Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Moj je tak z 20 min minimum i caly czas smoczek 0 albo 0-3 i to niewazne czy 60 czy 90 ml. Raz dalismy mu z wiekszym przeplywem i zjadl w 5 minut ale pozniej ile sie nacierpial przez bol brzuszka....
Alicja a jak zaczelas dawac malej 120 mlto od razu zjadala co 3h taka ilosc czy stopniowo?? Bo moj po wczesniejszej 120 teraz po ok 4h zjadl tylko 80 ml.
Ja generalnie już od dłuższego czasu robie 120ml w butelce. Taką dawkę zjada dopiero od niecałego tygodnia. Wcześniej jadła po 110 z tej butli w której było 120ml zrobione, a jeszcze wcześniej po 100-105. Ona sobie sama podwyższa dawkę. Jak kończy jeść to wypycha językiem butelkę i wtedy wiem, że ma dość.
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Jezu co za depresja poplakalam się ze maz do pracy się zbiera
a malutki śpi dziś od 13 z przerwami tylko na jedzenie aż się boje tej nocki 
To moja non stop tak śpi
przewijanie, karmienie, spanie, przewijanie, karmienie, spanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 22:54
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja zamień się

Moje dziecko jest wrzeszczacym potworem albo ja beznadziejna matka.
Obgryza pięści domagając się jedzenie a jak dostaje to ciągnie i pluje na boki. Smoczek ani woda nie wchodzi w grę. Śpi w dzień może ze 2 godziny przez pozostały czas wyje. Albo wrzeszczy. Albo placze. Teraz wyje od 21. Niedługo sąsiedzi gdzieś zadzwonia i mi go opieka społeczna zabierze bo pomyślą ze rzucam nim i sciany. -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:11
Mi$ia26, Madzisek, MeGi2986, kwiatakacji, pati_zuzia, Moniusia89, m@rzenie, lilianna, Dżulia, ZieloneOliwki, akira, Nadulka, Mama-julka, Piegus, bella88, Matleena, genoweffa lubią tę wiadomość
-
ZieloneOliwki wrote:Acikk, bądź spokojna bo może się denerwujesz za bardzo i mały to czuje?
Dzulia, humor mi poprawiłaś bardzo
A jest tu któraś z mam które zostały mamą po raz pierwszy i były same, w sensie bez męża od początku albo tylko kilka dni?
Ja zostałam po raz pierwszy mamom i po 7 dniach mąż wrócił do pracy:) -
nick nieaktualny
-
Megi nasze dzieci sa podobnie wiekowo tez mam wcześniaka, powiedz mi czy twoj znaczyła wydawać z siebie jakies dźwięki typu guganie czy cos w tym stylu? U mnie skoki rozwojowe hmm sama nie wiem potrafi przekręcać sobie główkę jak leży na brzuszku i podnieść na troche ze skupieniem wzroku rożnie to bywa ciagle czekam na uśmiechy świadome bo te jego nieświadome sa takie słodkie
my sie męczymy z brzuchem teraz wlasnie siedze nad łóżeczkiem juz od 20... Juz mam dosc oczy mi sie zamykają nie wiem juz co mam z nim robic codziennie problem a tak smierdzaco pierdzi ze masakra jak stary facet a nie małe dziecko, przyszłam ze spaceru wyciągnęłam go z wózka i mi zaśmierdziało mowie do męża rozpakuj wózek ja lece go przebrać bo jest kupa otwieram pampersa a tam nic
od dzisiaj proboje mu dawac to mleko hipp bo zachwalacie i ogólnie opinie sa dobre to sproboje..
Maksymilian