Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj jedna mi zasnela na przewijaku
takze potem musialam przeniesc do lozeczka i przykryc
http://iv.pl/images/88376305280791874468.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 10:35
emilka24, Klara87, rewelka, lilianna, Dżulia, Kourtney, kwiatakacji, WiedźmaMaKota, Madzisek, m@rzenie, Moniusia89, aannkkaa, Matleena, ZieloneOliwki, dorciamw, pati_zuzia, Pchelkaa, MeGi2986, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. W koncu urodzilam
Olka przyszła na świat 12.12 o godz.21.45. Urodzona SN z wagą 4930g. Teraz sobie odpoczywamy. Później wstawię foto i opis porodu.Dżulia, emilka24, Ola_45, rewelka, kwiatakacji, m@rzenie, Mama-julka, revvelka, aannkkaa, Matleena, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Pchelkaa, Piegus, MeGi2986, Klara87, alicja_, Flakonik, Lanusia93, Suerte, stars2345 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:genoweffa SN z wagą 4930 ?
rewelka, kwiatakacji, m@rzenie, Matleena, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Matleena wrote:Co to? Nikt o mnie nie pamięta? No ładnie
Ja idę spać, bo mało spałam w nocy, a jeszcze mieliśmy imprezę dziś. Oczywiście nażarłam się tego co nie wolno przy chorej wątrobie i teraz wszystko mnie swędzi. Ale warto było;) Mąż myślał, że skoro to Wigilia, która zawsze kończyła się nad ranem kiedy już wszyscy byli dobrze porobieni, on będzie jedynym trzeźwym. A tu nagle koleżanka chora to nie pije, jej narzeczony nie pije bo prowadzi, następni też i na 14 osób 6 nie piło w ogóle. No dziadki na imprezie haha. Znajomi się zebrali bo dziecko niezdrowe, my też stwierdziliśmy, że idziemy i nagle wszyscy powiedzieli, że się zbierają.
Na imprezie miałam lekkiego stresa bo miałam dość bolesne bóle jak na @ i krzyżowe ale przeszły. A potem poczułam mokro w majtkach, aż bałam się wstać do łazienki ale jak zwykle to był śluz tylko trochę więcej.
Jutro (a raczej już dziś) mija nam z mężem 5 lat razem, może młody zdecyduje sięale widzę, że nadal w dwupaku
Matleena lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Gratulacje dla nowych Mamuś
Nie pogniewała bym się jakbym też miała taki ekspresowy poród, już prawie termin a nic się nie rusza, tzn mały rusza się dużo tylko nie w tą stronę co trzeba , muszę się na wtorek do lekarza pojechać zobaczymy co mi powie.
Flakonik i tak tesciowa długo wytrzymałagenoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna, Genoweffa - wielkie gratulacje, bardzo duże dzieci urodziłyście
Piegus - dobrze że jesteś w szpitalu, w razie jak się coś zacznie, to zrobią Ci ktg i badanie i będziesz wiedziała na czym stoisz a nie stresowała się w domu.
Wczoraj był 12 to chciałam urodzić, ale nici z tego, dzisiaj 13 to ja nie rodzę, poczekam do 14.Piegus, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:Acikk i jak? Antoś miał kolkę? Starałam się pomóc, a ani dziękuję ani pocałuj mnie w d...
Nic nie napisałaś
Bo jeśli to kolki to trzebaby było podawać mu krople wcześniej niż ma ataki
Przepraszam Cie kochanie to było przedostatni raz
Mysle ze to kolka, wszystkie objawy pasują... Dziś zakuimy kropelki i zobaczymya sab simplex juz zamówione
-
Przy nawale ratowałam sie laktatorem, gdy mialam lekki zator i goraczke 39.5 bralam ibuprom, polozna polecila i faktycznie tylko to zbijalo goraczke, apap i paracetamol nic nie daje..co do wytrwalego karmienia, to przy zapaleniu itd wciaz trzeba sciagac pokarm wiec nie da sie uniknac tego nawet gdyby sie chcialo
Ma któras sposoby jak naturalnie zmniejszac pokarm w piersiach ? bo jeszcze te dwa tygodnie chce pokarmic a pozniej na mm, tylko nie chce tych tabletek na zasuszenie -.-
Gratulacje dla nowych mam !! :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 11:55
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny