Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, chcemy Wam, Waszym rodzinom i oczywiście nowym członkom rodzin ciepłej i rodzinnej atmosfery podczas tych dni, jak i przez cały następny rok, zdrowia, miłości, wsparcia i zrozumienia oraz samych radosnych chwil w nadchodzącym 2016 roku
Dziewczyny, podziwiam Was, że jeszcze ogarniacie forum.. U mnie dezorganizacja totalna.
Mała ma kolki, poza tym nie toleruje białka mleka krowiego i musiałam odstawić produkty mleczne... Poza tym nasza mała Truskaweczka potrzebuje cały czas miec obok siebie towarzystwo, wygląda na to, że owinęła nas sobie wokół małego paluszka... Nie można Jej zostawić samej w łóżeczku, bo zaraz dopomina się, żeby ktoś przyszedł i pogadał do Niej
Ale i tak jest cudowna, mimo, że ja padam na twarz...
Mama-julka, iNso87, mnk, ZieloneOliwki, MeGi2986, Madzisek, pati_zuzia, Nadulka, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena, to nie jest tak że mam wiecznie siły bo czasem wstaję i mam tylko siłę zrobić śniadanie, a resztę dnia bym przeleżała. Ale czas mi jakoś szybciej leci jak coś robię i wiem że wtedy z dnia na dzień coraz bliżej do porodu. Sprzątać nie lubię, ale pichcić lubię bardzo

Dawaj znać jak pojedziecie do szpitala co i jak
Wstawałam w nocy znowu często na siusiu i bardzo boli mnie podbrzusze ale porodu z tego chyba raczej nie będzie
Nie wiem czy pamiętacie, ale jakiś czas temu śniło mi się że urodziłam kota. Dziś mi się śniło, że karmiłam szczeniaka... butelką na szczęście, nie swoim cyckiem
już mi na mózg chyba padło
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moje Grudnióweczki,
z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę Wam zdrowych, radosnych, spokojnych, pełnych rodzinnego ciepła świąt Bożego Narodzenia, aby ten czas pierwszych świąt z maluszkami zawsze wracał w Waszych wspomnieniach. Dużo radosnych chwil z dzieciątkami! A mamusiom nierozpakowanym i sobie życzę szybkiego, lekkiego rozwiązania, aby ten czas kiedy maleństwa jeszcze siedzą w brzuszkach upłynął szybciutko i radośnie. Dla wszystkich mam i wszystkich dzieciaczków duuużo zdrówka!
iNso87, Pchelkaa, Mi$ia26, mnk, mnk, cytrynówka, Dżulia, justyna14, MeGi2986, Madzisek, kwiatakacji, pati_zuzia, emilka24, Piegus, Nadulka, Mama-julka, Anka1101, genoweffa, Matleena lubią tę wiadomość
-
Awww Matlena trzymam kciuki! A mialysmy sie razem rozpakowywac no patrz:D ale dobra, ten dzien roznicy:D
Ja niby wstalam po 9 ale tak srednio sie wyspalam, zaraz ide sie wyprysznicowac i konczyc amciu i jeszcze posprzatac, bo z mojego tezeta to zwloki dzis, napil sie wczoraj i pewnie bedzie zdychal:D chociaz narazie ma 3 stopiec kaca - kac humor i energia go rozpiera:D zara pewnie sie zmuli, juz mi powiedzial ze dzisiaj to on juz w ogole nie da rady mi pomoc chyba, a wodki nie tknie przez najblizszy rok:D haha. A jutro biedaczek ma urodziny i taki uraz...
Matleena lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla nowych mam

Dziewczynki z okazji Swiat Bozegonarodzenia zycze wam zdrowia, szczescia, usmiechu na twarzy,pociechy z dzieciaczkow,i radosnych chwil spedzonych w gronie rodziny. Wesolych Swiat!!
ZieloneOliwki, iNso87, MeGi2986, Madzisek, kwiatakacji, pati_zuzia, Nadulka, Mama-julka, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 23:23
ZieloneOliwki, Dżulia, justyna14, Mi$ia26, cytrynówka, Karola1990, MeGi2986, iNso87, Moniusia89, Madzisek, kwiatakacji, aannkkaa, mnk, pati_zuzia, emilka24, Piegus, genoweffa, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny...Towarzyszki ciąży:)..Młode Mamy... z okazji świąt bardzo rodzinnych świąt...
Mamom które urodziły życze aby były one najpiekniejsze i najwspanialsze...Mamom w dwupaku życze cierpliwości...wyśpijcie się Kochane bo potem przyda się energia!!
Radosnych!!
MeGi2986, iNso87, kwiatakacji, pati_zuzia, emilka24, Nadulka, Mama-julka, genoweffa, Matleena lubią tę wiadomość
-
Mamusie karmiące butelka mam pytanie!
Czy Wasze dzieci też tak rozlewaja jedzenie z butelki?? Mój jak pije to połowa mu wylatuje z buzki bokami albo dołem i masakra to karmienie podkladam pieluchy ale i pielucha mokra i on do przebrania po jedzeniu... Doradzcie cos
bo juz wpadam w depresję że nie dość że cyc mu nie starcza to nawet butelka nie umie dziecka nakarmić
-
nick nieaktualnyMatleena trzymam kciuki ale dostaniesz piekny prezent na swieta czekamy na wiesci kochana

Acikk moze za malo buzke maly otwiera moj jak zle otworzy to tez sie zalewa
Dziewczynki razem z Kacperkiem chcielismy wam zyczyc Zdrowych Pogodnych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia te sa o tyle wyjatkowe ze mamy swoje pociechy czy to w brzuszkach czy poza niech dzieciaczki sie zdrowo chowaja
A za nierozpakowane trzymam kciuki zeby sie juz zaczelo
ZieloneOliwki, MeGi2986, iNso87, kwiatakacji, pati_zuzia, Nadulka, Mama-julka, genoweffa, Matleena lubią tę wiadomość
-
Kochane grudnióweczki z okazji świąt chciałam wam życzyć od całej naszej czwórki zdrowych, spokojnych, pełnych radości świąt bożego narodzenia. Zdrowia dla maluszków, was i całych waszych rodzin. A dodatkowo naszym jeszcze nierozpakowanym mamusiom rychłych i szybkich porodów bez komplikacji.
Dżulia, kwiatakacji, iNso87, cytrynówka, pati_zuzia, ZieloneOliwki, Piegus, Nadulka, Mama-julka, genoweffa, Matleena, lilianna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś o 9.14 przyszedł na świat Alanek :*
61 cm waga nie wiem bo każdy co innego mówi jedno pewnie ponad 4kg
Widziałam go chwilę ale jest taki piękny
jestem w nim zakochana po uszy !
Nie ma się czego bać cesarski , teraz boli ale daje rade :*
Dostałam najpiękniejszy prezent na święta
Wg nich urodziłam w 39+6
Matlena trzymam kciuki
:*
cytrynówka, MeGi2986, Matleena, pati_zuzia, kwiatakacji, ZieloneOliwki, emilka24, mnk, Piegus, Mi$ia26, Acikk, alicja_, justyna14, Moniusia89, Flakonik, iNso87, Nadulka, Mama-julka, Madzisek, genoweffa, Pchelkaa, Pola_27, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAannkkaa serdeczne gratulacje!!! Piekny prezent

Matlena powodzenia, obyś szybko urodziła:*
Kochane z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wszystkim zdrowych, pogodnych, spedzonych w gronie najbliższych cudownych chwil, uśmiechu na codzień, pomyślności w realizowaniu celow i przede wszystkim samych radosnych momentow z dzieciaczkami, a jeszcze nierozpakowanym szybkiego porodu:*
pati_zuzia, Dżulia, ZieloneOliwki, iNso87, Nadulka, Mama-julka, Madzisek, genoweffa, Matleena, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny