Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama julka nie nabijam się, serio mówię bo tak już coraz bliżej u nas, a pełnia nic nie daje jakoś

Taaak, Matlena pewnie już szczęśliwa
Ja się załamę niedługo jak nie urodzę...
Marik się nie odzywa, może też coś ruszyło..
Matleena lubi tę wiadomość
-
Hej dzis na swiat przyszed Tobiasz o 17:00 ma 3680 g i 55 cm wzrostu porod mialam "silami natury" balonik oxy i naciecie krocza jedyne co pecherza plodowego nie przebili ( a juz szedl lekarz) dopiero podczas partych mi wody odeszly
nawet oxytocyna na mnie slabo dzialala
ale mialam gaz i to bylo moje zbawienie wiecej opisze jak bede miala wiecej czasu
Gratulacje dla nowych mamus
ZieloneOliwki, Mama-julka, Dżulia, MeGi2986, pati_zuzia, Madzisek, Acikk, emilka24, mnk, Flakonik, Mi$ia26, Ola_45, kwiatakacji, Matleena, aannkkaa, Pchelkaa, justyna14, akira, iNso87, genoweffa, Nadulka, m@rzenie, Piegus, Pola_27, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
melduje:
Zuzanna ur 22.12.2015r o godzinie UWAGA 6:30!!!!!! chyba przebilam Was wszystkie haha
wiec o 5 odeszly mi wody ((jak wiecie na 8mialam byc na wywolywanie )
poczulam takie pstrykniecie i cale lozko bylo w wodzie, wstalismy skurcze czulam bolesne ale takie dla mnie w miare spoko nie liczyla co ile tylko poszlam sobie wlosy wyprostowac itd
moj mnie pospieszal a ja ze pomalu ze mamy ze 2 godziny na dojazd do szpitala itd, droga liczylam skurcze byly co 3 min wg mnie bolesne ale tez jak dla mnie takie znosne , w szptalu bylismy 6:02 zanim dalam dokumenty podpiela mnie pod ktg wyszla dostalam takiego skurczy ze sie poplakalam zaraz kolejny ze az mnie wygielo przyleciala polozna powiedziaala ze musi mnie rozpiac zoobaczyc rozwarcie i wtedy juz sie zwijalam okazalo sie, ze glowka juz wychdzi a JA MAM PARTE!! myslala ze nie zdazy mnie przewiesc na porodowke kazala mi wstrzyamc parcie ja myslalam ze zejde, zajechalismy do gory przelozyli mnie na lozko poroddowe darlam sie ze chce kupe haha a polozna do mnie to nie kupa to ddziecko i tak po dwoch parciach mala byla u mnie na brzuchu
ppostawilam caly ersonel na nogi i dzieki mojemu mezowi nie stalam sie slynna jak ta Pani tora urodzila w aucie 
aha nie cieli mnie i nie peklam jedyne co to poocieerana jestem i szczypie:-)
jestesmy juz w domku mala zdrowa wazy 3180 i ma 54 cm:-)
PS BRODAWKI mi juz odpadaja
WESOLYCH SWIAT !! i gratuluje nowym mamuskom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 22:55
ZieloneOliwki, cytrynówka, Dżulia, pati_zuzia, Madzisek, emilka24, mnk, Flakonik, lilianna, Ola_45, Moniusia89, kwiatakacji, maya34, Matleena, aannkkaa, Pchelkaa, MeGi2986, akira, Mama-julka, iNso87, genoweffa, Nadulka, Piegus, Pola_27, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tu troche zdjec od nas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:59
Madzisek, Dżulia, emilka24, Flakonik, lilianna, Moniusia89, kwiatakacji, maya34, Matleena, aannkkaa, Pchelkaa, MeGi2986, akira, Mama-julka, iNso87, genoweffa, Nadulka, ZieloneOliwki, Piegus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 23:22
cytrynówka, Acikk, pati_zuzia, Dżulia, Madzisek, mnk, Flakonik, lula.91, lilianna, Mi$ia26, Ola_45, Moniusia89, kwiatakacji, maya34, aannkkaa, Pchelkaa, MeGi2986, justyna14, Karola1990, akira, Mama-julka, iNso87, KASIAG24, genoweffa, Nadulka, ZieloneOliwki, m@rzenie, kierzynka, Piegus, Pola_27, Amelcia, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWoww matlena,rewelka i Kasiag gratulacje:)
Matlena szacun ze dalas rade sn.
Jeszcze wczoraj urodzila Terraska. Ona udzielala sie na pamietniku. Tez z naszej listy
Pati zuzia piekne zdjecia. Super z was sympatyczna piekna rodzinka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 23:33
pati_zuzia, Matleena, akira, Mama-julka, iNso87, Nadulka, maya34, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje dziewczyny :*
Matlena wielki szacunek :*
Mnie tak straszyli tą wagą no bo jednak jednakusg pokazało 5kg. A mój synek waży 4150g i 61 cm i jest taki drobniutki i malutki
tylko długie nóżki ma.
Wczoraj o 21 pierwszy raz wstałam umyć zęby chociaż a dziś o 6 zaliczyłam prysznic ( matko jak dobrze było sie umyć
)
Nadal nie mogę uwierzyć że juz jest ze mną
Czekam aż mi go przywioza
Cykne mi fotoszka i się pochwale a co !
P.S cudnowne macie dzieciaczki !!
Matleena, Madzisek, justyna14, pati_zuzia, genoweffa, kwiatakacji, Nadulka, Moniusia89, lilianna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAannkkaa, matleena, kasia, rewelka gratuluje!
matlena to szybko rozwarcie szlo u Ciebie:-)
Ja wczoraj tez mialam kryzys i plakalam. Córa zazwyczaj jest spokojna wiec ja durna zaplanowalam ze zrobie 3 ciasta na swieta i zabiore do rodzicow, a rano Mala taka niespokojna byla, cycek nie, do wozka nie, jedynie na rece, oszalec mozna. Wkoncu ciasta mi sie popierdzielily i nie wiem co zawioze do rodzicow.
Mamusie kp, jak z jedzeniem wczoraj? Ja jadlam wszystko i kapuste i pierogi z kapusya i grzybami i smazone ryby- jedynie sledzia nie bo nie lubie i powiem Wam ze noc spokojna, Mala budzila sie co 4 godz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 07:43
Matleena, pati_zuzia lubią tę wiadomość