Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dlaczego odesłali ciebie do domu?Matleena wrote:Odesłali mnie do domu. Mogłam zostać w szpitalu ale na obserwacji więc pojechałam do domu. Wzięłam no-spe tak jak lekarka kazała, ale skurcze idą dalej. Jeśli się nasilą to mam wrócić. I mam się zacząć nastawiać na cesarkę. Mały będzie miał pomiędzy 4200-4800g.
-
nick nieaktualnyMatleena, nie było rozwarcia ani nic? Skurcze były straszakami, uspokoiły się?
Jak nie byoło potrzeby to lepiej w domku siedzieć, niż święta spędzić w szpitalu
Może akurat się rozkręci jak zjesz karpia.
Anka, super prezent świąteczny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 14:20
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za odpowiedzi mamusie
próbowałam z dwóch butelek ale najwyżej zakupie jakas inna jeszcze jak możecie to napiszcie jakie polecacie, ja mam lovi Medical i avent 
Zdrowych Wesołych Świat życzymy Wam wszystkim
cala nasza trojeczka 
Nie martwcie się ja Też dziś rano płakałam jak mały nie chciał cyca a z butelki się lało
na szczęście mam dobrego meza który zawsze mnie podniesie na duchu
będzie dobrze dziewczynki mamy ogromne szczęście że mamy piękne i zdrowe dzieci pamiętajcie !!!
iNso87, pati_zuzia, Madzisek, ZieloneOliwki, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Kochane,życzę wszystkim zdrowych,pogodnych Świąt, samych radości z Waszych pociech i dużo sił.
I żeby było jak najwięcej przespanych nocy,żeby pokarm był i kp nie kojarzyło się z bólem, żeby dzieciaczki nie miały uczulenia na mieszanki i żebyście nie musiały słuchać, że karmienie/dokarmianie z butelki to "szkodzenie" dziecku
Przede wszystkim zdrowia dla Was i Dzieciątek (bo szczęściem jest już fakt, że ONE SĄ
)
Dżulia, lilianna, Flakonik, iNso87, cytrynówka, pati_zuzia, justyna14, Nadulka, Mama-julka, kwiatakacji, Madzisek, emilka24, genoweffa, Matleena, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny zdrowych i wesołych świąt, pociechy z maluszkow :* dla nie rozpakowanch szybkiego porodu :*
Dziele się z wami opłatkiem i smacznej kolacji :*
Bardzo dziekuje za gratulacje
Dżulia, lilianna, Flakonik, iNso87, cytrynówka, pati_zuzia, justyna14, Nadulka, Mama-julka, kwiatakacji, Madzisek, emilka24, ZieloneOliwki, genoweffa, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy co prawda swiat nie obchodzimy ale zycze wam wesolych swiat.

Tymaczasem moje dziewczyny pozdrawiaja
http://iv.pl/images/35945697261176003916.jpg
http://iv.pl/images/91398186987358971958.jpg
lilianna, iNso87, Dżulia, cytrynówka, pati_zuzia, justyna14, Nadulka, kwiatakacji, Mama-julka, Madzisek, emilka24, ZieloneOliwki, genoweffa, Moniusia89, maya34, Matleena, Pchelkaa, Pola_27 lubią tę wiadomość