Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi, przecież Franuś się cały czas chyba uśmiecha... :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się wczoraj sam obrócił z pleckow na boczek :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki no Franko to smieszek ale zaczyna to robic swiadomie jako reakcja na cos :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj sie nawet nieswiadomie usmiecha bardzo rzadko ;/ Kacper tez zaczyna przytrzymywac glowke na kilka sekund i lapie butelke obiema rekami :) Wlasnie go przetrzymujemy zeby zjadl po 3 godzinach i jest mega wkurzony i plaze :/

Oliwki moze wogole zamkne w domu i nigdy nie wypuszze chore kurwa a najlepsze ze ciotka ma tez syna z grudnia i jest iagle chory doslownie ciagle cos lapie :/

• Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia spokojnie kacperek jeszcze za malutki by się uśmiechać świadomie :) moj też się jeszcze nie uśmiecha, czekam na te jego uśmiechy bo też mi sie wydaje ze jest smutny i mi go tak żal :P ale to po prostu jeszcze czas :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu co za depresja poplakalam się ze maz do pracy się zbiera :( a malutki śpi dziś od 13 z przerwami tylko na jedzenie aż się boje tej nocki :/

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • lilianna Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Oliwki wg Twojego suwaczka jutro masz 39+6, ja tak urodziłam to może i Ty :D

Ja też tak mam na suwaczku i lipa... :-\
    Przydaloby się już urodzić, a objawów prawie zero- tylko lekkie ćmienie w dole brzucha jak na okres... :-\

Jeszcze tesciowa z hasłem dziś wyskoczyła że miała taka nadzieję że dziś w jej urodziny się urodzi- może lepiej że dziś już nie zdąży się urodzic, bo jakby miała mieć taki charakter jak tesciowa to przejeb* :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 20:42

3i49p07wxglh0lzs.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliana chyba ze bedzie porod express :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez liczylam na porod ekspress o 22 w 1 dzien swiat i gowno, do tej pory chodze w dwupaku :P

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • lilianna Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie zamowie ekspresowy poród i najlepiej taki mało bolesny jakby się dało :-P :-)

We wtorek mam wizytę i choć na to mam nadzieję że zaoszczedze to 150zl :-P

KASIAG24 lubi tę wiadomość

3i49p07wxglh0lzs.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli ktoras mnie przebije w expresowym porodzie stawiam piwo :D!!

nick nieaktualny, lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • lilianna Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    jesli ktoras mnie przebije w expresowym porodzie stawiam piwo :D!!

Oj trudno będzie pobić ten rekord, ale próbować można ;-)

KASIAG24 lubi tę wiadomość

3i49p07wxglh0lzs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj zjadl ulal bo oczywiscie nie odbil i poszedl spac i tak od wczoraj spi az mnie to martwi :/ Acikk no wlasnie takie wrazenie ze mam takie smutne dziecko ale wiadomo ze jest malutki i jeszcse chwile poczekam na te usmiechy :)

Dobranoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 21:41

• milusia2012 Przyjaciółka

Wysłany: 27 grudnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, dziewczyny bardzo długo się nie udzielałam na forum. Na wczoraj wyznaczony tp z USG ale chyba zaczyna się coś dziać. Zauważyłam w nocy, że przy każdorazowym wstawaniu do wc majty mokre a dzisiaj przez cały dzień to samo. Przed godzinką zauważyłam śluz zabarwiony na różowo żadnych bóli i skurczy nie wiem co robić czy jechać już do szpitala czy czekać jeszcze. Pierwszy poród przebiegał całkiem inaczej były bóle i skurcze ale sluz był bez koloru

Aniolek 6.12.2010 8tc *
    Milusia 22.01.2012 :)
    Aniolek 22.11.2014 8tc*
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati78 wrote:
    Dzulia, a swedzenie calkiem ustapilo?
    Nie jest uporczywe. Drapie się czasami, ale nie wiem czy to nie z przyzwyczajenia. Bo mi nawet one nie przeszkadza. Zobaczę za parę dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja mam na prawd wsyzstkie możliwe objawy... tj: odejście czopa już dawno, bardzo dużo śluzu, mocne napieranie na szyjkę, bóle krzyżowe, bóle podbrzusza, brzuch twardnieje, bolą mnie pachwiny no i co... i wielkie gie. Mały od kilku dni mocno szaleje w brzuchu, gdzieś w okolicach jajnika też mnie pobolewa. Yhh.. Ja ledwo śpię, bo tak mnie łapie rwa i jakieś skurcze w udach w nocy... Jutro na 13 mam ktg, może jakieś pół skurczu się łaskawie zapisze... Mąż ma jutro urodziny, mógłby mu Kuba zrobić prezent, no ale nie mam co liczyć :)

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Dżulia, a może jak Cię zszywali to Ci genitalia męskie przyspawali? :P
    Zostałam obojniakiem ;-) może za to co mu powiedziałam przyszyl mi jajca. Byłam prawie cały czas podpięta pod ktg, bo mała miała puls 180-210. I w pewnym momencie zachciało mi się "coś". Pytałam lekarza z 3 razy czy mogę iść. Aż w końcu "kurwa puscisz mnie wreszcie chujcu się wysrac ".
    Szczerze mówiąc boje się nawet tam zobaczyć, przeraza mnie ten widok jajeczek. Nawet ginekolog się dziś śmiał ;p

nick nieaktualny, Pati78, cytrynówka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lilianna, Moniusia89, kijanka_88, Nadulka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja pitole Dżulia, serio mu tak powiedziałaś? :D Musiał mieć minę wartą miliony :P Nie zrobili Ci lewatywy jak wody wody odeszły, czy tylko Ci się wydawało że Ci się chce? :P

Ale się uśmiałam, ja pierdziele, jesteś numerem jeden Dżulia :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa, popłakałam się ze śmiechu :D :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no, leżę i kwiczę, nie mogę przestać się śmiać, chyba mi wyobraźnia mocno zadziałała :D :D ledwo mężowi przeczytałam jak ładnie lekarzowi nawrzucałaś bo się nie mogłam wysłowić przez śmiech :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 2207 2208 2209 2210 2211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ