X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Misia ale glukoze to jakąś specjalną w aptece kupowałaś?? Może ja tak oszukam małego z herbatką jakby coś z brzuszkiem było.
    Zwykla glukoze w aptece M kupil i plaska lyzeczke dodaje na 120 ml wody i jakos go oszukalam bo samej wody to nawet nie tknal :)

MeGi2986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    My pewnie dalej bedziemy we dwojke na sylwestra :( a ja juz chce tak tulic i buziac
    Moze tez cie w koncu tak wezmie z zaskoczenia wogole strasznie dlugo czekaja z wywolaniem u ciebie

• mnk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jutro bede wiedziec kiedy ide sie polozyc:P bojr sie ze juz bedzie z 5 kg dzieciaka i co! I bede musiala naturalnie rodzic :0 ah az boli mnie

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja no ja juz przeszłam całkowicie na mm od 3 dni juz bez cyca i mam nadzieje ze uda mi sie małego jakoś ustawić, teraz były swieta zamieszanie jeździliśmy po rodzinie wiec nie było szans na ustawianie ale teraz już mam nadzieje ze uda się nam pomału jakoś stały rytm wprowadzic. Też bym chciała by jadł o takich godzinach jak Twoja, spróbuję wprowadzic :D

Co do sylwestra to ja w tym roku spędzam sama z synkiem :) maz idzie do pracy na 18-6 rano :) i nie chce nikogo więcej może moi rodzice przyjdą na chwile i tyle :) wogole mam dość ludzi po tych świętach mały jest caly rozwalony ciągle jakis niespokojny, chce tylko świętego spokoju :) Nowy Rok planuje przespać jeśli oczywiście mały pozwoli :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzulia gratulacje :* pekniecoami się nie przejmuj tam się szybko goi ja Też panikowalam po nacieciu a juz nawet o nim nie pamiętam :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa dawno się nie odzywala chyba że cos przegapilam , urodzilas kobitko ???

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a Ty dalej Karmisz małego bebiko czy zmienilas? Bo ja się zastanawiam czy nie zmienić na jakies inne

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalej jestem na bebilonie z pronutra bo maly narazie nie ma problemu ale w szafce stoi bebiko na wszelki wypadek :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a w czym przechowujecie mm bo strasznie mnie wkurw.. Te torebki które są w kartonikach ale nie wiem czy można takie mleko przesypac do czegos bo na opakowaniu pisze zeby szczelnie zamykać torebkę po użyciu ::D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupywalam bebilon w biedronce i tam byl wlasnie w takich torebkach a teraz kupilismy w plastikowym opakowaniu i super sie sprawdza na allegro sa pojemniki do przechowywania mleka :)

Moje dziecko oszalalo spi cala noc i prawie caly dzien byl aktywny tylko o 10 do 13 i tyle az sie boje co bedzie w nocy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 18:33

Acikk lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2j30bkn.jpg

A tu moi rodzice se wsadzili prezent pod choinkę :D

Mi$ia26, MeGi2986, justyna14, pati_zuzia, alicja_, Madzisek, ZieloneOliwki, Nadulka, emilka24, bella88, lilianna, genoweffa, Dżulia, lula.91, kwiatakacji, Pchelkaa, m@rzenie, aannkkaa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ma dlugie wloski :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja tez się boje dzisiejszej nocy bo dotychczas zmienialismy sie z mężem do wstawania jak małemu cos niepasilo a teraz zostaje sama na placu boju :D haha może wroca nocne rozmowy na forum :P

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moj jest cwany bo w nocy tylko wstaje mleko malemu zrobic i idzie do drugiego pokoju spac ale tylko wtedy kiedy pracuje teraz jak mial wolne to on wstawql wiecej do malego :)

Oliwki rodzisz ????

• Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z przyziemnych spraw wypilam wczoraj drina z ballantains brasil :D

alicja_, Mi$ia26, ZieloneOliwki, lilianna lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia no ja musiałam wstawać bo mały był caly czas na cycu :P a teraz jak by mnie mógł wyreczyc to idzie do pracy :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha ja kupowałam sab simplex z tej stronyhttp://sposoby-na-kolke.pl/ polecam :)

Mi$ia26 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:35

• Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte może spróbuj dawać wody troszkę ?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest podział, mąż śpi w sypialni z Olkiem i się nim zajmuje a ja z Polą i nią się zajmuję. A od 4 stycznia zostaję sama z dwójką i też zastanawiam się jak to będzie, ale jakoś muszę dać radę i tyle.

7w3d 💔
‹‹ 2204 2205 2206 2207 2208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ