Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj tez nie je regularnie a ja daje mu i MM i swoje po moim mleku za godzine musze go dokarmic a pokarmu mam juz sporo az tryska bede go probowac od jutra jeszcze przystawiac
Tescie jutro jada i zostajemy z malym sami i zdecydowalismy ze zmienimy ot mojego na pozniejszy termin
NIe nadrobie was dzisiaj maly pochlania moj caLy czas ale powiem wam ze jak tak przeczytam o waszym czekaniu na porod to az czasem teskni mi sie za brzuszkiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa prwno niedlugo przejdze wam ten baby blues.Suerte wrote:u mnie to samo. i chodze i wyje na myśl o tym jak zmieniło sie moje lajtowe i wygodne życie... wiem, wiem jestem porabana ;(
Trzymam kciuki za poprawe nastroju.
Kazda stara sie byc jak najlepsza mamusia. Wiadomo ze nigdy nie bedziemy idealne. Liczy sie to ze sie staramy
Ola_45, Pchelkaa, MeGi2986, pati_zuzia, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:59
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
nick nieaktualnySuerte nie jestes porabana, czasami tez mam takie mysli tyle ze nie wyje. Mam takie chwile ze siedze mysle ze nigdy juz nie bedzie tak jak bylo przed ciaza- slodkie lenistwo, cala noc ogladanie filmow z mezem a pozniej caly dzien w lozku, nie chcialam to nie robilam, nie jadlam, nie wstawalam. A teraz wiem ze musze wstac, musze zjesc, musze to wszystko ogarniac, bo przeciez ta Mala istotka co lezy obok mnie sama sobie nie poradzi. Wkoncu ja na ten swiat ja sprowadzilam po czesci

Zobaczysz Kochana ze minal te ciezkie dni i z dnia na dzien bedzie lepiej :-* szukaj dobrych stron macierzynstwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla 45 u Nas byly potowki na policzkach - dowiedzialam sie ze to potowki jak juz zaczely znikac
corcie myjemy tylko woda i mydelkiem ekologicznym, smarujemy oliwka. Potowki juz zniknely ale teraz bardzo zwracam uwage zeby mlodej nie przegrzewac.
Uzywacie chusteczek nawilzanych? Dzis polozna mnie uswiadomila ze jest kilka przypadkow ze po uzywaniu chusteczek dziewczynkom zaczely zrastac sie wargi sromowe :-o od dzis uzywam wacikow i czystej wody- tak polecila Nam- wbrew ozorom nie jest to az tak uciazliwe. Zmoczylam kilka wacikow woda i wlozylam do pojemniczka z przykrywka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, dziewczyny nie udzielałam się tutaj ale może coś doradzicie. Jestem dwa dni po terminie porodu. Zrobiłam dziś kontrolnie mocz i morfologie i bakterie w moczu wyszły strasznie podwyższone. Norma do 385 a ja mam 1600. Zawsze robiłam badania w innym labolatorium i było napisane np bakterie bardzo liczne. Wszytskie inne parametry są w normie. Mam nadzieje ze to nic poważnego. Jutro ide do lekarza.
-
nick nieaktualnyUwierz ze jeszcze rowny tydzien temu mialam takie mysli i prawie wylam- mowie prawie bo maz bardzo mnie wspieral w tym czasie, a ja chodzilam mega przybita. pomimo ze to dziecko bardzo wyczekiwane przez Nas i jestem mega szczesliwa to takie mysli sa chyba normalne. Mi pomogly wieczory z mezem, dobry filmik, pogadac, poprzytulac sie, wygadalam sie mezowi, zapewnil mnie ze miedzy Nami nic sie nie zmieni, ze teraz kocha mnie jeszcze bardziej i ze zawsze znajdziemy czas "dla Nas" jesli tylko bedziemy chcieli.Suerte wrote:właśnie o to mi chodzi
boje sie, ze nigdy nie uwolnie się od takich myśli 
-
My uzywamy pampers sensitivePchelkaa wrote:Ola 45 u Nas byly potowki na policzkach - dowiedzialam sie ze to potowki jak juz zaczely znikac
corcie myjemy tylko woda i mydelkiem ekologicznym, smarujemy oliwka. Potowki juz zniknely ale teraz bardzo zwracam uwage zeby mlodej nie przegrzewac.
Uzywacie chusteczek nawilzanych? Dzis polozna mnie uswiadomila ze jest kilka przypadkow ze po uzywaniu chusteczek dziewczynkom zaczely zrastac sie wargi sromowe :-o od dzis uzywam wacikow i czystej wody- tak polecila Nam- wbrew ozorom nie jest to az tak uciazliwe. Zmoczylam kilka wacikow woda i wlozylam do pojemniczka z przykrywka.
mysle ze nic jej sie nie zrośnie
Nie sluchaj niektórych gadań położnych, bo to co one gadaja to az mi czasem głowa puchnie
Moja mi wmawiała ostatnio ze od ssania butelki takie małe dziecko dostanie jakichś dysfunkcji i w przyszłosci skonczy sie to rehabilitacją (haha) Albo najpierw mi obliczyła ze wdłg wagi mojej małej za duzo jej daje (60ml mojego mleka)ze powinna dostac 50ml
a pozniej jak sie okazało ze za mało przybiera to powiedziała ze to wina laktatora ze odciągam i laktator nie wyciaga tłuszczy
No oszaleć można co te położne wymyślają... była u nas pediatra i zupełnie inna gadka, więc ja wolałabym konsultować sie z pediatrą niż panią położną która opowiada jakieś stare zabobony
Matleena, Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualnyInne wyznanie chrzescijanskie. Chcemy zeby dzieci same zadecydowaly jak beda swiadome do jakiej religi ,wyznanja chca nalezec. Chcemy dac im wybor.Matleena wrote:Jesteście innego wyznania, czy po prostu niewierzący? Bo jeśli to drugie, to nie boisz się, ze dziewczynki moga Ci to miec kiedyś za złe? Dorosli musza się bardzo długo przygotowywać do chrztu, a kto wie, może kiedyś będą chciały wziąć no ślub kościelny?
-
nick nieaktualnyHej. Ja sie niestety nie znam. Faktycznie masz sporo podwyzszone. Mam nadzieje ze to nic groznego i lekarz ci jutro wszystko wyjasnic. Daj znacjuju27 wrote:hej, dziewczyny nie udzielałam się tutaj ale może coś doradzicie. Jestem dwa dni po terminie porodu. Zrobiłam dziś kontrolnie mocz i morfologie i bakterie w moczu wyszły strasznie podwyższone. Norma do 385 a ja mam 1600. Zawsze robiłam badania w innym labolatorium i było napisane np bakterie bardzo liczne. Wszytskie inne parametry są w normie. Mam nadzieje ze to nic poważnego. Jutro ide do lekarza.