Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zieloneoliwki no w końcu
gratuluję
szybkiego powrotu do formy
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inso w ulotce pisze ze na zaburzenia motoryki układu pokarmowego czyli pewnie na różne dolegliwości

Zobaczymy na razie udało mi sie zjeść cos oproznic zmywarkę i juz mamy godzinę bez płaczu więc w porównaniu z wczoraj to wooooooow
pati_zuzia, genoweffa, MeGi2986, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Zieloneoliwko no wkoncu!! Gratulacje i zdrowka dla Was

Mama-julka jak Twoje samopoczucie?
Ja debridat sama bralam przy refluksie tez. Najwazniejsze zeeby pomoglo.
Dzięki, w porządku. Dziś nie rodzę
Mam plan na dziś lub jutro
MeGi2986, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahaha no fakt nie przeczytalam naglowkaMama-julka wrote:He he. To chyba z niewyspania przy dwójce dzieci źle doczytałaś
To Zieloneoliwki kroili i ona spodziewała się Kubusia 
ale to przez to,ze na tel, wzrok juz nie ten choc okulary na nosie
a niedawno bylam sprawdzac haha plus dzieckomnie cyckalo
oj tam oj tam ma moze tak na zas gratulacje zlozylam i zaraz napiszesz,ze i Ty juz po wszytskim 
no to zeby nie bylo Oliwki gratulacje
Mama-julka, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje dziecko zamierza dzis wogole nie isc spac usnal na 15 mi dojadl 30 ml mleka bo oczywiscie wczesniej nie mial ochoty i dalej nie spi i tak od 8 rano szok zdarzylam tylko sie ubrac a jak wychodze z pokoju to placz w lozeczku marudzi teraz lezy na kanapie marudzi na rekach tez dzis nie fajnie jest no szok oby tylko w nocy ladnie spal bo ja od wczoraj ledwo na oczy patrze
-
nick nieaktualnyZielone oliwki gratulacje!

Acik mam nadzieje ze kropelki pomoga.
Moj dzis robi pepkowe bo wczesniej jakos sie nie skladalo a ja z Mala na noc do siostry. Caly dzien przy garach a nawet sie nie pogoszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 15:33
justyna14, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny