Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGenoweffa GRATULUJĘ!!!
Pati-zuzia Maksiu to czysty tata. I fajnie wygląda choinka z tymi kolorowymi światełkami.
Piegus dobrze że znalazłaś się w szpitalu i że się okazało, że z wodami jest ok.
Lips, a Tobie kiedy wywołują?Piegus, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:a ja siedze i wyje. Maly cały czas od rana wisiał na cycku, aż było w nich puściutko. Musiałam dać 60 ml mm i spi już półtorej godziny a ja cxuje jakbym zawiodła swoje dziecko bo nie mogę go wykarmić
a tak strasznie o to walczyłam.
Ale jak wypił do końca to znowu się mleko naprodukujeMój też z początku wisial non stop na cycku i dla mnie to było normalne. Jak nie pomagają herbatki i wiesz, że wszystko zrobiłaś co mogłaś to nie obwiniaj się
Ważne, że próbowałaś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Pola, Inso, annielica, Martosza i inne dziewczyny po cc, dlugo krwawilyscie?
U mnie to ze 3 dni krwawienia bylo pozniej to juz mniej- lekkie plamienie, wiec od 2 dni zaczelam zakladac zwykle wkladki no bo skoro juz czysto... az dzis w nocy tak mnie zalalo ze balam sie ze uwalilam materac! Na szczescie nie bylo az tak zle.
Ja już teraz tez na wkłądkach ale pod koniec pierwszego tygodnia już niby nic...a pewnej nocy podniosłam sie za szybko i tez sporo krwi...ale skrzepów nie już nie mam tylko lekkie plamienie...połozna mi mówiła ze do 3 tygodni....chyba ze pojawia sie skrzepy to wtedy do lekarzaPchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiegus wrote:A tak z ciekawości, jaki mialyscie poziom wód (afi) na ostatnich usg?
Patrzałam na moje wyniki i nic nie mam napisane. Po prostu mówi że sa w normie
Acikk cofnij się kilka stron bo Megi odpisała Tobie wczoraj.
Matlenaa już kiedyś pisałam - nie chcę rodzić w niedzielę. Moja data to 15-16.12. Znając życie nic z tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 15:26
-
Mama-julka wrote:
Lips, a Tobie kiedy wywołują?
Mialam miec dzis zakladany balonik ale okazalo sie ze nie mam rozwarcia na palec i sie nie da. Jutro zel maja dawac.
Jutro ma byc tez moj lekarz wiec pewnie bedzie decydowal. Ale juz bardzo bardzo blisko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam znowu na izbie przyjęć bo miałam ciśnienie 152/110 to nic ze trzy dni temu wyszła ze szpitala. Oczywiście okazało się ze nie ma miejsc na patologii ciąży i mam jutro rano być na czczo i będzie znowu test oxy ale mam mieć torbę z rzeczami juz dla dziecka. Cale szczęście że mój lekarz jutro ma dyżur !! Jeszcze dziśna ktg małemu skoczyło tętno do 200 i alarm wył m i jak mam się nie denerwowac dziewczyny.
Juz mam dość ciąży poważnie mam dość tak się boje o moje maleństwo!!