Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOK to byłabym zainteresowana. Hmmm chcialabym wysłąć Tobie wiadomość ale nie mam pojęcia jak to zrobićAcikk wrote:Aliss ważne są do 03/2018
myślę że 3 dyszki za op. Wysylka gratis 
zaprosiłam Cię do przyjaciółek a dalej nie mam pojęcia co i jak ;P
-
nick nieaktualny
-
OOo tak to też jest coś co mnei cieszyMi$ia26 wrote:No a wieczorem jak M wroci z pracy bede sie cieszyc ze sie wymocze chwile w wannie

Acikk pomoga musza pomoc biedny Antos sie nacierpi od malego

Dziewczyny nie che chwalic za wcześnie ale moje dziecko dziś śpi !!
Edit: i pięknie pierdzial przy jedzeniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 16:33
MeGi2986, Mi$ia26, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje Oliwki!!! Czułam że urodzisz przedemną jak dobrze ze masz to już z głowy
ja jestem strasznie zestresowana przed jutrem leżę z tym balonem i nic się nie dzieje lekarz który mi go zakładał był tak niedelikatny ze myślałam ze albo zrobię kupę albo pekne od tej soli. ..aż strach pomyśleć co będzie jutro
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez sie martwie bo moj potrafi galanto zjesc a lekarz kazal dawac tyle ile bedzie chcial i juz mu sie poliki niezle zrobilyAcikk wrote:Ja mojego nie muszę wzbudzać sam się upomina co 2,5- 3 godziny martwie się że będzie za gruby a lekarka mi powiedziała że mam mu dawać tyle ile potrzebuje

Dziewczyny która oprócz Flakonik już zaliczyła swój drugi pierwszy raz
?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj to kiepskoMi$ia26 wrote:No u mnie caly czas zywa krw i do tego miejsce ciecia mam opuchniete

u mnie się ładnie i szybko pogoilo szwy z zewnątrz poodpadaly. Wydaje mi się że już nie powinnas być spuchnieta mocno Cię rozcieli ??
-
nick nieaktualny
-
Marik wrote:A jak inne rodzace ? Jak tam cytrynowka ?
Mija mi 10h z tym balonem, co jakiś czas czuję takie rozpieranie w krzyżu, ale syna to wcale nie wygania do wyjścia. Na szczęście ubrałam leginsy i łażę jak kaczka po korytarzach