Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jakbym słyszała o swoim. Tylko teraz załamany, bo od jutra do połowy stycznia ma urlop, a dziecina się pewnie urodzi w styczniu i tylko tydzień z nami będzieZieloneOliwki wrote:Do mnie mąż codziennie z pracy dzwoni z pytaniem "jak tam? jakieś skurcze? bo mi się nie chce pracować"

-
nick nieaktualnyNie wiadomo Dżulia, może jak tatuś zacznie jutro mówić do dziecka że ma urlop i musi wychodzić to wreszcie wyjdzieDżulia wrote:jakbym słyszała o swoim. Tylko teraz załamany, bo od jutra do połowy stycznia ma urlop, a dziecina się pewnie urodzi w styczniu i tylko tydzień z nami będzie
Mój nie planował dłuższego urlopu, jeden dzień ma wolny po świętach a takto dopiero weźmie wolne jak się mu syn urodzi 
Dżulia, Twoja psinka boi się hałasów, wystrzałów petard? -
nick nieaktualnyKupowałam dla siebie w ciąży, w Rossmannie są ekspresowe Rossmannowskie i Hippa na pewnoiNso87 wrote:Dziewczyny z jakiej firmy hebatke koperkowa dajecie Dzieciom? Malz do mnie wydzwania i mówi ze w sklepach sa granulowane same po 4msc albo 6msc...
w Tesco też widziałam ostatnio Hippa.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
mówi codziennie, ale dziecko ma stosunek olewający. A co do urlopu, to jest taka firma, że oni mają "przymusowy" urlop. W sensie cały zakład stoi i on przez cały rok musi trzymać sobie urlop na święta i na wakacje...ZieloneOliwki wrote:Nie wiadomo Dżulia, może jak tatuś zacznie jutro mówić do dziecka że ma urlop i musi wychodzić to wreszcie wyjdzie
Mój nie planował dłuższego urlopu, jeden dzień ma wolny po świętach a takto dopiero weźmie wolne jak się mu syn urodzi 
Dżulia, Twoja psinka boi się hałasów, wystrzałów petard?
A jak gadał o tatusiowym to jedyna opcja jest w styczniu bo nie mają za dużo pracy, później będzie mógł pomarzyć.
Jeżeli chodzi o psa, to byliśmy kiedyś na pokazie wystrzałów. Hałasu się nie bała, bardziej przerażał ją widok spadającego czegoś na nią.
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInso my mamy koper wloski z Hipp od 1 tyg

My dzis idziemy na kontrole do lekarza z malym i bedziemy rozmawiac o szczepieniach
I niestety tak jak przypuszczakam szew przy posladku mi sie rozszedl i pojawila sie ropa dzwonilam do lekarza i mam narazie przemywac rywanolem i kupic nadmangan potasu od wczoraj chodze i placze bo tak ciagnie ledwo siedze 
Trzymam kciuki za rodzace oby szybko poszlo
:
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie:) gratulacje dla nowych rozpakowanych. Trzymam kciuki za kolejne

A moja jedna ewidentnie lubi zasypiac na przewijaku
przebiore ja a ona juz spi haha
http://iv.pl/images/77019847319792306149.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 11:53
Dżulia, Matleena, Acikk, Marta0912, Pchelkaa, aannkkaa, iNso87, emilka24, cytrynówka, Beatrice, Ola_45, rewelka, MeGi2986, kwiatakacji, pati_zuzia, lilianna, ZieloneOliwki, m@rzenie, justyna14, Madzisek, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy to możliwe że moje dziecko przestało się najadac cyckiem ??? Wczoraj po całym dniu walki z placzem uspokoił się dopiero jak daliśmy mu butelkę... Przy cycku za zaczął mi sie zloscic i szarpać a ja czuje że on tak słabo jakoś ciągnie, przy cycu trochę posiedzi po czym odsuwa glowke i płacze
nie wiem o co cho... HELP
-
nick nieaktualny