Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bella88 wrote:Miałam nacinane krocze ale u mnie bardzo szybko się zagoilo wszystko. Swój drugi pierwszy raz mam już za sobą bo mój już tak za mną chodził że już sama nie wytrzymałam
z lekarzem tego nie konsultowalam. Powiem tak, trochę bolało że tak powiem przy wejściu
pewnie działało też to ze byłam trochę spieta ale jak już poszło to poszło i było bardzo przyjemnie. Pytałam mojego czy czuje różnice ale mówił że nie
pierwszy raz kochalismy się bez zabezpieczenia ale bez zakończenia w środku. Za drugim razem w gumce plus żel ale to jak z Lizaniem cukierka przez papierek
doszliśmy do wniosku iż zaczekam aż zacznę brać tabletki bo maluszka następnego planujemy dopiero za jakieś 2 lata więc trzeba uważać 
Ja tez juz mam krocze zagojone ale nie wiem jak w środku, bo żaden szew ze środka mi nie wyszedl jeszcze. Boje sie bólu i w ogóle jak to bedzie -
Mój powiedzial ze po tym co zrobiłam będzie mnie do konca zycia na rękach nosilbella88 wrote:Swoją drogą, czy wasi mężowie, partnerzy po porodzie też stali się dla was tacy kochani? Mój mnie bez przerwy przytula, codziennie chciałby się że mną kochać, nawet pod prysznic codziennie ze mną chodzi
nie twierdzę żeby mi źle z tym było 
genoweffa, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Proszę nie ma za co ją też przerebialam trzy mleka czwarte okazało się strzałem w 10 a wiem co to znaczy jak dziecko ma takie kupki i ciężko mu zrobićMarta0912 wrote:jutro zakupię. Mam nadzieję, że pomoże. Dziękuję za pomoc

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniusia89 wrote:Hej dziewczyny czy Wasze dzieci po karmieniu od razu zasypiają? Mój przez godzinę co kilka/kilkanaście minut zaczyna płakać i strasznie nie spokojnie śpi. Od dwóch dni nie przespał spokojnie nawet 2 godzin
już nie wiem co mu nie pasuje.
Megi trzymam kciuki za synka, musisz być silna.
Moja młoda zasypia od razu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMegi już doczytałam, że wizyta przed Franusiem. Musi być dobrze z moim ulubieńcem

Pati-zuzia, właśnie miałam pytać jak u Was z pogodą bo w telewizji wygląda nieciekawie.
Moniek90 to nie strzepujcie już swetra przy Poli bo zapalenie ucha murowane he he.
moniek90, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
no u mnie niestety takiej sielanki nie ma, mój strasznie nerwowy, chyba brak seksu tak na niego działa. Ciężko z nim ostatnio, muszę na słowa uważać, żeby go nie wkurzyć, bo już nie chce mi się tej skwaszonej twarzy oglądać. Może to też od tego, że od początku grudnia jest w domu na urlopie, jak pójdzie do pracy mam nadzieje, że coś się poprawi. Na chwilę obecną to nawet na seks nie mam ochoty, bo w ogóle mnie nie zachęca.bella88 wrote:Swoją drogą, czy wasi mężowie, partnerzy po porodzie też stali się dla was tacy kochani? Mój mnie bez przerwy przytula, codziennie chciałby się że mną kochać, nawet pod prysznic codziennie ze mną chodzi
nie twierdzę żeby mi źle z tym było 

7w3d 💔 -
nick nieaktualnyMegi, trzymam kciuki by z Franusiem wszystko było ok. Na pewno okaże się, że diagnoza była chybiona.
U mnie seksy wykluczone, bo mąż walczy ze sztormem na Atlantyku i wróci gdzieś w połowie lutego. ALe szczerze powiedziawszy mi to nawet pasuje, bo jakoś nie mam na to ochoty. Możliwe, że ten brak ochoty wynika ze zmęczenia, a może mój organizm nie jest po prostu gotowy.
Dziś mieliśmy kolędę. Upilnować Grzesia, żeby czegoś nie zwinął ze stołu to mega wyczyn. A na dodatek chciał ksiedzu buchnąć teczkę z kartami parafian
Jedno szczęście, że Olka przespała całe to zamieszanie, bo nie wiem jak miałabym zająć się obojgiem.
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, błagam, pomóżcie... dzisiaj dałam małemu po raz pierwszy mm z hipp bio. Wlałam do niego 15 kropli espumisanu (bo tak dzisiaj zalecił pediatra) i Adaś co chwilę rzyga
to nie jest zwykłe ulewanie tylko fontanna mleka
jak myślicie-czy to wina źle dobranego mm czy tego że podałam tam dosyć dużą dawkę espumisanu? zaraz pora kolejnego karmienia i nie wiem co robić...
-
Gdyby mój siedział w domu to pewnie byłoby podobnie. Ale on jest pracocholikiem i pewnie dlatego. Może jak Twój wróci do pracy to troszkę się stęskni i będzie lepiejjustyna14 wrote:no u mnie niestety takiej sielanki nie ma, mój strasznie nerwowy, chyba brak seksu tak na niego działa. Ciężko z nim ostatnio, muszę na słowa uważać, żeby go nie wkurzyć, bo już nie chce mi się tej skwaszonej twarzy oglądać. Może to też od tego, że od początku grudnia jest w domu na urlopie, jak pójdzie do pracy mam nadzieje, że coś się poprawi. Na chwilę obecną to nawet na seks nie mam ochoty, bo w ogóle mnie nie zachęca.

justyna14 lubi tę wiadomość
-
Zadzwoń do pediatry jeżeli się martwisz. Ja bym zmieszala poprzednie mleko z obecnym żeby nie było od razu tak drastyczne zmiany. No i może podaj mu przed jedzeniem trochę wody bo jeżeli wymiotowal dużo to napewno jest odwodniony.alisss871 wrote:Hej dziewczyny, błagam, pomóżcie... dzisiaj dałam małemu po raz pierwszy mm z hipp bio. Wlałam do niego 15 kropli espumisanu (bo tak dzisiaj zalecił pediatra) i Adaś co chwilę rzyga
to nie jest zwykłe ulewanie tylko fontanna mleka
jak myślicie-czy to wina źle dobranego mm czy tego że podałam tam dosyć dużą dawkę espumisanu? zaraz pora kolejnego karmienia i nie wiem co robić... -
Megi trzymam kciuki za Frania, wiem że łatwo się mówi ale musisz być dzielna dla niego i napewno wszystko będzie dobrze.
Boziu ja już mam taką ochotę na męża i on na mnie ale trochę się cykam mimo że minęło 5 tygodni, na przyszły tydzień chcę umówić się do gina i jak wszystko będzie ok to wtedy poszalejemy chociaż coraz ciężej jest się powstrzymać
w sumiebpowiem zaczęłam się zastanawiać czy coś by się stało gdybyśmy już spróbowali bo przy pierwszym porodzie czekałam bo wizyty kontrolnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 22:15
MeGi2986 lubi tę wiadomość

wypije kielicha za szybki poród