Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
my kobiety jesteśmy zaje*iste.Matleena wrote:Chyba miałam skurcz właśnie. Matko jak to boli cholernie! Nie chcę myśleć jaki musi być ból jak te skurcze idą tak co minutę.
nie boli, źle . boli, też źle.
haha:D tak samo zareagowałam na mój pierwszy skurcz.
L, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:59
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Noo ale nie dawalam mu nigdy butelki zeby miał jak się przyzwyczaić...
Inso niedługo je i juz tak robiłam zeby beknal ale potem juz tak mulda bylejak że wiem że mu nic nie leci albo odsuwa glowke i płacze
Acikk a co jjesz, może masz mało pokarmu, albo mało pożywny dlatego się nie najada? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkira mam syna w czwartej klasie i dopiero te granice się zatarły. On jest z 26-ego.
Rewelka nie słyszałam o tym, że wizytować nie powinno się pierwszego.
Cytrynówka, kto ich tam wie czy na kacu nie będą
Też mi odszedł kawałek czopa. Wczoraj miałam masaż szyjki. Tydzień temu dzień po wizycie też tak miałam także ten. Nic sobie z tego nie robię 
Zieloneoliwki prawda, przecież będę im chuchać Picolo he he.
Matlenaa wg Twojej teorii u nas się zacznie w sylwka
Inso mam kupioną w razie W herbatę koperkowa Hipp od 1 tygodnia, jest w saszetkach, kupiłam w aptece.ale jak kp to możesz Ty pić i do mleka przejdzie.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:Akira mam syna w czwartej klasie i dopiero te granice się zatarły. On jest z 26-ego.
Rewelka nie słyszałam o tym, że wizytować nie powinno się pierwszego.
Cytrynówka, kto ich tam wie czy na kacu nie będą
Też mi odszedł kawałek czopa. Wczoraj miałam masaż szyjki. Tydzień temu dzień po wizycie też tak miałam także ten. Nic sobie z tego nie robię 
Ogólnie się rozchodzi, że jaki pierwszy dzień nowego roku taki cały rok, więc jak zaczniesz od szpitala, to cały rok się będziesz ciągać po szpitalach
tak samo z poniedziałkami "jaki poniedziałek taki cały tydzień".
Moja bratanica urodziła się 27-12 i w klasach 1-3 była najlepsza w klasie (wcześniej nie chodziła do przedszkola) teraz się leń zrobiła, ale na początku nie było różnicy. Chociaż Ja bym wolała już po nowym roku urodzić, ale to za późno u mnie by było za bardzo bym się bała, że małemu coś się stanie.