Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCytrynówka – Ja miałam super aplikację. Ale na iPhone. Masz iPhone czy Androida?
Ja tez zeby przebudzic przewijam
Suerte – To, że płacze przy pieluszce to chyba normlane. Nie martw się. Co do kąpieli – to moja też pierwsze kilka razy płakała a teraz już się cieszy:)
MeGi2986 – Karmimy plekiem NAN H.A. 1.
A Wy? Wow 3200 to już spoko chłopakMeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj je co 2 godziny po 20 ml a ja strasznoe chcialam karmic piersia ale tak mam pogryzione ze nie daje rady
Do tego moja tesciowa ciagle cos radzi babka cos radzi nie daja mo zrobic po swojemu ciagle placze chyba mnoe depresja jakas dopadla kaza mi go nie brac do odbiciaa pozniej sie krztusi mam ich dosyc
!!!
-
nick nieaktualnyAlicja my karmimy Prenanem to jest mleko dla wczesniakow i o niskiej masie urodzeniowej i to do 3.5kg a pozniej przejdziemy na Nan 1. Choc moj maz naczytal sie duzo pozytywnych opini o mleku z hipp bio i gledzi mi zeby takie mu dawac. Dokladnie rosnie maly mezczyzna
Emilka24 to 3mam kciuki zeby akcja dalej sie toczyla.emilka24, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemilka24 wrote:Dziewczyny czop mi zaczol odchodzic...jeju ale sie zestresowalam...
Wczoraj zauważyłam po trzy kawałki u siebie, też się zastresowałam, ale jak widać niepotrzebnie bo i tak w związku z tym się nie dzieje. Może to trwać kilka - kilkanaście dniZobaczysz, jutro przyjdziesz nad tym do porządku dziennego
emilka24 lubi tę wiadomość
-
Misia, nie daj sobie robić wody z mózgu. To ty decydujesz bo to twoje dziecko. A te wszystkie "złote rady" trzeba przyjąć a zrobić tak jak dyktuje ci instynkt i Twoje przekonania.
U nas dziś cisza, a szkoda bo myślałam ze bo wczorajszych wieczornych skurczach coś się rozkręci i obejdzie się bez wywoływania. Nawet męża wykorzystałam w nocy ale nic to ni pomogło. Dziś się biore za sprzątanie. Właśnie założyłam pościel na łóżeczkoBrakuje tylko naszego synka
Sprubuje w ramach ćwiczeń wrzucić zdjęcie z telefonu.
Myszata, trzymam kciuki zeby już dziś poszło szybciutko. Pamiętaj że już jesteś bardzo blisko:) -
Hej mamuski
My po kolejnej nocce która wyglądała jak każda - do 2giej mega złości niczym nie uspokoisz, płacze kopie nóżkami macha raczkami masakra pomyslalavym ze brzuszek to boli no ale codziennie i jednej pisze tylko by to bolał ? No a poza tym kupy takie daje ze chyba to nie moze boleć...
A potem ładnie śpi z 2 pobudki na mleczko i tyle. Macie jakies pomysły czy po prostu ma taki charakterrk ??
Justynka trzymam kciuki za akcje :*
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Mnie wczoraj teściowa wnerwila bo przyszli i ona taka nadgorliwa antus się bawił raczkami do buzi wkladal po twarzy se glaskal a ona to szarpala za te ręce zeby tak nie robił a czemu ma kurwa nie robić jak ma taka ochote !!!
I tylko: chyba mu zimno, chyba mu ciepło, poszłam to karmic specjalnie do drugiego pokoju to jeszcze cyca nie zdążyłam wyciągnąć a ta juz za mna przyleciała i "no i co agatko je czy nie??" potem zaczął trochę marudzi to nooo nie pojadl moze masz słaby pokarm na prawdę juz miałam ochote ja wypierdol ic a jak go zaczęła całować to myślałam ze mnie krew zaleje !!!
Nooczywiście wszystko w dobrej wierze
-
Mama-Julka- jak widać niestety nie urodziłam:D, bardzo długo byłam u rodziców i wróciłam do domu po 22. Oczywiście bolało mnie krocze i brzuch więc miałam już serdecznie dość. Mała jak zwykle przed 23 zaczęła nieziemsko kopać, ze mnie pół nocy wypływały jasne smarki, brzuch bolał i stwierdziłam, że pierdziele i śpie na materacu na podłodze bo jak mi wody odejdą na ten w sypialni to się zapłaczę. Po raz pierwszy zasnęłam koło 1 w nocy tak zmęczona, że na porodówe już by mi się jechać nie chciało:D.
U mnie skurcze ustały ale niesamowicie boli mnie dół brzucha przy chodzeniu. Mimo to mam zamiar coś posprzątać i zabrać się za pieczenie kruchych ciastek na święta. U nas zawsze dużo ludzi i produkcja wręcz hurtowa za którą to ja jestem odpowiedzialna:). -
Ok proba dodawania zdjecia przez telefon
kacik naszego synka
http://static.pokazywarka.pl/i/6199795/590547/cam00013.jpg
Asiowa, justyna14, Mama-julka, emilka24, Matleena, Dżulia, MeGi2986, aannkkaa, Moniusia89, Madzisek, pati_zuzia, Marik, lilianna, Klara87, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Kochane, nie udzielałam sie za bardzo na forum, ale chciałam Wam napisać, żebyście zapinały pasy w samochodzie. Mam termin na 19 grudnia i dzisiaj jadąc na wizytę z mężem do lekarza jakiś stary piernik zajechał nam drogę. Nie chcę myśleć co by było gdybym nie była zapięta. Opuszczajcie pas pod brzuch i uważajcie na siebie Kochane!!! Przepraszam, nie chcę nikogo straszyć, ale po prostu czułam, że muszę to napisać. Wiem, że któraś dziewczyna z naszego wątku też na początku miała wypadek i skończyło się wszystko dobrze.
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Mnie wczoraj teściowa wnerwila bo przyszli i ona taka nadgorliwa antus się bawił raczkami do buzi wkladal po twarzy se glaskal a ona to szarpala za te ręce zeby tak nie robił a czemu ma kurwa nie robić jak ma taka ochote !!!
I tylko: chyba mu zimno, chyba mu ciepło, poszłam to karmic specjalnie do drugiego pokoju to jeszcze cyca nie zdążyłam wyciągnąć a ta juz za mna przyleciała i "no i co agatko je czy nie??" potem zaczął trochę marudzi to nooo nie pojadl moze masz słaby pokarm na prawdę juz miałam ochote ja wypierdol ic a jak go zaczęła całować to myślałam ze mnie krew zaleje !!!
Nooczywiście wszystko w dobrej wierze
Musisz to ukrócić bo wkladanie rąk do buzi musi być - to normalny etap w rozwoju jak nauka siadania. Jej syn, a Twój mąż tak nie robił he he. Napewno! A całowanie to kupa bakterii.
Jakie ja mam szczęście, że mi nikt nie będzie się wpitalał -
nick nieaktualnyTinusia wrote:Ja spaceruję od tygodnia tym wózkiem
jestem bardzo zadowolona
ja mam kolor grafit z białą gondolą we wzorki i już trzy osoby mnie zaczepiały gdzie kupiłam
troche mnie to denerwuje.. niech nie odgapiają
Byłam pewna, że jestem jedyna na tym forum z tym wózkiemU nas na mieście to pełno różnych Bebetto, a ogólnie to widzę same szare wózki.
Mam czarny stelaż, gondola z wzorkami esy-floresy jakby kwiatowe, czarne (są też szare). A Ty którą?
No i zazdreszczam że możesz spacerować z dzieckiem w wózku he he.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 11:34
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Hej mamuski
My po kolejnej nocce która wyglądała jak każda - do 2giej mega złości niczym nie uspokoisz, płacze kopie nóżkami macha raczkami masakra pomyslalavym ze brzuszek to boli no ale codziennie i jednej pisze tylko by to bolał ? No a poza tym kupy takie daje ze chyba to nie moze boleć...
A potem ładnie śpi z 2 pobudki na mleczko i tyle. Macie jakies pomysły czy po prostu ma taki charakterrk ??
Justynka trzymam kciuki za akcje :*