Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Znowu mam lekkie plamienie ale czopu nie widać. Brzuch delikatnie ćmi. Młody leniwie się przeciąga a ja czekam aż Euthyrox się wchłonie.
Mąż mówi,że wróci wcześniej z pracy,więc może na jakieś zakupy skoczymy, np po choinkę
Euthyrox to na tarczycę i powinno się brać po nocy na czczo koleżanko
A! I nie mówione, że będziesz mieć problemy z karmieniem. A nieprzespane noce to normalka he he. -
Nikicia, Agniesia gratulacje. U mnie chyba cos rusza. Szyjka sie skrocila glowka tez poszla w dol i odszedl czop sluzowy taki brunatny. Skurcze tez juz sa silniejsze, w sumie bola fes wiec pewnie juz niedlugo
MeGi2986, rewelka, nikicia86, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElo cioteczki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ed3a1875a43.jpg
Gratulacje kolejnym mamusiom
rewelka, Mama-julka, Marta0912, alisss871, cytrynówka, ZieloneOliwki, Flakonik, lilianna, Dżulia, kwiatakacji, Madzisek, aannkkaa, pati_zuzia, Pchelkaa, revvelka, Klara87, emilka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Elo cioteczki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ed3a1875a43.jpg
Gratulacje kolejnym mamusiom
Co tu dużo komentować, Franio to Franio i już! Ale się z synem usmialiśmy
Agniesia GRATULUJĘ!!!
Lips, ale zazdroszczę! Mi się ubzdurało, że dziś rodzę i nic
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Wow, ale masz sny - wyśnisz coś, otwierasz oczy, a w piekarniku sernik
Może następnym razem ja się Tobie przysnię że urodziłam i tak będzie, plisss 
Zobaczę co da się zrobić.
Marta dzięki za informację
Niech nam tu Franio oczek nie puszcza...
Agniesia super że się odezwałaś, gratulacje
Lips oby wreszcie się rozkręciło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:13
-
Megi a cóż to za zalotne minki Twój Franek strzela
przeslodziak jest 
Ja się pochwale bo byliśmy dziś na pierwszej wizycie i pediatry, Antoś książkowo przybiera na wadze bo powinno byc ok 30 G na dobe a Antoś w 10 dni przybrał 300
wiec mamusine mleczko mu sluzy
no i jak narazie wszystko super 
Aaa i na wizycie pani dr urwala pepuszek bo juz wisiał na wlosku
wiec nie mamy juz pepuszka
takie postępy u nas 
A teraz byłam na zakupach i pedzilam do domu bo wiedziałam że chłopczyk juz głodny będzie i wpadłam do domu to juz wrzeszczal i zanim zdążyłam cycka wyjac to nagle zasnal i śpi ha ha
ZieloneOliwki, MeGi2986, pati_zuzia, kwiatakacji, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMała przerwa, bo zejdę ze zmęczenia
Wyszorowałam łązienkę biorąc przykład z justyny14, włącznie z płytkami i fugami i mam dość ale zaraz biorę się dalej, tak mi się spodobało sprzątanie 
Marta, dziękuję za odpowiedź. A dochody udokumentować trzeba jakimś zaświadczeniem pobranym z zakładu pracy, czy pitami czy jak, wiesz może? I czy to zaświadczenie od lekarza to jakoś konkretnie ma wyglądać?
Megi, Franio ma rozbrajający uśmiech! On całymi dniami się tak słodko uśmiecha?
-
nick nieaktualnyHej. U nas wszystko w porzadku. W piniedzialek mielismy usg bioderek i wszystko w porzadku. Wzorowo.
Kazda wolna chwile spedzam z dziewczynkami. Nawet jak spia to chce byc przy nich i wole sie na nich patrzec niz robic cos innego
Dziewczynki ladnie przybieraja na wadze chociaz jedza tak po 90-100ml prewqznie.
Gratuluje nowym mamusiom i naprawde sliczne dzieciaczki macie
Marta0912, Dżulia, alicja_, pati_zuzia, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Mała przerwa, bo zejdę ze zmęczenia
Wyszorowałam łązienkę biorąc przykład z justyny14, włącznie z płytkami i fugami i mam dość ale zaraz biorę się dalej, tak mi się spodobało sprzątanie 
Marta, dziękuję za odpowiedź. A dochody udokumentować trzeba jakimś zaświadczeniem pobranym z zakładu pracy, czy pitami czy jak, wiesz może? I czy to zaświadczenie od lekarza to jakoś konkretnie ma wyglądać?
Megi, Franio ma rozbrajający uśmiech! On całymi dniami się tak słodko uśmiecha?
Trzeba zaświadczenie z urzędu skarbowego o dochodzie za miniony rok oraz zaświadczenie z ZUS-u o składach zdrowotnych za miniony rok.
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/82916605108970430197.jpg
http://iv.pl/images/13100858846996309764.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:57
lilianna, ZieloneOliwki, alisss871, KASIAG24, Marta0912, MeGi2986, Marik, Matleena, Dżulia, Acikk, aannkkaa, pati_zuzia, m@rzenie, kwiatakacji, revvelka, Pchelkaa, Madzisek, Mama-julka, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Megi Franio jest przeslodki a te jego minki jedyne w swoim rodzaju

Flakonik- twoje dziewczynki też robią boskie minki, modeleczki małe
Mnie dziś brzuch i krzyże pobolewaja jak na okres... Śluz mam tak jak zawsze , czopu nie widać... Wątpie by były to jakieś obiecujące oznaki... A wam jak się wydaje? Takie pobolewanie coś zwiastuje już?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:59
Flakonik, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny