Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ala bardzo się ciesze!
A powiedz mi masz zalecone leżenie i odpoczynek?
Bierzesz dopochowo progesteron czy badacz szyjkę ze odpowiedzialas na moje pytanie:*?
Mam się nie martwić.
A jak to jest u innych dziewczyn? Szyjkę macicy macie wysoko czy nisko? -
Oluniaaa wrote:Alicja...test NIFTY wykonuje sie dopiero gdzieś około 15 16 tygodnia.
a ja czytałam że od 10 aż do nawet 24 tygodnia - jednak lepiej wcześniej , bo w razie wystąpienia jakichś poważnych wad rozwojowych jest czas na ... decyzję.
A 15-16 tydzien to troche juz pózno - na wyniki sie czeka z 2 tygodnie i co wtedy?Harusiowa, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anko:-) wrote:A jak to jest u innych dziewczyn? Szyjkę macicy macie wysoko czy nisko?
nie badam codziennie ani nawet nie co drugi dzien ale jak kilka razy sobie próbowałam zbadac to .... mam tak wysoko (albo mi się palec skrócił) że nie mogę sobie sama zbadać. I dobrze. Bo od grzebania mam gina
On sięga
ale wiem że szyjka potrafi rano być wysoko a wieczorem już być nisko i nic to nie znaczy. Albo przy pełnym pęcherzu się obniża. Ja nawet podczas porodu tak miałam nagle wysoko szyjkę że położna musiała się niezle nakombinowac żeby mnie zbadac. A cały trzeci trymestr miałam nisko i ciąża była zagrożona (z pessarem) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Anka mam pytanie do listy online, czemu te numerki sie tak mieszają? Teraz np. jestesmy posegregowane wedlug wieku, a przedtem bylo terminami
Flakonik, Anka1101, fresa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny