Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No ja mialam podejrzenia gestozy, moze to tez dlatego. Ale i tak mam 25+, i w sumie w ciagu 2 tygodni przytylam 1kg gdyby nie wlasnie podejrzewam ze ta opuchlizna. A to z ta karetka to podejrzewam ze w ogole kierowane jest dla wszystkich jak dzieciaczki nie sa w kanale. Ale nigdy sie w sumie nie trafi bo moze zejsc jak wody odejda np. Chyba tak co nie?
-
Jeszcze urodzimy w ten sam dzien:D dodamy oliwki i bedzie akurat:D tylko niech sie pospieszy z sn hah. Ja juz ze 3 razy w tym tygodniu mialam taki dziwny bol kregoslupa nie jakis straszny bo do przezycia ale taki ze az jakby od glowy mnie bral. Nie wiem
-
Dziewczyny my od wczoraj się dokarmiamy mm i w koncu mam zadowolone dziecko które potrafi przespac dłuższy czas bez marudzenia... Wyszlo na to ze wtedy co tak płakał to po prostu go glodzilam... Dzis odciagnelam sobie zeby zobaczyć ile on zjada z cyca i odciagnelam w 10 min 150 ml i wszystko zjadł i jeszcze miał mało !!! I dojadl jeszcze 60 mm i dopiero był spokojny! A samego mm zjada tak ok 100, czy to mozliwebze moje mleko jest bezwartosciowe dla niego ???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte moj ma 2tyg i potrafi zjesc nawet 120 ml moze sprobuj mu dac tyle i zobaczysz

Acikk mialam to samo jak odciagalam moje mleko to maly potrafil zjesc 100 ml i znow byc glodny i musvialam dawac zaraz butle i u mnie to ewidetnie pokar m jalowy byl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte Co 3 godziny sie budzi jest tak ze przy jednym jedzeniu zje 120 a przy drugim juz zje tylko 100 w nocy zaczyna mi przesypiac 6 godz ale wedlug mnie to za dluga przerwa i bede go wybudzac po 4 moj pediatra mowil zeby dawac ile dziecko chce
A przyrost ma prawidlowy 250g na tydzien
-
A tu moja 6tygodniowa gwiazda
http://iv.pl/images/94440931814070702077.jpg
iNso87, Mi$ia26, Flakonik, Suerte, Matleena, Karola1990, Nadulka, Ola_45, Dżulia, kierzynka, Madzisek, lilianna, pati_zuzia, Piegus, genoweffa, Marik, kwiatakacji, m@rzenie, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

?