Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyna gratulacje:D
U mnie roznica miedzy terminami wynosi 9 dni, to jest dopiero hardkor, bo na upartego jak przenosze tydzien czy dwa po drugim terminie to bedzie przenoszone ptezy po pierwszym terminie haha. Ogolnie nie ogarnaim. Z om mam 14.12 z usg 23.12 a w 41 tygodniu beda mnie kladli na oddzial na wywolanie. I nie wiem od kiedy liczyc 40tc teraz. -
nick nieaktualny
-
A ja leżę w szpitalu.
cały dzień miałam ból brzucha i skurcze nie wiem po raz który juz taki dzień. I były regularne co 8 potem co 7 i 6 minut. Aż sie rozregulowały po 22 i dupa. Juz tak chodzę ciagle od dwóch tygodni i nerwy mi puściły, rozbeczałam sie ze cos ze mną nie tak, bo chyba sie sama blokuje. I do tego nie jestem teraz pod stała opieka lekarza. Mąż stwierdził ze jedziemy do szpitala żebym sie trochę uspokoiła. Miałam ktg, pisały sie skurcze nawet ponad skale. A potem badanie ginekologiczne i usg. I zajebiscie w ogóle. Pisałam jakiś czas temu o tym ze miałam dawno robione badania krwi o moczu i nie wiedziałam czy robić bo mój lekarz jak sie okazało jest idiotą. Powinnam mieć kontrole teraz chociaż raz na tydzień a badania świeże a nie sprzed miesiąca. Lekarz tutaj stwierdził ze musi mnie zostawić żeby chociaż badania zrobić i mieć aktualne. A do tego kolejna zajebista informacja: stwierdził wielowodzie. I od tego mnie brzuch boli bo rozciąga mi macice za bardzo. Kurwa, jaka jestem na siebie zła ze zaufałam tamtemu mojemu lekarzowi, który praktycznie machnął na mnie ręka. To moja pierwsza ciąża, wiec skąd mam wiedzieć co powinnam i kiedy robić.
no to sobie teraz w szpitalu poleże bo ponoć wyjdę juz tylko z dzieciaczkiem na ręku. Mimo wszystko cieszę sie ze tu trafilam, bo bede spokojniejsza, ale wiadomo jak to szpital. Chciałoby sie poczekać na ten moment spokojnie w domku. No nic, to sie wyżaliłam.
Przy okazji gratuluje nowym mamusiom, bo juz jakiś czas mnie tu nie było, a trochę sie z Was rozpakowało.Mam nadzieje ze niedługo przyjdzie na mnie kolej.
-
Piegusku oj to trafilas na jakiegos oszukanca ;/ ale jestes pod dobra opieka teraz
Mnie dzis caly czas lapia bole jak na miesiaczke. I kurcze wiecie, ja nawet nie wiem jak to jest miec skurcze! Bo wyobrazam je sobie inaczej niz bol na @. I sama nie wiem eh -
Piegusek no to napewno. Ja od poczatku ciazy sie mecze z okropna polozna i chyba nawet nie moglam jej zmienic ;/ powiedzialam jej ostatnio ze chyba mam jakas infekcje i czy mam sie zglosic z tym do lekarza czy dostane cos w aptece bez recepty takiego neutralnego na infekcje to od razu stwierdzila mi grzybice i kazala kupic czopek. I tyle z rozmowy. Wiec powiem ci ze wiem co czujesz, ja mam to od samego poczatku
-
nick nieaktualnyJustyna, no nareszcie! Porod ekspresowy
gratulacje!
Puli gratuluje:-)
Genoweffa jak sytuacja?
Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu i te ktore maja sie zglosic na wywolanie w ciagu kilku najblizszych dni
Acik to o czym piszesz to chyba niestety kolkapomasuj Antosiowi brzuszek od samych paszek po pepuszek nacieraj tak jakby. No i dobra opcja z np uprasowana pielucha tetrowa- okrecic brzuszek.
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola, Inso, annielica, Martosza i inne dziewczyny po cc, dlugo krwawilyscie?
U mnie to ze 3 dni krwawienia bylo pozniej to juz mniej- lekkie plamienie, wiec od 2 dni zaczelam zakladac zwykle wkladki no bo skoro juz czysto... az dzis w nocy tak mnie zalalo ze balam sie ze uwalilam materac! Na szczescie nie bylo az tak zle. -
nick nieaktualny
Czesc cioteczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 15:32
Matleena, emilka24, Madzisek, iNso87, Flakonik, m@rzenie, maya34, Mama-julka, kwiatakacji, Klara87, Dżulia, lilianna, genoweffa, Moniusia89, pati_zuzia, Piegus, MeGi2986, Suerte lubią tę wiadomość