Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marik wrote:dzisiaj to mam taki nastrój ze zamarudze forum na smierc

Ja mam dziś dobry nastrój, śnił mi się sernik i już się piecze
Dżula, no nieźle nieźle, oj byś pomyślała że tyle choinka potrzebuje
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie choinki nie będzie
Mam takie gałązki całoroczne stojące na komodzie, to przystroiłam kokardkami
i jemiołę dziś przywiesiłam do żyrandola. Tyle 
Matleena, ja Ci po masażu wróżę poród przed świętami
Jak tu nie marudzić jak się czyta wpisy rozpakowanych...
-
nick nieaktualny
-
wiecie co, ale wstyd...
czekałam na kuriera z apteki gemini.
nie wiem czemu ubzdurało mi się, że mam na sobie krótkie spodenki, a otworzyłam drzwi w gaciach ! jeszcze gdyby jakoś wyglądały. a to prawie pantalony babci . boże.
Matleena, Mama-julka, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:wiecie co, ale wstyd...
czekałam na kuriera z apteki gemini.
nie wiem czemu ubzdurało mi się, że mam na sobie krótkie spodenki, a otworzyłam drzwi w gaciach ! jeszcze gdyby jakoś wyglądały. a to prawie pantalony babci . boże.
ha ha ha ale jaja to się kurierowi trafiło
jeszcze se pomyslał że jakas napAlona ciężarówka
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:o, a dziewczyny które już urodziły
Składałyście wnioski o becikowe? (To stare, za urodzenie dziecka, jednorazowe)
Jakie dokumenty są potrzebne?
Byłam w urzędzie i skierowano mnie do Ośrodka Pomocy Społecznej. Tam dostałam dokumenty do wypełnienia. Główne kryterium to jest dochód, który nie może przekroczyć 1922zł na osobę wliczając w to narodzone dziecko. Jest 12 miesięcy na zgłoszenie. No i jeszcze trzeba zaświadczenie, że korzystało się z opieki lek. po 10 tyg. ciąży. W piątek mam zamiar złożyć dokumenty.
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta0912 wrote:Byłam w urzędzie i skierowano mnie do Ośrodka Pomocy Społecznej. Tam dostałam dokumenty do wypełnienia. Główne kryterium to jest dochód, który nie może przekroczyć 1922zł na osobę wliczając w to narodzone dziecko. Jest 12 miesięcy na zgłoszenie. No i jeszcze trzeba zaświadczenie, że korzystało się z opieki lek. po 10 tyg. ciąży. W piątek mam zamiar złożyć dokumenty.
A za jaki okres nie może przekraczać te 1922zł? za poprzedni rok? -
nie udzielałam się raczej, ale podczytywałam regularnie, jestem na pierwszej str. urodziłam przez cc Amelie 8.12.2015, waga 3320, 51cm.
rewelka, Marik, kwiatakacji, Matleena, niania.ogg, Mama-julka, Marta0912, ZieloneOliwki, Flakonik, lilianna, Dżulia, Madzisek, aannkkaa, pati_zuzia, Pchelkaa, Klara87, emilka24 lubią tę wiadomość
-
Długo się nie odzywałam ale przy Małej czasu nie mam.
Przedstawiam Elize
zdjęcie jeszcze ze szpitala 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1d755a3362c.jpg
Marik, kwiatakacji, justyna14, Matleena, MeGi2986, Mama-julka, Marta0912, Flakonik, lilianna, Dżulia, Madzisek, aannkkaa, pati_zuzia, m@rzenie, Pchelkaa, revvelka, Klara87, emilka24 lubią tę wiadomość
-
hej
ale u nas sajgon, Olek strasznie od razu polubił swoją siostrę i tylko chciałaby ją głaskać i leżeć obok a najlepiej na niej
słodkie to ale trzeba bardzoooo uważać, żeby jej krzywdy nie zrobił i żeby jemu przykro nie było. Mała to sama słodycz tylko je , śpi i kupki robi, oby tak zostało, bo Olek się za to niezły gagatek robi 
MeGi2986, kwiatakacji, pati_zuzia, m@rzenie, Pchelkaa lubią tę wiadomość
7w3d 💔