Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarta0912 wrote:Mama-Julka i Zielone Oliwki trzymam kciuki za Was bo to już Wasz czas
Miałam Wam dotrzymać towarzystwa, ale wyszło jak wyszło 
Konkretnie wysunęłaś się przed szereg bo pewnie nie chciałaś z nami być na szarym końcu
Suerte, życzę wesołych i spokojnych Świąt i żeby się wszystko ustabilizowało. Mama doświadczona to napewno coś poradzi
Nie smutaj się
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Chyba miałam skurcz właśnie. Matko jak to boli cholernie! Nie chcę myśleć jaki musi być ból jak te skurcze idą tak co minutę.
Hehehehe, ale się naśmiałam z tego! Ja też miałam wczoraj coś na przypomnienie po tym masażu chociaż to nie był prawdziwy skurcz tylko ciągnięcie podbrzusza i ból w kroku. -
nick nieaktualnyNo a ja byłam u siostry i odpadł mi kawał czopa, myślałam że to już po wszystkim ale tym razem wyglądał jak prawdziwy czop- brązowy. Mały się rusza, a mnie boli podbrzusze, mąż się boi ze mną dziś na zakupy jechać bo mówi że na pewno mi wody w markecie odejdą

Marta, każda nam tu każe w kolejce czekać a Ty jakoś się przepchnęłaś i nie pytałaś czy możesz bez kolejki
Dżulia, tak moja sunia się bardzo boi wszelkiego hałasu, nie mam pojęcia dlaczego tak ma. Podobno owczarkowate mają długie kanały słuchowe i przez to bardzo dobry słuch, może dlatego. TYlko że u nas robi się teraz problem jak zaczęli strzelać, bo boi się wyjść na dwór nawet siku zrobić. Jak usłyszy trzepanie dywanu albo huk petard to tak ucieka i wyje, jakby ją na żywca zażynali... Myślałam że może masz jakiś złoty środek
Zeszłego sylwestra przesiedziała w wannie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 14:47
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Ogólnie się rozchodzi, że jaki pierwszy dzień nowego roku taki cały rok, więc jak zaczniesz od szpitala, to cały rok się będziesz ciągać po szpitalach
tak samo z poniedziałkami "jaki poniedziałek taki cały tydzień".
No tak, racja, słyszałam o tym, choć mam koleżankę 01.01 i nic o tym nie mówiła. Ale wiadomo - przesad. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrodzila mala86. Maksymilian ur 19.12 o 13:13 . 3090g i 56cm .
Jest na naszej liscie ale potem udzielala sie juz tylko na pamietniku
nick nieaktualny, nick nieaktualny, justyna14, Dżulia, Matleena, nick nieaktualny, emilka24, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iNso87, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie to sie sprawdzilo, bo w pierwszym roku bylam kilka razy na chirurgi na zszywaniu glowy, tak zaczynalam raczkowac i chodzicrewelka wrote:Ogólnie się rozchodzi, że jaki pierwszy dzień nowego roku taki cały rok, więc jak zaczniesz od szpitala, to cały rok się będziesz ciągać po szpitalach
tak samo z poniedziałkami "jaki poniedziałek taki cały tydzień".
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:To daj mu się wykazać

Oj wykazuje się, i będzie musiał, ale Ja lubię mieć wszystko zaplanowane, a nie że da sobie radę, wiem że sobie poradzi, ale to święta i tak chciałabym żeby było dobrze
chociaż i tak pewnie będzie ze mną całymi dniami siedział w szpitalu
-
nick nieaktualnyMatleena, niestety ale te silniejsze tabletki uspokajające tak nie działają

One powodują, że pies jest otumaniony ale tak naprawdę wszystko słyszy, nie chcę jej zresztą faszerować tabletkami bo jej w końcu wątroba nie wytrzyma...
musiałabym już zacząć je dawać dziś, bo nie chodzi o samego sylwestra tylko cały okres przed i po świąteczny
a nie chodzi mi o to żeby przez miesiąc chodziła naćpana...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 15:57
-
nick nieaktualnyDzięki Matleena za próbę pomocy, niestety gdyby to było takie proste to nie byłoby problemu. Ona z natury bardzo nerwowa jest i bojaźliwa, ale na psy pięć razy większe od siebie to zacznie szczekać bez problemu...

Kochana, ja myślę że u nas tak nic i nic i nic, a któregoś dnia jak nas złapie skurcz albo wody odejdą to urodzimy
a nawet jak nie, to Ty już niedługo na wywołanie 
Też mam nadzieję że może mały wyjdzie na męża urodziny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 23:55
nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, mnk, cytrynówka, Ola_45, nick nieaktualny, justyna14, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lilianna, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny