Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZwykla glukoze w aptece M kupil i plaska lyzeczke dodaje na 120 ml wody i jakos go oszukalam bo samej wody to nawet nie tknalMeGi2986 wrote:Misia ale glukoze to jakąś specjalną w aptece kupowałaś?? Może ja tak oszukam małego z herbatką jakby coś z brzuszkiem było.
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alicja no ja juz przeszłam całkowicie na mm od 3 dni juz bez cyca i mam nadzieje ze uda mi sie małego jakoś ustawić, teraz były swieta zamieszanie jeździliśmy po rodzinie wiec nie było szans na ustawianie ale teraz już mam nadzieje ze uda się nam pomału jakoś stały rytm wprowadzic. Też bym chciała by jadł o takich godzinach jak Twoja, spróbuję wprowadzic

Co do sylwestra to ja w tym roku spędzam sama z synkiem
maz idzie do pracy na 18-6 rano
i nie chce nikogo więcej może moi rodzice przyjdą na chwile i tyle
wogole mam dość ludzi po tych świętach mały jest caly rozwalony ciągle jakis niespokojny, chce tylko świętego spokoju
Nowy Rok planuje przespać jeśli oczywiście mały pozwoli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kupywalam bebilon w biedronce i tam byl wlasnie w takich torebkach a teraz kupilismy w plastikowym opakowaniu i super sie sprawdza na allegro sa pojemniki do przechowywania mleka

Moje dziecko oszalalo spi cala noc i prawie caly dzien byl aktywny tylko o 10 do 13 i tyle az sie boje co bedzie w nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 18:33
Acikk lubi tę wiadomość
-

A tu moi rodzice se wsadzili prezent pod choinkę
Mi$ia26, MeGi2986, justyna14, pati_zuzia, alicja_, Madzisek, ZieloneOliwki, Nadulka, emilka24, bella88, lilianna, genoweffa, Dżulia, lula.91, kwiatakacji, Pchelkaa, m@rzenie, aannkkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

a ja juz chce tak tulic i buziac