Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygenoweffa wrote:Pati_zuzia, musiałaś się namęczyć.
U mnie dziś koło 1 w nocy pojawiły się regularne, ale niebolesne skurcze co 8 min. Przy tym czułam lekkie pobolewanie jak na okres, ale wszystko się wyciszyło, a ja pospałam aż do momentu, gdy budzik Grzesio zaczął śpiewać.Juz nie pamietam, jedynie plecy bola i przypominaja,ze w ogole bolao haha... dwa rozne doswiadczenia
-
Przyszedł wózek !!! Jupiii
w przyszłym tygodniu spacerkujemyy
Co do gapienia się na dziecko... Masakra ja tez bym mogła patrzeć i patrzećmały jest taki slodki
alicja_, aneczka1983, Moniusia89, pati_zuzia, Nadulka, Dżulia, revvelka, MeGi2986, Madzisek, Pola_27, Klara87, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jej Ciocie ja mam juz tydzień !!! I posyłam Wam buziakijustyna14, genoweffa, alicja_, Matleena, aneczka1983, Moniusia89, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Ola_45, revvelka, rewelka, Nadulka, Dżulia, Piegus, fresa, Mama-julka, Marta0912, MeGi2986, Karola1990, Flakonik, emilka24, Madzisek, kierzynka, Pola_27, Pchelkaa, stars2345, Klara87, kwiatakacji, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiątka ciotki!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11c747105f0e.jpggenoweffa, aneczka1983, Moniusia89, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Matleena, Ola_45, rewelka, revvelka, Acikk, Nadulka, Dżulia, Piegus, fresa, Mama-julka, Marta0912, MeGi2986, Karola1990, Flakonik, emilka24, Madzisek, Pola_27, Pchelkaa, Klara87, kwiatakacji, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Czy u Was też jest takie piękne słońce??? Rany, jak cudnie! Jakby wiosna wracała!
Acikk a tak z czystej ciekawości Antek co po kim ma?
Alicja- będzie córa łamać serca... Oj będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:04
alicja_, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedstawiam Wam Antosia
zdjecie zaraz po porodzie, widać jak mu pasuje to wyjscie
Mam bardzo zle wyniki krwi i prawdopodobnie beda mi krew podawac, ale trudno sie dziwić skoro rodzilam ponad 30 godzin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:54
genoweffa, myszata92, KASIA XXXX, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Matleena, Ola_45, rewelka, revvelka, Dżulia, Nadulka, aneczka1983, Piegus, fresa, justyna14, Mama-julka, Marta0912, MeGi2986, Flakonik, emilka24, Madzisek, Pola_27, Moniusia89, Pchelkaa, Klara87, kwiatakacji, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Nie rodzę, oto jak zakończyło się moje dzisiejsze sprzątanie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dff5859499a7.jpganeczka1983, Matleena, Nadulka, genoweffa, Dżulia, Mama-julka, MeGi2986, Flakonik, emilka24, Pola_27, pati_zuzia, Moniusia89, Klara87 lubią tę wiadomość