Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylilianna wrote:Zielone oliwki i marik- dzieli nas tylko dzien różnicy TP... ciekawe która z nas pierwsza sie rozpakuje

To ja powiem co obstawiam
nr 1 Oliwki bo szaleje ze sprzątaniem jak dzika, nie ma czopa i tak dalej
nr 2 Lilianna
nr 3 Marik - bo nie dzieje się nic
Ja bym tylko nie chciała przenosić ...pogodzIłam się ze na święta nic z tego, a teraz marzę żeby urodzić w terminie Jako że moje sprzątania i latania nic nie dają to oficjalnie się poddaję -
Marik wrote:To ja powiem co obstawiam
nr 1 Oliwki bo szaleje ze sprzątaniem jak dzika, nie ma czopa i tak dalej
nr 2 Lilianna
nr 3 Marik - bo nie dzieje się nic
Ja bym tylko nie chciała przenosić ...pogodzIłam się ze na święta nic z tego, a teraz marzę żeby urodzić w terminie Jako że moje sprzątania i latania nic nie dają to oficjalnie się poddaję
Marik jak na święta nas nie zbierze to zdążymy jeszcze sobie pojeść

-
I pospamuje jeszcze troche

To mój aktualny brzuchal

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5872870ae859.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77b531a77060.jpg
Marta0912, aannkkaa, Flakonik, pati_zuzia, MeGi2986, Dżulia, Madzisek, kwiatakacji, Mama-julka, ZieloneOliwki, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Czopem sie nie przejmuj, mi długo tez nie odpadał, dopiero na patologii jak lekarz wymacał paluchami rozwarcie na 3cm to dopiero odszedł a wcześniej dwa dni bóli rozwarcie na palec i sie trzymałlilianna wrote:Megi Franio jest przeslodki a te jego minki jedyne w swoim rodzaju

Flakonik- twoje dziewczynki też robią boskie minki, modeleczki małe
Mnie dziś brzuch i krzyże pobolewaja jak na okres... Śluz mam tak jak zawsze , czopu nie widać... Wątpie by były to jakieś obiecujące oznaki... A wam jak się wydaje? Takie pobolewanie coś zwiastuje już?
Może te bóle okresowe coś zwiastują, u mnie tak się rozkręcało, jedna noc bóli okresowych, a druga noc już dużo silniejsze, a trzeciej nocy wylądowałam na porodówce ha ha
A masz regularne? Ja te piersze miesiączkowe miałam juz regularne co 13 minut
lilianna lubi tę wiadomość
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje mamusiom!:*
Dziś wyszłam ze szpitala z tabletkami na ciśnienia i szybko gnałam do lekarza bo miałam wizyta a wiec tak zamknięta na cztery spusty jestem
teraz w piątek mamy ktg za tydzień wizyta i lekarz powiedział "kończymy ciążę z powodu ciśnienia". Nie wiem czy chodziło mu o cesarke czy wywołanie ..
Mówił ze wszystko wytłumaczy za tydzień. Czyli prawdopodobnie pierogi, barszcz i krokiety przejdą mi przed nosem
I dostałam globulki do pochwy bo mam dużo śluzu ( to w szpitalu zlecili) - nie rozumiem tego ale dobra.
Mały odpowiada 40+1 waga 3900
To tyle a teraz się najem porządnie !!!!!!!!
MeGi2986, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja karmie butelką ale swoim mlekiem, moja sie najada na około 3h w dzień, a w nocy co 4h daje (musze sama ją budzićnikicia86 wrote:Ponawiam dziewczyny pytanie mam bardzo wazne do tych co karmią butelka ile wasze szkraby zjadają i co ile karmicie? Pytam
) a ze czasem mi się przyśnie to zdarzy się że co 5h dostanie w nocy, daje jej 65ml, chciałabym zwiększyć dawke ale położna powiedziała że niby przy jej małej wadze to i tak za dużo
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualnyU nas karmienia sa o 20,1,6,10,14,17 godz.nikicia86 wrote:Ponawiam dziewczyny pytanie mam bardzo wazne do tych co karmią butelka ile wasze szkraby zjadają i co ile karmicie? Pytam
W nocy je wybudzam bo by spaly cala noc. I po takich 5godz potrafia wypic te 100-110ml. A tak w dzien to 80-90ml -
nick nieaktualnyPowiem wam ze z moja tesciowa jest calkiem fajnie. Nie wtraca sie ,nie daje zadntch zlotych rad. Jedynie co to narzeka na rzeczy ktore kupowalismy wozek,itp ze jej sie to nie podoba. Ze jej lepsze. Ale to juz mnie malo interesuje co jej sie podoba.
Ogolbie jest bardziej chetna ponoc nam w domu ,ugotowac cos z czego sie bardzo ciesze. Bo tego mi brakuje. Nje mam czasu teraz za bardzo w kuchni siedziec .
A tak to zabiera dziewczynki na space . Tex sie z nini bawi takze super.
Nie siedza nam tez caly dzien na glowie bo nocuja i przebywaja w mieszkaniu w Krk
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAah no i nie powiedzialam wam najwazniejszego

Wczoraj byl nasz pierwdzy raz
po porodzie. Nie szlo juz dluzej wytrzymac 
Bylo lepiej niz sie spodziewalam. Powiem wam ze nie czuje tam zadnej roznicy ze jest luzniej czy cos . jedynie co to troche sie jeszcze czuje tam obolala a tak to wszystko git
Ola_45, Acikk, MeGi2986, Dżulia, lilianna, Pchelkaa, Madzisek, Marta0912, pati_zuzia, m@rzenie, kwiatakacji, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:59
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
A na mnie się właśnie mama obraziła, bo dzwoni codziennie i się pyta " jak się czuje" a jak Ja mam się czuć w 10 miesiącu ciąży... To jej powiedzialam że jak będę rodzić to zadzwonie, i że wczoraj dzwoniłam że nic się w środku nie dzieje to jak ma dziś się coś zmienić... Grrr jak mnie irytuje pytanie " jak się czujesz..." już chyba lepsze by było " czy rodze "
Dziewczyny super dzieciaczki macie