Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
drugi dzień stoi u mnie choinka żywa. cały czas się dziwie czemu tyle wody ubywa. a teraz złapałam mojego psiaka na gorącym uczynku !
mądrala całą wodę wypija.
nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marik wrote:dzisiaj to mam taki nastrój ze zamarudze forum na smierc

Ja mam dziś dobry nastrój, śnił mi się sernik i już się piecze
Dżula, no nieźle nieźle, oj byś pomyślała że tyle choinka potrzebuje
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie choinki nie będzie
Mam takie gałązki całoroczne stojące na komodzie, to przystroiłam kokardkami
i jemiołę dziś przywiesiłam do żyrandola. Tyle 
Matleena, ja Ci po masażu wróżę poród przed świętami
Jak tu nie marudzić jak się czyta wpisy rozpakowanych...
-
nick nieaktualny
-
wiecie co, ale wstyd...
czekałam na kuriera z apteki gemini.
nie wiem czemu ubzdurało mi się, że mam na sobie krótkie spodenki, a otworzyłam drzwi w gaciach ! jeszcze gdyby jakoś wyglądały. a to prawie pantalony babci . boże.
Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:wiecie co, ale wstyd...
czekałam na kuriera z apteki gemini.
nie wiem czemu ubzdurało mi się, że mam na sobie krótkie spodenki, a otworzyłam drzwi w gaciach ! jeszcze gdyby jakoś wyglądały. a to prawie pantalony babci . boże.
ha ha ha ale jaja to się kurierowi trafiło
jeszcze se pomyslał że jakas napAlona ciężarówka
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:o, a dziewczyny które już urodziły
Składałyście wnioski o becikowe? (To stare, za urodzenie dziecka, jednorazowe)
Jakie dokumenty są potrzebne?
Byłam w urzędzie i skierowano mnie do Ośrodka Pomocy Społecznej. Tam dostałam dokumenty do wypełnienia. Główne kryterium to jest dochód, który nie może przekroczyć 1922zł na osobę wliczając w to narodzone dziecko. Jest 12 miesięcy na zgłoszenie. No i jeszcze trzeba zaświadczenie, że korzystało się z opieki lek. po 10 tyg. ciąży. W piątek mam zamiar złożyć dokumenty.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta0912 wrote:Byłam w urzędzie i skierowano mnie do Ośrodka Pomocy Społecznej. Tam dostałam dokumenty do wypełnienia. Główne kryterium to jest dochód, który nie może przekroczyć 1922zł na osobę wliczając w to narodzone dziecko. Jest 12 miesięcy na zgłoszenie. No i jeszcze trzeba zaświadczenie, że korzystało się z opieki lek. po 10 tyg. ciąży. W piątek mam zamiar złożyć dokumenty.
A za jaki okres nie może przekraczać te 1922zł? za poprzedni rok? -
nie udzielałam się raczej, ale podczytywałam regularnie, jestem na pierwszej str. urodziłam przez cc Amelie 8.12.2015, waga 3320, 51cm.
rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, niania.ogg, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lilianna, Dżulia, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, emilka24 lubią tę wiadomość
-
Długo się nie odzywałam ale przy Małej czasu nie mam.
Przedstawiam Elize
zdjęcie jeszcze ze szpitala 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1d755a3362c.jpg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, justyna14, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lilianna, Dżulia, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, m@rzenie, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, emilka24 lubią tę wiadomość
-
hej
ale u nas sajgon, Olek strasznie od razu polubił swoją siostrę i tylko chciałaby ją głaskać i leżeć obok a najlepiej na niej
słodkie to ale trzeba bardzoooo uważać, żeby jej krzywdy nie zrobił i żeby jemu przykro nie było. Mała to sama słodycz tylko je , śpi i kupki robi, oby tak zostało, bo Olek się za to niezły gagatek robi 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, m@rzenie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
7w3d 💔