Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc mamusie:)
Wreszcie po 3 dniowym lenistwie znalazlam sily... i wreszcie wrocilam do pracy. Mam nadzieje, ze energia zachowa sie na dluzej i wreszcie skoncze pisac moja analize grrr... Pisze, a w przerwach na myslenie sprzatam kuchnie i piore.. niezle, sama sie dziwie skad ja biore ta energie i modle sie, by sie zachowala do nastepnego tygodnia
U mnie cud pogoda kolejny dzien.
Ogladalam zdjecia dzieciaczkow, zjadla bym je wszystkie ! -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:58
ZieloneOliwki, aneczka1983, Matleena, Piegus, genoweffa, Dżulia, revvelka, rewelka, pati_zuzia, Suerte, justyna14, Mama-julka, MeGi2986, Karola1990, m@rzenie, Flakonik, emilka24, Madzisek, Nadulka, Pchelkaa, Moniusia89, Klara87, kwiatakacji, Hashija lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Haha, Oliwki, widzę, że sprzątając znalazłaś stare skarpety
Zrobiłam bałwanki i przykleiłam naklejki nad łóżeczkiem małego, żeby chociaż trochę przypominało to dziecęcy kącik, zaparzyłam herbatę z liści i leżę znowu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:43
-
nick nieaktualny
-
Dziś zadzwoniły do mnie kadry, że jak nie urodzę do wtorku to wypłatę dostanę dopiero po świętach. Mam nadzieję że to będzie argument dla Stacha i się w końcu ruszy;)
Acikk stopy??? Tego się nie spodziewałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:43
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:Dziś zadzwoniły do mnie kadry, że jak nie urodzę do wtorku to wypłatę dostanę dopiero po świętach. Mam nadzieję że to będzie argument dla Stacha i się w końcu ruszy;)
ja się umówiłam z Kubolem na przyszły piątek, mówiłam do niego wczoraj cały dzień że jak chce prezenty pod choinką to musi wyjść przed świętami i nie ma innej opcji
jadę dziś do biedronki nakupić zapas mandarynek bo są po całe 2,99i marchewkę i owoce nakupię i będę robić sok z przepisu Asiowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:46
-
Oliwki... Nie wiem, może mają jakiś system naliczania l4?
Ja właśnie też lecę po mandarynki. Kupię też pomarańcze i goździki. Z domu wyniosłam ozdabianie nimi domu na święta. Lubię bardzo ten zapach. Jak powiecie mi jak się wstawia zdjęcia to pokarzę co zrobiłam jak tylko do tego przysiądę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:52
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:O godzinie 8 wjechalismy na sale porodowa. 9:17 moje malenstwo bylo juz z nami
3290g, 52cm szczescia
Filipek od razu wiedzial co ma robic, pieknie ssie piers. Jest bardzo spokojny i sliczny. Zakochalam sie w kolejnym mezczyznie
Tatus chodzi dumny i szczesliwy. Porod expresowy. Wjechalan do szpitala z 3cm rozwarcia. Z izby pojechalam na sale to juz 6cm rozwarcia. Pozniej moment i pelne rozwarcie. Troche sie wspomagalam gazem. Malo pomagal ale lepiej mi sie oddychalo dzieki niemu. Na koniec podali mi oxy bo ciezko mi bylo wyprzec malego. Jedno pekniecie malutkie i naciecie ale jest wporzo. Troche boli ale widok takiego szkraba lagodzi bol
Zazdroszczę tak szybkiego porodu, no i gratuluję maleństwa.Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Matleena wrote:A jest tu ktoś kto nie pisze planu porod??
U mnie w szpitalu jest wymagane, i jak się nie będzie miało swojego, to przy przyjęciu (w bólach) położne z rodzącą wypełniają (mają taki standardowy i tylko tak nie się uzupełnia)
Ola gratulacje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:54
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:Dziś zadzwoniły do mnie kadry, że jak nie urodzę do wtorku to wypłatę dostanę dopiero po świętach. Mam nadzieję że to będzie argument dla Stacha i się w końcu ruszy;)
Acikk stopy??? Tego się nie spodziewałam
No moja Sarka na przykład ma po mnie nogi. Długie i strasznie krzyweNa prawdę wyglądają jak kopie moich
Takie "X"
-
nick nieaktualny