Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarta0912 wrote:Mama-Julka i Zielone Oliwki trzymam kciuki za Was bo to już Wasz czas
Miałam Wam dotrzymać towarzystwa, ale wyszło jak wyszło 
Konkretnie wysunęłaś się przed szereg bo pewnie nie chciałaś z nami być na szarym końcu
Suerte, życzę wesołych i spokojnych Świąt i żeby się wszystko ustabilizowało. Mama doświadczona to napewno coś poradzi
Nie smutaj się
Marta0912 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Chyba miałam skurcz właśnie. Matko jak to boli cholernie! Nie chcę myśleć jaki musi być ból jak te skurcze idą tak co minutę.
Hehehehe, ale się naśmiałam z tego! Ja też miałam wczoraj coś na przypomnienie po tym masażu chociaż to nie był prawdziwy skurcz tylko ciągnięcie podbrzusza i ból w kroku. -
nick nieaktualnyNo a ja byłam u siostry i odpadł mi kawał czopa, myślałam że to już po wszystkim ale tym razem wyglądał jak prawdziwy czop- brązowy. Mały się rusza, a mnie boli podbrzusze, mąż się boi ze mną dziś na zakupy jechać bo mówi że na pewno mi wody w markecie odejdą

Marta, każda nam tu każe w kolejce czekać a Ty jakoś się przepchnęłaś i nie pytałaś czy możesz bez kolejki
Dżulia, tak moja sunia się bardzo boi wszelkiego hałasu, nie mam pojęcia dlaczego tak ma. Podobno owczarkowate mają długie kanały słuchowe i przez to bardzo dobry słuch, może dlatego. TYlko że u nas robi się teraz problem jak zaczęli strzelać, bo boi się wyjść na dwór nawet siku zrobić. Jak usłyszy trzepanie dywanu albo huk petard to tak ucieka i wyje, jakby ją na żywca zażynali... Myślałam że może masz jakiś złoty środek
Zeszłego sylwestra przesiedziała w wannie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 14:47
Marta0912 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Ogólnie się rozchodzi, że jaki pierwszy dzień nowego roku taki cały rok, więc jak zaczniesz od szpitala, to cały rok się będziesz ciągać po szpitalach
tak samo z poniedziałkami "jaki poniedziałek taki cały tydzień".
No tak, racja, słyszałam o tym, choć mam koleżankę 01.01 i nic o tym nie mówiła. Ale wiadomo - przesad. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrodzila mala86. Maksymilian ur 19.12 o 13:13 . 3090g i 56cm .
Jest na naszej liscie ale potem udzielala sie juz tylko na pamietniku
ZieloneOliwki, Mama-julka, justyna14, Dżulia, Matleena, pati_zuzia, emilka24, kwiatakacji, genoweffa, iNso87, alicja_, aannkkaa, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie to sie sprawdzilo, bo w pierwszym roku bylam kilka razy na chirurgi na zszywaniu glowy, tak zaczynalam raczkowac i chodzicrewelka wrote:Ogólnie się rozchodzi, że jaki pierwszy dzień nowego roku taki cały rok, więc jak zaczniesz od szpitala, to cały rok się będziesz ciągać po szpitalach
tak samo z poniedziałkami "jaki poniedziałek taki cały tydzień".
menka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:To daj mu się wykazać

Oj wykazuje się, i będzie musiał, ale Ja lubię mieć wszystko zaplanowane, a nie że da sobie radę, wiem że sobie poradzi, ale to święta i tak chciałabym żeby było dobrze
chociaż i tak pewnie będzie ze mną całymi dniami siedział w szpitalu
-
nick nieaktualnyMatleena, niestety ale te silniejsze tabletki uspokajające tak nie działają

One powodują, że pies jest otumaniony ale tak naprawdę wszystko słyszy, nie chcę jej zresztą faszerować tabletkami bo jej w końcu wątroba nie wytrzyma...
musiałabym już zacząć je dawać dziś, bo nie chodzi o samego sylwestra tylko cały okres przed i po świąteczny
a nie chodzi mi o to żeby przez miesiąc chodziła naćpana...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 15:57
-
nick nieaktualnyDzięki Matleena za próbę pomocy, niestety gdyby to było takie proste to nie byłoby problemu. Ona z natury bardzo nerwowa jest i bojaźliwa, ale na psy pięć razy większe od siebie to zacznie szczekać bez problemu...

Kochana, ja myślę że u nas tak nic i nic i nic, a któregoś dnia jak nas złapie skurcz albo wody odejdą to urodzimy
a nawet jak nie, to Ty już niedługo na wywołanie 
Też mam nadzieję że może mały wyjdzie na męża urodziny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 23:55
ZieloneOliwki, Madzisek, Mi$ia26, Dżulia, MeGi2986, mnk, cytrynówka, Ola_45, kwiatakacji, justyna14, genoweffa, alicja_, aannkkaa, Pchelkaa, lilianna, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny