Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MeGi2986 wrote:Acikk a moze to kolki? Bo one sa zazwyczaj o jednej porze. U nas Franio tez mial takie ataki codziennie po 18 mimo ze puszcza baki i robi kupki. Nie szlo go uspokoic biedulek. Zaczelismy mu dawac krople od godz 16 i przed kolejnym karmieniem i jest teraz ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Mnie wczoraj teściowa wnerwila bo przyszli i ona taka nadgorliwa antus się bawił raczkami do buzi wkladal po twarzy se glaskal a ona to szarpala za te ręce zeby tak nie robił a czemu ma kurwa nie robić jak ma taka ochote !!!
I tylko: chyba mu zimno, chyba mu ciepło, poszłam to karmic specjalnie do drugiego pokoju to jeszcze cyca nie zdążyłam wyciągnąć a ta juz za mna przyleciała i "no i co agatko je czy nie??" potem zaczął trochę marudzi to nooo nie pojadl moze masz słaby pokarm na prawdę juz miałam ochote ja wypierdol ic a jak go zaczęła całować to myślałam ze mnie krew zaleje !!!
Nooczywiście wszystko w dobrej wierze
Hehe mnie dzis to czeka- tesciowa przychodziw szpitalu w tych hormonach moich to myslalam ze wywale tesciowa z sali. Mala ulala musialam body zmienic i ta mnie poucza jak zakladac body takie przez glowe, ze najpierw buzka a pozniej z tylu i lapy pchala zeby mi pomoc. Na szczescue maz w pore zainterweniowal
-
Ańdźka wrote:Kochane, nie udzielałam sie za bardzo na forum, ale chciałam Wam napisać, żebyście zapinały pasy w samochodzie. Mam termin na 19 grudnia i dzisiaj jadąc na wizytę z mężem do lekarza jakiś stary piernik zajechał nam drogę. Nie chcę myśleć co by było gdybym nie była zapięta. Opuszczajcie pas pod brzuch i uważajcie na siebie Kochane!!! Przepraszam, nie chcę nikogo straszyć, ale po prostu czułam, że muszę to napisać. Wiem, że któraś dziewczyna z naszego wątku też na początku miała wypadek i skończyło się wszystko dobrze.
hej dobrze, ze wszystko sie skonnczylo szczesliwie. Ja mialam wypadek w 16 tc ale nie bylam zapieta pasami tyle, ze ja sie tak zaparlam ze brzuch mi ani drgnal mialam obolala szyje glowe od uderzenia i nogi od zaparcia sie . Ja szczerze powiem, ze nie zapinam w dalszym ciagu pasow bo mnie draznia, i nnie jestem w stanie tego zmienic, ale oczywiscie wszystkim mamuskom tez radze zapinac pasy ze wzglledu na bezpieczenstwo
-
nick nieaktualny
-
a u mnie dalej nic, wczoraj mialam bole wieczorem ale oczywiscie przeszlo wszystko...
cobaczymy czy dotrwam do ktg we wtorek czy w koncu urodze
dzisiaj jade po hustawke z fisher price do kolezanki
wkleje Wam jaka
http://allegro.pl/hustawka-fisher-price-cudowna-planeta-lezaczek-i5845092252.html
cos takiego -
Ja w ciazy tez bylam takim leniem, teraz jakos latwiej sie wstaje i wszystko robi
Chcialam sie przywitac i pogratulować grudniowym mamusiąNie mam nawet czasu tu zaglądac tak ten czas mi leci :o Moja Alicja wlasnie 2tygodnie skonczyla, karmie swoim mlekiem ale z butli, totalnie jestem zrezygnowana ta piersia, juz mialam takie kryzysy ze szkoda gadac..polozna u nas co tydzień teraz i ciagle mi ja przystawia do piersi
// zabraniajac laktatora
/ Kobietki jak u Was wyglada z tym pologiem ? bo ja wciaz mam skrzepy i krew a polozna mowi ze to za dlugo...i kazala isc na usg...
Pozdrawiam i zycze powodzenia tym ktore jeszcze w dwupaku !genoweffa, kwiatakacji lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
Pragne Was poinformowac ze 2 grudnia silami natury na swiat przyszla moja coreczka Oliwia:) Z waga 3730 g i 56 cm dluga. Mala i ja czujemy sie swietnie:) przepraszam ze dopiero teraz informuje, ale nawet nie mialam do tego glowy. Mamusie ktore juz urodzily napiszcie ile mleczka wypijaja wasze maluszki? moj glodomorek pije 90 ml mleka modyfikowanego i w miedzyczasie cyca. Chyba duzo prawda?
Asiowa, fresa, Madzia890722, justyna14, MeGi2986, Moniusia89, emilka24, pati_zuzia, Piegus, m@rzenie, Marik, Dżulia, Madzisek, aannkkaa, genoweffa, rewelka, Anka1101, Klara87, Matleena, kwiatakacji, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
Puli ja konsultowalam sie z pediatra i Powiedziala ze taki maluch powinien od 40 do 60 ml wypijac, moja pije 60ml zawsze, czasem 70ml jak dluzej sobie pospi
a Ty tak na dwa mleczka jedziesz ? :p To modyfikowane to bardziej syte, mysle ze 90ml to bardzo duzo :p nie ulewa jej sie pozniej ? :p
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''