Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj sie nawet nieswiadomie usmiecha bardzo rzadko ;/ Kacper tez zaczyna przytrzymywac glowke na kilka sekund i lapie butelke obiema rekami
Wlasnie go przetrzymujemy zeby zjadl po 3 godzinach i jest mega wkurzony i plaze 
Oliwki moze wogole zamkne w domu i nigdy nie wypuszze chore kurwa a najlepsze ze ciotka ma tez syna z grudnia i jest iagle chory doslownie ciagle cos lapie
-
Acikk wrote:Oliwki wg Twojego suwaczka jutro masz 39+6, ja tak urodziłam to może i Ty

Ja też tak mam na suwaczku i lipa...
Przydaloby się już urodzić, a objawów prawie zero- tylko lekkie ćmienie w dole brzucha jak na okres...
Jeszcze tesciowa z hasłem dziś wyskoczyła że miała taka nadzieję że dziś w jej urodziny się urodzi- może lepiej że dziś już nie zdąży się urodzic, bo jakby miała mieć taki charakter jak tesciowa to przejeb*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 20:42
-
nick nieaktualnyA moj zjadl ulal bo oczywiscie nie odbil i poszedl spac i tak od wczoraj spi az mnie to martwi
Acikk no wlasnie takie wrazenie ze mam takie smutne dziecko ale wiadomo ze jest malutki i jeszcse chwile poczekam na te usmiechy 
Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 21:41
-
Hejka, dziewczyny bardzo długo się nie udzielałam na forum. Na wczoraj wyznaczony tp z USG ale chyba zaczyna się coś dziać. Zauważyłam w nocy, że przy każdorazowym wstawaniu do wc majty mokre a dzisiaj przez cały dzień to samo. Przed godzinką zauważyłam śluz zabarwiony na różowo żadnych bóli i skurczy nie wiem co robić czy jechać już do szpitala czy czekać jeszcze. Pierwszy poród przebiegał całkiem inaczej były bóle i skurcze ale sluz był bez koloru
Aniolek 6.12.2010 8tc *
Milusia 22.01.2012
Aniolek 22.11.2014 8tc* -
nick nieaktualnyNo a ja mam na prawd wsyzstkie możliwe objawy... tj: odejście czopa już dawno, bardzo dużo śluzu, mocne napieranie na szyjkę, bóle krzyżowe, bóle podbrzusza, brzuch twardnieje, bolą mnie pachwiny no i co... i wielkie gie. Mały od kilku dni mocno szaleje w brzuchu, gdzieś w okolicach jajnika też mnie pobolewa. Yhh.. Ja ledwo śpię, bo tak mnie łapie rwa i jakieś skurcze w udach w nocy... Jutro na 13 mam ktg, może jakieś pół skurczu się łaskawie zapisze... Mąż ma jutro urodziny, mógłby mu Kuba zrobić prezent, no ale nie mam co liczyć
-
Zostałam obojniakiemZieloneOliwki wrote:Dżulia, a może jak Cię zszywali to Ci genitalia męskie przyspawali?

może za to co mu powiedziałam przyszyl mi jajca. Byłam prawie cały czas podpięta pod ktg, bo mała miała puls 180-210. I w pewnym momencie zachciało mi się "coś". Pytałam lekarza z 3 razy czy mogę iść. Aż w końcu "kurwa puscisz mnie wreszcie chujcu się wysrac ".
Szczerze mówiąc boje się nawet tam zobaczyć, przeraza mnie ten widok jajeczek. Nawet ginekolog się dziś śmiał ;p
ZieloneOliwki, Pati78, cytrynówka, pati_zuzia, Mi$ia26, MeGi2986, lilianna, Moniusia89, kijanka_88, Nadulka, aannkkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

a malutki śpi dziś od 13 z przerwami tylko na jedzenie aż się boje tej nocki