Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena, ja takie same bóle jak Ty mam od poneidziałku rano a od wizyty znowu czop odchodzi i wczoraj myślałam że odszedł czop już cały, ale po każdym podtarciu praktycznie mam jakieś gluty więc odchodzi cały czas... Dziś do tego bolą mnie pachwiny i krzyż ale skurczami bym tego nie nazwała bo to trochę nieprzyjemne, ale nie jest bolesne...
a! i ja książkowo od ostatniej wizyty schudłam 300g, czyli tak jak piszą w 9mcu już nie powinno tyć a można chudnąć
wystarczy mi tych nadprogramowych kilogramów.
Anka, zobaczymy czy przebijesz córkę Genoweffy
Kiedy miałaś ostatnie usg, że tak nagle urosła dzidzia?
Mama julka, rodzisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 21:26
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Nie udzielałam się za bardzo na forum, jednak z racji tego że znajduję się na liście grudniowych mamuś to chciałabym dołączyć do grona tych rozpakowanych:-). Nasz Krzyś pojawił się na świecie 16 grudnia (10 dni po terminie)o 17:15. 3270g i 55 cm. Poród rozpoczął się naturalnie, jednak zakończyć się musiał cesarskim cięciem.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego, tym które czekają na swoje maleństwa szybkiego i łatwego porodu, a tym które już cieszą się swoimi skarbami, aby przynosiły Wam jak najwięcej radości i szczęścia:-).
I oczywiście zdrowych i wesołych świąt:-)
nick nieaktualny, Piegus, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, iNso87, justyna14, Nadulka, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy wszystkie oczekujące mają synów w drodze
?
Co za leniuszki z tych naszych facetów...
ja mam dość pytań teściowej "KIEDY TEN WNUK??" Jakby to kurna ode mnie zależało... zła synowa jestem, złośliwie nie pozwalam wnukowi wyjść
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAannkkaa trzymam za Ciebie kciuki
Oby się okazało, że duże dzidzi nie będzie. 4,5 starczy, prawda? Choć jaja będą jak będziesz pierwsza w kategorii najcięższe dziecko he he.
Matlenaa, dostarczasz dziś wrażeń! Rodzisz - nie rodzisz, nie wiadomo o co cho
U mnie tylko farfoty czopu i nacisk na jajniki. Zero prawdziwego skurczu. Choć mam nadzieję, że poród zacznie się tak jak wtedy
-
nick nieaktualnyCytrynówka, ja już mam dosyć pytań "kiedy rodzisz?" czy "kiedy urodzisz?" albo "jeszcze nie rodzisz?"
Jakbym na to wszystko wpływ miała...
No mówi się, że chłopczyki bardziej uparte i dłużej w brzuszkach siedzą, ale czym to mogłoby być spowodowane w rzeczywistości to nie wiem
Mama julka albo rodzi, bo w końcu za dwa dni ma termin, albo wpadła w szał świątecznych przygotowań ;> -
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim nieoczekiwanie na świat przyszła Liliana. Miała zostać wyjęta 24 grudnia przez cc ale na święta chciała być już z nami. Urodziła się 21.12.2015. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za pozostałe szczęśliwe rozwiązania
Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, Matleena, nick nieaktualny, lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iNso87, justyna14, Piegus, Nadulka, niania.ogg lubią tę wiadomość