Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:no dobra, a założmy że nie odejdą mi wody i będę miała liczyć skurcze. To będzie regularny ból jak na @?
Ech, myślałam, że rodziszJa pamiętam regularne bardzo bolace, potem już mega bolace twardnienie całego brzucha od góry do dołu, od boku do boku. Nie miałam żadnych przepowiadajacych to miałam pewność że to porodowe skurcze.
-
nick nieaktualnyAmos, Madzia gartulacje. My od godziny 17 w domku juz, Gabrys caly czas podchodzi do Maskia i go glaszcze przytula sie,zobaczymy jak bedzie dalej
no a teraz juz ide spac, bo prawie zasypiam na stojaco
Mama-julka, Matleena, Moniusia89, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Ech, myślałam, że rodzisz
Ja pamiętam regularne bardzo bolace, potem już mega bolace twardnienie całego brzucha od góry do dołu, od boku do boku. Nie miałam żadnych przepowiadajacych to miałam pewność że to porodowe skurcze.
dopiero się ogarnęła i dopiero jej wody odeszły.
justyna a to parcie na 2 masz w tym samym momencie kiedy łapie Cię ból @ ?
Chyba nie ma takiej co by przegapiła skurcze porodowe, nie ?
edit: Kasia, nie byłoby problemu gdybym np była w szpitalu, a tak nie chciałabym w domu urodzić czy cośWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 22:48
-
ZieloneOliwki wrote:no dobra, a założmy że nie odejdą mi wody i będę miała liczyć skurcze. To będzie regularny ból jak na @?7w3d 💔
-
KASIAG24 wrote:gratuluje nowym mamuskom!! u nas dalej bez zmian jutro dzwonie do lekarza co dalej :PP
WAZNE PYTANIE ktoras z Was pisala o infekcji i miala isc do lekarza w tejze wlasnie sprawie tylko teraz nie moge sobie skojarzyc ktora to mamuska!!
APEL: MAMuska z infekcja po wizycie u lekarza zglos ssie !miałam drożdżaki dostałam leki ale chyba niezbyt podziałałąy bo czuję lekki świąd.
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:to będzie regularny skurcz i będziesz doskonale czuła kiedy łapie i kiedy puszcza, dla mnie to nieporównywalne jest do bólu jak na @. Bóle porodowe są mega bolesne i na pewno je odróżnisz od fałszywych alarmów. Zaczynają się delikatnie ale są potem coraz boleśniejsze coraz częstsze i coraz dłuższe.
-
ZieloneOliwki wrote:nie rodzę, po prosru się zastanawiam. Bo np Acikk pisała że najpierw obudziły ją skurcze i zastanawiam się jak one wyglądały
dopiero się ogarnęła i dopiero jej wody odeszły.
justyna a to parcie na 2 masz w tym samym momencie kiedy łapie Cię ból @ ?
Chyba nie ma takiej co by przegapiła skurcze porodowe, nie ?
edit: Kasia, nie byłoby problemu gdybym np była w szpitalu, a tak nie chciałabym w domu urodzić czy coś
"2"
nie ma kobiety u nas która przegapiłą, że rodzitakże spokojnie
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyjustyna, dzięki, jestem spokojniejsza jakoś
Jak miałam tą biegunkę to mąż do mnie żebym uważała bo nie rozróżnię parcia od porodu i jeszcze urodzę na tym sedesiei tak mi to teraz w głowie siedzi że przecież czyta się o takich przypadkach
Właśnie ja mam jakieś wzdęcia dzisiaj i już głupieję i nie wiem czy to twardnienia czy gazy się zbierająhaen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:justyna, dzięki, jestem spokojniejsza jakoś
Jak miałam tą biegunkę to mąż do mnie żebym uważała bo nie rozróżnię parcia od porodu i jeszcze urodzę na tym sedesiei tak mi to teraz w głowie siedzi że przecież czyta się o takich przypadkach
Właśnie ja mam jakieś wzdęcia dzisiaj i już głupieję i nie wiem czy to twardnienia czy gazy się zbierająmożesz przekazać tą informację mężowi, żęby wiedział, czego się spodziewać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 23:04
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyKurwa, oglądam miasto kobiet. Włączyłam kilka minut temu i jedym uchem tylko słucham więc nie wiem o co dokładnie chodzi, ale temat był molestowania seksualnego dzieci. Dorosła już teraz dziewczyna, kobieta właściwie, była molestowana przez kuzyna, przez to nie może mieć dzieci, a jak padł wyrok sądu, to usłyszała od swojej własnej matki że on teraz przez nią nie żyje... (nie wiem czy go tam w pierdlu tak zabawili czy coś innego) ale kurwa, od własnej matki... ?!
-
nick nieaktualny
-
Matleena ja dziś uprasowałam wszystko, wieszałam zasłonki, umyłam glazurę w łazience, obiadek zrobiony, kuchnia lśni, wszystko z Olkiem na rękach prawie i co?
siedzę i piszę z Wami, także jedyny plus taki, że coś w chałupie jest ogarnięte i obiad na jutro też gotowy
a teraz idę spać bo ledwo na ślipia patrze
porodowej nocki życzę każdej chętnej, 10.12 też fajna data
7w3d 💔