Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo a dzisiaj pół dnia M łazi za mną i co chwila pyta kiedy mu w końcu urodzą JEGO córcie, bo póki co zachowuje się jak pies ogrodnika. Dwa razy też przyszedł się przytulić do mojego brzucha i pogłaskać póki go jeszcze mam:D
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:Chodzi mi o to, że śmierdzi gdy się nią maluje. Kiedyś małż pracował w elektrowni atomowej i tam nakladali jakiś szybko schnący ekologiczny gips na ściany. Jeden kolega miał lekko uszkodzoną skórę, zdjął rękawiczki i sobie podrażnił skórę. Babrało mu się to bardzo długo. Już nie wspominam, że pracowali ileś tam metrów pod ziemią i mimo masek na twarzy czuli smród.7w3d 💔
-
Asiowa wrote:ooo a dzisiaj pół dnia M łazi za mną i co chwila pyta kiedy mu w końcu urodzą JEGO córcie, bo póki co zachowuje się jak pies ogrodnika. Dwa razy też przyszedł się przytulić do mojego brzucha i pogłaskać póki go jeszcze mam:D
hahaha jestem wredna
edit: żeby nie było, mój mąż to brunet i mówi, że córka na 100% brunetkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 16:11
Mama-julka, Matleena, pati_zuzia lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Ja też myślałam, że nadejdzie dzisiaj wielki dzień
rano baaardzo mnie brzuch bolał, na 2 byłam 3 razy, mała mocno biła w pipke, a ja nawet naleśników na śniadanie nie potrafiłam usmażyć bo musiałam się o blat opierać.
Stwierdziłam w końcu, że jeżeli się nie położę to mnie to wykończy i przeszło...
Teraz to już nie mam na co liczyć, bo M nakazał Lilce wychodzić najpóźniej do 16.00 bo później rodzice mają odpoczywać;p
Mnie lekko bolało podbrzusze teraz, niedawno. Zdziwiłam się bo nigdy nic
Ja też planuję rodzić 15 - 16, ale wiadomo, dziecko zrobi co zechce.
Dzwoniłam do sklepu, jutro prawdopodobnie będzie wózekAle się cieszę
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Kurcze, mam wrażenie, że mi czegoś w torbie do pszitala brakuje, tylko, że nie wiem czego
Zrobię chyba zaraz porządki z badaniami, bo mam je tak byle jak wrzucone do teczki tylko.
No mi brakowało najważniejszej rzeczy do pisztala - srajtaśmy he he. -
Madzisek wrote:To był taki jednorazowy dzień kryzysu, nocka dzisiejszą była już super ale na wszelki wypadek zaczęłam pić herbatkę dla karmiących i zaopatrzona się w karmi. Pieluszek mały moczu około 7-8 a w nocy czasami jak śpi 4 Godziny to zdarza się że ciuszki nawet są przemoczone.
A jakich pieluszek używacie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
genoweffa wrote:Justyna14, nie chcę Cię straszyć, ale ja się kiedyś zatrułam taką ekologiczną farbą. Nawdychałam się tych oparów i z łóżkaq nie mogłam wstać, a zaznaczę że było to latem i wszystkie okna non stop otwarte.7w3d 💔
-
Madzisek wrote:Dada
Ja mam jeszcze pampersy też kupione, więc na noc może lepiej pampersa zakładać, bo w dzień to i tak trzeba częściej i tak.
ZieloneOliwki Ja dziś byłam w Kauflandzie koło 12 to myślałam, że jest przedświąteczna sobota tyle ludzi... a miasto w którym mieszkam nie jest ogromne...
Z Tobim pertraktuje, żeby jutro wyszedł, ew. w sobotę (oby nie w niedzielę, bo to urodziny mojego brata)
Mama Julka Zawisza? Kilian? dobrze że Wam przeszło, znam parę która nazwała syna Wojan -
Asiowa wrote:ooo a dzisiaj pół dnia M łazi za mną i co chwila pyta kiedy mu w końcu urodzą JEGO córcie, bo póki co zachowuje się jak pies ogrodnika. Dwa razy też przyszedł się przytulić do mojego brzucha i pogłaskać póki go jeszcze mam:D
zazdroszczę...
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:Ojej...
zazdroszczę...
Mam do tulenia tylko syna bo małż w pracy zagranicą. Syn przychodzi tuli i całuje górę brzucha potem pyta co tam jest, a ja go nie okłamuję i mówię że dupcia he he.justyna14, aneczka1983, Matleena lubią tę wiadomość
-
Matleena wrote:Mam takie bóle, jakby mocne wzdęcia i twardnienia brzucha. Przy tym bólu robi mi się jakby słabo i niedobrze. Nie jestem w stanie zjeść obiadu przez to.
Przyszedł kurier z telefonem. Zapłaciłam, podpisałam umowę a tu mąż mi mówi, że zupełnie co innego wynegocjował. ZajebiścieBędziemy się teraz srać z T-mobile żeby to zwrócić
Macie 14 dni na zwrot bez podania przyczyny, przy umowie masz na pewno odstąpienie, trzeba je wypełnić, i odesłać na adres który tam też powinien być, nie sugerujcie się adresem nadawcy, bo często zwroty odsyła się gdzie indziej ( niestety na Wasz koszt) no chyba że jest na firmę.