X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 23:23

mnk lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane.

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, chcemy Wam, Waszym rodzinom i oczywiście nowym członkom rodzin ciepłej i rodzinnej atmosfery podczas tych dni, jak i przez cały następny rok, zdrowia, miłości, wsparcia i zrozumienia oraz samych radosnych chwil w nadchodzącym 2016 roku :)

Dziewczyny, podziwiam Was, że jeszcze ogarniacie forum.. U mnie dezorganizacja totalna.
    Mała ma kolki, poza tym nie toleruje białka mleka krowiego i musiałam odstawić produkty mleczne... Poza tym nasza mała Truskaweczka potrzebuje cały czas miec obok siebie towarzystwo, wygląda na to, że owinęła nas sobie wokół małego paluszka... Nie można Jej zostawić samej w łóżeczku, bo zaraz dopomina się, żeby ktoś przyszedł i pogadał do Niej ;) Ale i tak jest cudowna, mimo, że ja padam na twarz...

Mama-julka, iNso87, mnk, ZieloneOliwki, MeGi2986, Madzisek, pati_zuzia, Nadulka, genoweffa lubią tę wiadomość

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena, to nie jest tak że mam wiecznie siły bo czasem wstaję i mam tylko siłę zrobić śniadanie, a resztę dnia bym przeleżała. Ale czas mi jakoś szybciej leci jak coś robię i wiem że wtedy z dnia na dzień coraz bliżej do porodu. Sprzątać nie lubię, ale pichcić lubię bardzo ;)
    Dawaj znać jak pojedziecie do szpitala co i jak :)

Wstawałam w nocy znowu często na siusiu i bardzo boli mnie podbrzusze ale porodu z tego chyba raczej nie będzie ;)

Nie wiem czy pamiętacie, ale jakiś czas temu śniło mi się że urodziłam kota. Dziś mi się śniło, że karmiłam szczeniaka... butelką na szczęście, nie swoim cyckiem :D już mi na mózg chyba padło :P

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje Grudnióweczki,
    z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę Wam zdrowych, radosnych, spokojnych, pełnych rodzinnego ciepła świąt Bożego Narodzenia, aby ten czas pierwszych świąt z maluszkami zawsze wracał w Waszych wspomnieniach. Dużo radosnych chwil z dzieciątkami! A mamusiom nierozpakowanym i sobie życzę szybkiego, lekkiego rozwiązania, aby ten czas kiedy maleństwa jeszcze siedzą w brzuszkach upłynął szybciutko i radośnie. Dla wszystkich mam i wszystkich dzieciaczków duuużo zdrówka!

iNso87, Pchelkaa, Mi$ia26, mnk, mnk, cytrynówka, Dżulia, justyna14, MeGi2986, Madzisek, kwiatakacji, pati_zuzia, emilka24, Piegus, Nadulka, Mama-julka, Anka1101, genoweffa, Matleena lubią tę wiadomość

• mnk Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awww Matlena trzymam kciuki! A mialysmy sie razem rozpakowywac no patrz:D ale dobra, ten dzien roznicy:D

Ja niby wstalam po 9 ale tak srednio sie wyspalam, zaraz ide sie wyprysznicowac i konczyc amciu i jeszcze posprzatac, bo z mojego tezeta to zwloki dzis, napil sie wczoraj i pewnie bedzie zdychal:D chociaz narazie ma 3 stopiec kaca - kac humor i energia go rozpiera:D zara pewnie sie zmuli, juz mi powiedzial ze dzisiaj to on juz w ogole nie da rady mi pomoc chyba, a wodki nie tknie przez najblizszy rok:D haha. A jutro biedaczek ma urodziny i taki uraz...:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • emilka24 Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla nowych mam :)

Dziewczynki z okazji Swiat Bozegonarodzenia zycze wam zdrowia, szczescia, usmiechu na twarzy,pociechy z dzieciaczkow,i radosnych chwil spedzonych w gronie rodziny. Wesolych Swiat!!:)

ZieloneOliwki, iNso87, MeGi2986, Madzisek, kwiatakacji, pati_zuzia, Nadulka, Mama-julka, genoweffa lubią tę wiadomość

bl9ce6yd14rf3b60.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 23:23

ZieloneOliwki, Dżulia, justyna14, Mi$ia26, cytrynówka, Karola1990, MeGi2986, iNso87, Moniusia89, Madzisek, kwiatakacji, aannkkaa, mnk, pati_zuzia, emilka24, Piegus, genoweffa, Pchelkaa lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlenaa ALE bedzies mieć gwiazdkowy prezent !!
    Trzymam kciuki kochana dasz rade i napewno szybko pójdzie :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny...Towarzyszki ciąży:)..Młode Mamy... z okazji świąt bardzo rodzinnych świąt...
    Mamom które urodziły życze aby były one najpiekniejsze i najwspanialsze...Mamom w dwupaku życze cierpliwości...wyśpijcie się Kochane bo potem przyda się energia!!
    Radosnych!!

MeGi2986, iNso87, kwiatakacji, pati_zuzia, emilka24, Nadulka, Mama-julka, genoweffa, Matleena lubią tę wiadomość

f2wlanlibm0fi1og.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie karmiące butelka mam pytanie!
    Czy Wasze dzieci też tak rozlewaja jedzenie z butelki?? Mój jak pije to połowa mu wylatuje z buzki bokami albo dołem i masakra to karmienie podkladam pieluchy ale i pielucha mokra i on do przebrania po jedzeniu... Doradzcie cos :( bo juz wpadam w depresję że nie dość że cyc mu nie starcza to nawet butelka nie umie dziecka nakarmić :/

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena trzymam kciuki ale dostaniesz piekny prezent na swieta czekamy na wiesci kochana :)

Acikk moze za malo buzke maly otwiera moj jak zle otworzy to tez sie zalewa

Dziewczynki razem z Kacperkiem chcielismy wam zyczyc Zdrowych Pogodnych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia te sa o tyle wyjatkowe ze mamy swoje pociechy czy to w brzuszkach czy poza niech dzieciaczki sie zdrowo chowaja :) A za nierozpakowane trzymam kciuki zeby sie juz zaczelo :)

ZieloneOliwki, MeGi2986, iNso87, kwiatakacji, pati_zuzia, Nadulka, Mama-julka, genoweffa, Matleena lubią tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:21

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:39

Dżulia, Madzisek, kwiatakacji, iNso87, pati_zuzia, ZieloneOliwki, Piegus, Nadulka, Mama-julka, genoweffa, Matleena, lilianna, Pola_27 lubią tę wiadomość

d69c20mmk9myteud.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane grudnióweczki z okazji świąt chciałam wam życzyć od całej naszej czwórki zdrowych, spokojnych, pełnych radości świąt bożego narodzenia. Zdrowia dla maluszków, was i całych waszych rodzin. A dodatkowo naszym jeszcze nierozpakowanym mamusiom rychłych i szybkich porodów bez komplikacji.

Dżulia, kwiatakacji, iNso87, cytrynówka, pati_zuzia, ZieloneOliwki, Piegus, Nadulka, Mama-julka, genoweffa, Matleena, lilianna lubią tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlena powodzenia :)

1usap07w9hybl9h9.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:47

l22ntv73ogvn473k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś o 9.14 przyszedł na świat Alanek :*
    61 cm waga nie wiem bo każdy co innego mówi jedno pewnie ponad 4kg
    Widziałam go chwilę ale jest taki piękny <3 jestem w nim zakochana po uszy !:)
    Nie ma się czego bać cesarski , teraz boli ale daje rade :*
    Dostałam najpiękniejszy prezent na święta :)
    Wg nich urodziłam w 39+6

Matlena trzymam kciuki :):*

cytrynówka, MeGi2986, Matleena, pati_zuzia, kwiatakacji, ZieloneOliwki, emilka24, mnk, Piegus, Mi$ia26, Acikk, alicja_, justyna14, Moniusia89, Flakonik, iNso87, Nadulka, Mama-julka, Madzisek, genoweffa, Pchelkaa, Pola_27, niania.ogg lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja się trzymam suwaczka bo ru każdy co innego mówi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aannkkaa serdeczne gratulacje!!! Piekny prezent :)

Matlena powodzenia, obyś szybko urodziła:*

Kochane z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wszystkim zdrowych, pogodnych, spedzonych w gronie najbliższych cudownych chwil, uśmiechu na codzień, pomyślności w realizowaniu celow i przede wszystkim samych radosnych momentow z dzieciaczkami, a jeszcze nierozpakowanym szybkiego porodu:*

pati_zuzia, Dżulia, ZieloneOliwki, iNso87, Nadulka, Mama-julka, Madzisek, genoweffa, Matleena, Pola_27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:35

‹‹ 2190 2191 2192 2193 2194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ