Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Genoweff, gratulacje! Ile pokazywało wagi na usg? Dziwię się że pozwolili Ci rodzić sn takiego wielkoludka
Myślę że konkurs na najwięcej ważącą dzidzię masz wygrany
4300 było wg usg. I też się dziwię że nie zapadła decyzja o cc.
-
nick nieaktualnygenoweffa wrote:4300 było wg usg. I też się dziwię że nie zapadła decyzja o cc.
niby teraz wskazaniem do CC jest waga pow. 4,5kg. ale powinni wziąć poprawkę na pomyłkę. Tobie poszło szybko, ale innej niekoniecznie
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:ZieloneOliwki, a może taki zestaw do makijażu dla dzieci i/lub zestaw fryzjerski + jakaś korona, korale itp, żeby mogła stroić się jak Elsa?
W zeszłym roku dostała od nas zestaw sprzątaczki bo miała manię sprzątania- fartuszek, czapeczkę i taką opaskę na głowę, zmiotkę, szufelkę, mop itd z jakimś motywem z bajki to opaski nie założyła ani razu
-
nick nieaktualny
-
pati_zuzia wrote:Lips ja nie mialam podanego zelu ale tabletke z ta proglastyna i mialo byc tak, ze daja mi pierwsza po 6 h sprawdzaja jak sytuacja, w moim przypadku czy moga mi przebic wody czy raczej dac druga tabletke. Po badaniu zdecydowali,ze dadza dr tabletke. Po pierwszej bardzo nic sie nie dzialo, mialam skurcze,ale slabe. Po drugiej tabletce sie rozkrecilo na tyle, ze urodzilam. Jesli by druga tabletka nie podzialala to wtedy przebili by wody i podlaczyli pod oxy, taki byl plan. Lezala ze mna dziewczyna, ktora poszla rodzic po pierwszej tabletce. trzymam kciuki,zeby szybko poszlo
-
nick nieaktualnylips wrote:Zielone oliwki ja proponuje ciastoline. Jakis fajny tanszy zestaw. Dzieci to kochaja.
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki widzę ze ciężki wybór przed Tobą. ;P
Tak jak ja miałam z moim chrzesniakiem. Powiedział mi, żebym znalazła mu takiego Mikołaja, który przyniesie mu telewizor plazma z funkcją nagrywania, bo mu tata nie pozwala grzebać przy swoim. Ma 5 lat i potrafi rozłożyć wszystko na części pierwsze. Tyle że nie interesują go zabawki, tylko prawdziwe urządzenia. -
nick nieaktualnyDżulia, to masz wyzwanie
Generalnie mała wybredna nie jest, ale jak się spuści z niej oko to ze wszystkiego zrobi tornado w mieszkaniu
ostatnio chwila i w zabawkowej kuchni stała w fartuszku "gotując" wodę z solą i pieprzem, cały pokój zachlapany...
Zastanawiam się nam zestawem artystycznym takim ok. 70 elementów z Krainy Lodu i do tego ze dwie kolorowanki. Z tego na pewno się ucieszy, a będzie miała i mazaki i kredki i farby itd
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:ZieloneOliwki, a może tablica? Taka z jednej strony na pisak a z drugiej na kredę? Albo znikopis?
trzymam kciui za próby. Też zamierzam jutro porządkować od samego rana, a o 17 wizytuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena, to nie moja chrześnica
Męża siostry córka. Jego Chrześniakiem jest syn, ale z nim nie teraz problemu bo ma taki okres że najbardziej cieszy się z kasy za któą sobie zamawia jakieś tam ubrania z logiem jakiegoś youtubera.
Tak chyba zrobię, zamówię taki zestaw i ze dwa drobiazgi żeby miała wielką pakę Krainy Lodu- może właśnie kolorowankę i np. takie coś http://www.matras.pl/zestaw-4-stempli-kraina-lodu,p,243502
natchnęłyście mnie! -
nick nieaktualny