Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane mamusie- obecne i przyszłe: "Świąt prawdziwie świątecznych, ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz, pachnących choinką, jaśniejących pierwszą gwiazdką, co daje nadzieję na nastepny rok. Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia".

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/daa298f3a286.jpg
iNso87, Dżulia, pati_zuzia, Flakonik, justyna14, Nadulka, Mama-julka, Madzisek, emilka24, ZieloneOliwki, genoweffa, Moniusia89, maya34, Matleena, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[wiadomość wyedytowana]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:01
lilianna, iNso87, kwiatakacji, Mama-julka, Madzisek, Dżulia, emilka24, pati_zuzia, ZieloneOliwki, genoweffa, maya34, Matleena, Pchelkaa lubią tę wiadomość
01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:My co prawda swiat nie obchodzimy ale zycze wam wesolych świat
My też nie obchodzimy świat
chodz mój mąż to katolik wiec choinka stoi
-
Matleena wrote:Jestem w szpitalu. Mam zdecydować czy rodzę sn czy cc
Ja przy takiej wadze też pewnie wzięła bym cc chodź panicznie się tego bałam i boje dalej
Jak by kiedyś było mi dane jeszcze jedno dzieciątko to cc tylko w ostateczności.
Decyzja należy do ciebie, powodzenia :*
Matleena lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 23:23
Madzisek, Dżulia, Flakonik, kwiatakacji, pati_zuzia, ZieloneOliwki, genoweffa, cytrynówka, Mama-julka, Moniusia89, lilianna, maya34, aannkkaa, Pchelkaa, iNso87, Nadulka, kierzynka, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 23:22
Madzisek, Mi$ia26, Dżulia, Flakonik, kwiatakacji, pati_zuzia, ZieloneOliwki, genoweffa, cytrynówka, alicja_, lilianna, aannkkaa, Pchelkaa, justyna14, iNso87, Nadulka, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatlena trzymam kciuki. Ja też dzisiaj pojadłam różności więc noc może być różna. Oby było ok.
Ja też wam życzę wesołych świąt, razem z moją świąteczną MariankąWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:54
Flakonik, pati_zuzia, ZieloneOliwki, genoweffa, Madzisek, revvelka, Mama-julka, MeGi2986, Dżulia, lilianna, maya34, Matleena, akira, iNso87, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAannkkaa, gratulacje

Acikk, super że masz tak dobrego męża. Przy pierwszym dziecku mój też mi pomógł, bo inaczej bym sfiksowała. Ciągle beczałam, że jestem do dupy, bo po moim mleku mały ma kolki.
Matleena, super że w końcu się rozkręciło. Czekamy na wieści.
Poza tym, chcę życzyć wszystkim mamuskom zdrowych, pogodnych Świąt, a przede wszystkim tego by Wam maluszki nie dokazywały. A wszystkim ciężarówkom życzę ekspresowych i w miarę mozliwości bezbolesnych porodów.
ZieloneOliwki, Mama-julka, MeGi2986, Matleena, iNso87, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:A jednak się ruszyło Matleena, też będziesz miała świątecznego syna

Daj znać jak będziesz już mogła
Mama julka, kiedy ta pełnia?
U Matleny idzie szybko. Kto wie, czy już mały jest na świecie
Wiem, że się nabijasz ze mnie
Dziś u mnie cisza i spokój. Sama jestem ciekawa kiedy nadejdzie moja godzina. Może i w termin i pełnię
Matleena lubi tę wiadomość