Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyna gratulacje
wygląda na to ze tak jak mowilas drugi porod faktycznie szybszy
mam nadzieje ze łatwo poszło bo pola niezły klocuszek
I nas noc jak codzień bujaka do 2 i krzyki a potem śpi po 4 godz... Więc chyba faktycznie ma te kolki mały -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa podziwiam znowu mamy z KP. Ze pomimo tylu trudnosci dalej walczycie. Ja bym juz po poerwszych problemach sie poddala.
Zastanawia sie co sprawia ze jestesicie tyle w stanie cierpiec przy tym przeciez to eiaze sie z bolem,zastojem,zapaleniem,peknieciem tak ja piszecie to jestem przerazoba ze to faktycznie musi bolec i wy nadala karmicie.
Naprawde szacun i uklony do ziemi .iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tu moj poranny chłopczyk
kwiatakacji, revvelka, aannkkaa, Klara87, Flakonik, emilka24, iNso87, cytrynówka, lilianna, Dżulia, WiedźmaMaKota, Madzisek, m@rzenie, Moniusia89, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Pchelkaa, Piegus, MeGi2986, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Hej
wiec Pola urodziła się wczoraj o godzinie 21.50 siłami natury bez znieczulenia żadnego. Waży 4040 g i mierzy 57 cm. Jest cudowna
dostała 10 pkt w skali Apgar. Poród szybki bo o 18 wyjechaliśmy z domu a o 21.50 Pola była już na świecie. Na wstępie miałam 3cm w ciągu 1,5 godz zrobiło się 6 cm potem badanie, przebicie pęcherza, zaraz było 8 cm, potem skakałam na piłce i juz krzyczałam z bólu ale szybko poszło i zaraz były parte. Na dwóch skurczach parlam po dwa razy, nacieli mnie trochę i chlup Pola była z nami
wysiłek mega ale jaka cudowna nagroda
Flakonik, Klara87, iNso87, rewelka, cytrynówka, lilianna, genoweffa, Ola_45, kwiatakacji, Madzisek, m@rzenie, Moniusia89, Acikk, revvelka, Matleena, ZieloneOliwki, dorciamw, pati_zuzia, Pchelkaa, MeGi2986, alicja_, Suerte, stars2345 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Hej
wiec Pola urodziła się wczoraj o godzinie 21.50 siłami natury bez znieczulenia żadnego. Waży 4040 g i mierzy 57 cm. Jest cudowna
dostała 10 pkt w skali Apgar. Poród szybki bo o 18 wyjechaliśmy z domu a o 21.50 Pola była już na świecie. Na wstępie miałam 3cm w ciągu 1,5 godz zrobiło się 6 cm potem badanie, przebicie pęcherza, zaraz było 8 cm, potem skakałam na piłce i juz krzyczałam z bólu ale szybko poszło i zaraz były parte. Na dwóch skurczach parlam po dwa razy, nacieli mnie trochę i chlup Pola była z nami
wysiłek mega ale jaka cudowna nagroda
Rachu ciachu i po strachucudnie
czekamy na zdjecia Poli dużo zdrówka i mega gratulacje :*
-
nick nieaktualny