mieliśmy ciężką Noc i dzień, mały co pół Godziny wisiał na cycki i płakał jakby się nie najadł, przespał się z godzinę jak pojechaliśmy do lekarza po skierowania i dopiero potem o 17 pospał dwie godzinki. A do tego ostatnią kupkę robił w niedziele wieczorem i do teraz nic
bączki puszcza a kupki ani widu ani słychu...