Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 09:52

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Znowu mam lekkie plamienie ale czopu nie widać. Brzuch delikatnie ćmi. Młody leniwie się przeciąga a ja czekam aż Euthyrox się wchłonie.

Mąż mówi,że wróci wcześniej z pracy,więc może na jakieś zakupy skoczymy, np po choinkę ;)

Euthyrox to na tarczycę i powinno się brać po nocy na czczo koleżanko ;-)
    A! I nie mówione, że będziesz mieć problemy z karmieniem. A nieprzespane noce to normalka he he.

• lips Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia, Agniesia gratulacje. U mnie chyba cos rusza. Szyjka sie skrocila glowka tez poszla w dol i odszedl czop sluzowy taki brunatny. Skurcze tez juz sa silniejsze, w sumie bola fes wiec pewnie juz niedlugo :)

nick nieaktualny, rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elo cioteczki ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ed3a1875a43.jpg

Gratulacje kolejnym mamusiom :)

rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, cytrynówka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lilianna, Dżulia, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, emilka24 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Ja mam dziś dobry nastrój, śnił mi się sernik i już się piecze :)

Wow, ale masz sny - wyśnisz coś, otwierasz oczy, a w piekarniku sernik :-D Może następnym razem ja się Tobie przysnię że urodziłam i tak będzie, plisss ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Elo cioteczki ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ed3a1875a43.jpg

Gratulacje kolejnym mamusiom :)

Co tu dużo komentować, Franio to Franio i już! Ale się z synem usmialiśmy :-D

Agniesia GRATULUJĘ!!!

Lips, ale zazdroszczę! Mi się ubzdurało, że dziś rodzę i nic :-/

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Laura Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 13:03

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    A za jaki okres nie może przekraczać te 1922zł? za poprzedni rok?

Jak złożysz w tym roku to dochody za ubiegły rok.

• rewelka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Wow, ale masz sny - wyśnisz coś, otwierasz oczy, a w piekarniku sernik :-D Może następnym razem ja się Tobie przysnię że urodziłam i tak będzie, plisss ;-)

Zobaczę co da się zrobić.

Marta dzięki za informację :)

Niech nam tu Franio oczek nie puszcza...

Agniesia super że się odezwałaś, gratulacje :)

Lips oby wreszcie się rozkręciło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:13

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje mamusie :)

Megi twoj Franiu jest taki slodziak! Ten szelmowski usmiech:D wesoly chlopak widac :)

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi a cóż to za zalotne minki Twój Franek strzela :D przeslodziak jest :D

Ja się pochwale bo byliśmy dziś na pierwszej wizycie i pediatry, Antoś książkowo przybiera na wadze bo powinno byc ok 30 G na dobe a Antoś w 10 dni przybrał 300 :D wiec mamusine mleczko mu sluzy :) no i jak narazie wszystko super :)
    Aaa i na wizycie pani dr urwala pepuszek bo juz wisiał na wlosku :D wiec nie mamy juz pepuszka :) :D takie postępy u nas :P
    A teraz byłam na zakupach i pedzilam do domu bo wiedziałam że chłopczyk juz głodny będzie i wpadłam do domu to juz wrzeszczal i zanim zdążyłam cycka wyjac to nagle zasnal i śpi ha ha :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanie mam bardzo wazne do tych co karmią butelka ile wasze szkraby zjadają i co ile karmicie? Pytam

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała przerwa, bo zejdę ze zmęczenia :P Wyszorowałam łązienkę biorąc przykład z justyny14, włącznie z płytkami i fugami i mam dość ale zaraz biorę się dalej, tak mi się spodobało sprzątanie :D

Marta, dziękuję za odpowiedź. A dochody udokumentować trzeba jakimś zaświadczeniem pobranym z zakładu pracy, czy pitami czy jak, wiesz może? I czy to zaświadczenie od lekarza to jakoś konkretnie ma wyglądać?

Megi, Franio ma rozbrajający uśmiech! On całymi dniami się tak słodko uśmiecha? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U nas wszystko w porzadku. W piniedzialek mielismy usg bioderek i wszystko w porzadku. Wzorowo.
    Kazda wolna chwile spedzam z dziewczynkami. Nawet jak spia to chce byc przy nich i wole sie na nich patrzec niz robic cos innego ;)
    Dziewczynki ladnie przybieraja na wadze chociaz jedza tak po 90-100ml prewqznie.

Gratuluje nowym mamusiom i naprawde sliczne dzieciaczki macie ;)

nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Mała przerwa, bo zejdę ze zmęczenia :P Wyszorowałam łązienkę biorąc przykład z justyny14, włącznie z płytkami i fugami i mam dość ale zaraz biorę się dalej, tak mi się spodobało sprzątanie :D

Marta, dziękuję za odpowiedź. A dochody udokumentować trzeba jakimś zaświadczeniem pobranym z zakładu pracy, czy pitami czy jak, wiesz może? I czy to zaświadczenie od lekarza to jakoś konkretnie ma wyglądać?

Megi, Franio ma rozbrajający uśmiech! On całymi dniami się tak słodko uśmiecha? :D

Trzeba zaświadczenie z urzędu skarbowego o dochodzie za miniony rok oraz zaświadczenie z ZUS-u o składach zdrowotnych za miniony rok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://iv.pl/images/82916605108970430197.jpg
    http://iv.pl/images/13100858846996309764.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:57

lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KASIAG24, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, Dżulia, Acikk, nick nieaktualny, nick nieaktualny, m@rzenie, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, Klara87 lubią tę wiadomość

• lilianna Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi Franio jest przeslodki a te jego minki jedyne w swoim rodzaju :-)

Flakonik- twoje dziewczynki też robią boskie minki, modeleczki małe :-)

Mnie dziś brzuch i krzyże pobolewaja jak na okres... Śluz mam tak jak zawsze , czopu nie widać... Wątpie by były to jakieś obiecujące oznaki... A wam jak się wydaje? Takie pobolewanie coś zwiastuje już?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:59

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3i49p07wxglh0lzs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilianna, mam Cię sprowadzić na ziemię? :P

nick nieaktualny, lilianna, cytrynówka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta0912 wrote:
    Trzeba zaświadczenie z urzędu skarbowego o dochodzie za miniony rok oraz zaświadczenie z ZUS-u o składach zdrowotnych za miniony rok.
    Czy te zaświadczenia dali Tobie od ręki? czy trzeba składać wniosek i czekać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy wszystkich ogarnelam.
    Urodzila
    agniesia 8.12
    Nikicia 11.12
    Emilka 14.12
    Piegus 14.12
    Aneczka86 14.12

Ktos jeszcze? Wczoraj ani dzis nikt nie urodzil? ;)

‹‹ 2127 2128 2129 2130 2131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ