Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam taki zamiarMadzisek wrote:Ah i ja od 1 stycznia wracam do pracy z chodakowską
trzeba zgubić te kilogramy co zostały i jeszcze trochę dodatkowych 
i mojego będę namawiać żeby i swój brzuszek troszkę zgubił
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Cytrynówka doskonale wiem co czujesz. Ja tez miałam oksytocyne podawaną dwa razy tylko ze mnie bylo to dzień po dniu. Czemu tobie robią przerwę? Skurcze miałaś?
No stara to Ty nie wiesz, że Sylwek jutro i będzie się działo
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUrodziłam Marianke sn 3360 o godz 20 40 porod po baloniku przebyciu pęcherza i na oksytocynie najbardziej traumatyczne doświadczenie w moim życiu Nigdy więcej, k rzyczalam jak opetana od 3 cm po prostu wyłam z bólu i k rzyczalam mężowi żeby mnie dobił Nie wierzę że to się skończyło dodatkowo popekalam i cielimnie także wszystko czulam a potem szylina żywca ze czulam igle i wszystko teraz ledwo żyje ... choć mała warta wszystkiego
Madzisek, Matleena, pati_zuzia, Nadulka, genoweffa, alicja_, kwiatakacji, Piegus, niania.ogg, Dżulia, moniek90, lilianna, Marta0912, ZieloneOliwki, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
Marik gratsy ;*
Ja jeszcze w dwupaku
i wiecie, jak. Powinnam byc stuprocentowa grudniowka bo w koncu termin na polowe grudnia tak bede styczniowka ;/ w poniedzialek ide na wywolanie. Jak chcialam bez znieczulenia tak bede musiala brac bo cos czuje ze w moim brzuchu juz z 5 kg siedzi. Skoro dwa tygodnie temu mial 4 kg... Jestem zestresowana mocno, nogi mi znowu puchna, mam juz dosc:D a tak chcialam miec grudniowego dzidziusia i dupa, bo dzis to nawet nie ma szans, mi sie nawet brzuch nie opuscil.
-
Co najlepsze moj tezet siedzi w domu od 20 grudnia bo w pracy ma zastoj i taki ucieszony byl ze posiedzi z nami jak sie maly urodzi i ze mi pomoze w pierwszych dniach a wraca do pracy 4 akurat jak ja mam na wywolanie
i uparl sie zeby ze mna rodzic wiec zapowiedzial ze w poniedzialek i tak go nie bedzie bo mnie klada. Tylko nie wiem jak mu z glowy wybic bycie przy porodzie, boje sie troche ze sie wszystko na gorsze zmieni jak on bedzie
a on twardo chce byc i juz
-
I ktoras pytala kto byl sam z dzidziem od poczatku. No to ja bede, bo mu sie nie spieszy
i to mnie przeraza. Nigdy w zyciu nie mialam stycznosci z dziecmi, nie wiem co sie z nimi robi i boje sie ze sobie nie poradze... A tezet bedzie calymi dniami w pracy. Eh
-
nick nieaktualnyPrzebudzilam sie, mysle sobie zobacze na pue decyzje z zusu, patrze a tam juz jest pozytywna decyzja czekam teraz tylko na date wyplaty

Mnk u mnie maz byl przy porodzie co prawda nie zakonczyl sie on sn, ale maz duzo mi pomogl i widzial jak sie meczylam i jak wody leca ze mnie i jak sie posikalam przy skurczu i wiele wiele innych i nic miedzy Nami sie nie zmienilo na gorsze, jedynie tak jak dziewczyny pisza- na lepsze, bo chodzi za mna i caly czas zaczepia ze jestem seksi mamuska i jestem jego bohaterka:-)
Aa no i myslimy juz nad rodzenstwem Irenki
Dziewczyny a na wizyte do gina isc jak calkowiecie przestane juz krwawic tak? Bo na wypisie mam ze po 4 tyg od porodu a ja nadal plamie i nie wiem czy isc juz w przyszlym tyg czy zaczekac tydzien.
Ala a Ty w Zakopanem juz? Jak tak to jak Sarka podroz zniosla?
Madzia cos sie nie odzywa, ciekawe jak sobie radzi.
Genowefa a Ty sama caly czas z dwojka maluchow czy masz kogos do pomocy z doskoku?
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Mego straszne to co piszesz ale Franus jest dzielnym chłopcem od poczatku i wszystko będzie dobrze:) Trzymamy kciuki! Za pozytywne wyniki.
Dziewczyny dzis ostatni dzien grudnia;) życzę Wam,żebyście dzis hurtowo urodziny:D a jak nie to i tak będziecie "grudniowe" Mamusie przeciez,takze mamy 3msc w jednym a co;D
Wiecie co..ale mi się jeść chce.. :p ta lezy i wysysa z cycek mleko a mi normalnie cos podchodzi pod gardło z głodu:p potem wypije chyba butle wody..
U mnie waga -11kg ciazowe i -3kg nadprogramowe dalej...i ciężko juz z tym spadkiem.. Brzuch mam brzydki niestety:/ na dole ta rociagnieta skora mnie wkurza.. No ale cóż..gorset i nic innego dalej..
Zauwazylam ze o podobnych porach w nocy karmimy
iNso87 lubi tę wiadomość