Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena, ja takie same bóle jak Ty mam od poneidziałku rano a od wizyty znowu czop odchodzi i wczoraj myślałam że odszedł czop już cały, ale po każdym podtarciu praktycznie mam jakieś gluty więc odchodzi cały czas... Dziś do tego bolą mnie pachwiny i krzyż ale skurczami bym tego nie nazwała bo to trochę nieprzyjemne, ale nie jest bolesne...
a! i ja książkowo od ostatniej wizyty schudłam 300g, czyli tak jak piszą w 9mcu już nie powinno tyć a można chudnąć
wystarczy mi tych nadprogramowych kilogramów.
Anka, zobaczymy czy przebijesz córkę Genoweffy
Kiedy miałaś ostatnie usg, że tak nagle urosła dzidzia?
Mama julka, rodzisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 21:26
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Nie udzielałam się za bardzo na forum, jednak z racji tego że znajduję się na liście grudniowych mamuś to chciałabym dołączyć do grona tych rozpakowanych:-). Nasz Krzyś pojawił się na świecie 16 grudnia (10 dni po terminie)o 17:15. 3270g i 55 cm. Poród rozpoczął się naturalnie, jednak zakończyć się musiał cesarskim cięciem.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego, tym które czekają na swoje maleństwa szybkiego i łatwego porodu, a tym które już cieszą się swoimi skarbami, aby przynosiły Wam jak najwięcej radości i szczęścia:-).
I oczywiście zdrowych i wesołych świąt:-)
pati_zuzia, Piegus, ZieloneOliwki, Mama-julka, Dżulia, Flakonik, Madzisek, kwiatakacji, iNso87, justyna14, Nadulka, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy wszystkie oczekujące mają synów w drodze
?
Co za leniuszki z tych naszych facetów...
ja mam dość pytań teściowej "KIEDY TEN WNUK??" Jakby to kurna ode mnie zależało... zła synowa jestem, złośliwie nie pozwalam wnukowi wyjść
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAannkkaa trzymam za Ciebie kciuki
Oby się okazało, że duże dzidzi nie będzie. 4,5 starczy, prawda? Choć jaja będą jak będziesz pierwsza w kategorii najcięższe dziecko he he.
Matlenaa, dostarczasz dziś wrażeń! Rodzisz - nie rodzisz, nie wiadomo o co cho
U mnie tylko farfoty czopu i nacisk na jajniki. Zero prawdziwego skurczu. Choć mam nadzieję, że poród zacznie się tak jak wtedy
-
nick nieaktualnyCytrynówka, ja już mam dosyć pytań "kiedy rodzisz?" czy "kiedy urodzisz?" albo "jeszcze nie rodzisz?"
Jakbym na to wszystko wpływ miała...
No mówi się, że chłopczyki bardziej uparte i dłużej w brzuszkach siedzą, ale czym to mogłoby być spowodowane w rzeczywistości to nie wiem
Mama julka albo rodzi, bo w końcu za dwa dni ma termin, albo wpadła w szał świątecznych przygotowań ;> -
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim nieoczekiwanie na świat przyszła Liliana. Miała zostać wyjęta 24 grudnia przez cc ale na święta chciała być już z nami. Urodziła się 21.12.2015. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za pozostałe szczęśliwe rozwiązania
Dżulia, ZieloneOliwki, Flakonik, Mi$ia26, Mama-julka, Madzisek, Matleena, kwiatakacji, lilianna, MeGi2986, pati_zuzia, Pchelkaa, iNso87, justyna14, Piegus, Nadulka, niania.ogg lubią tę wiadomość