SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama tez mieszka 200km ale u nas akurat jest miejsce i oni sami zadecydowali ze pojada ale tesciowa powinna troche pomyslec bo to jest maluszek i nie daj Boze jak sie zarazi to co wtedy nie pomyslala jakie moga byc konsekwencje no az noz sie otwiera w kieszeni :/ A na dlugo przyjechala

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    O Madzia, dawno Cie nie bylo :-) jak sobie radzisz? I jak sprawa z zusem bo pamietam ze mialas z nimi nie mala przeprawe.

Pierwsze dni były bardzo trudne, ale teraz już mam wiecej siły i jest lepiej :) a co do Zusu...czekam na rozprawe w sądzie...

• Matleena Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 03:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 12:06

lula.91 lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia super ze juz lepiej, a w walce z zusem zycze powodzenia i trzymam kciuki! Dziewczyny na watku ciaza a dg pytaly o Ciebie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 3 stopnie na plusie wiec czekam aż mały wstanie i idziemy na spacerek bo oszaleje w domu :D

Matleena, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj zjadl dzis pierwsza butelke mleka hipp i poltorej godziny pozniej walnal kupke a od tyg nie bylo jej o tej porze :D O 12 mleczko i idziemy na spacerek z tatusiem :)

Matleena, myszata92, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Matlenaa o Twojej teściowej już po samych wpisach na forum szloby książkę napisac :)
    Twojej i pchelkii :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:26

• Matleena Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Acikk, Pchelkaa, lula.91 lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    Mojemu Małemu chyba zostały moje hormony jeszcze, dlatego jest taki niespokojny. Moja mama mówi, ze ja po porodzie tez się cisnelam aż czerwona byłam i pediatra mówił ze to od hormonów i przejdzie z czasem i faktycznie przeszlo. a Bartuś az ma taki cycuś jeden wiekszy od hormonów...

Może mój też tak ma wczoraj i dziś nam delikatny popis dał i też ma jeden cycus większy, a mi znowu dół przychodzi, kiedy będzie lepiej? Do mam Karmiących piersią, od razu Wam dzieciaczki po 4 h w nocy przesypialy?

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • akira Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja musze pochwalic swoja tesciowa. Wczoraj odjechala dziekujac mi za cierpliwosc ;-) Ja podziekowalam jej za pomoc. Czas, ktory poswiecila moim corkom jest nieoceniony. Ciagle mowila do malej, az ta zaczela skupiac na niej swoj wzrok i przestawala plakac slyszac jej glos. tak wiec sadze Matleena, ze lepsza taka babcia jak twoja tesciowa, niz brak babci pomimo jej istnienia, jak u Marty.
    rewelka wrote:
    Do mam Karmiących piersią, od razu Wam dzieciaczki po 4 h w nocy przesypialy?
    Moja od urodzenia spokojnie spałaby dluzej niz 3h, ale ją wybudzalam. Teraz, gdy przekroczyła 3500g pozwalam jej pospac 4 h.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 13:56

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mielismy hormony na obu piersia h u malego i kazali nam przykladac altacetem zeby zeszlo i juz nie ma nic :) My juz po pierwszym spacerku 20min troche wialo ale malemu az sie lepiej spi i Uwaga po tym nowym mleku maly zrobil juz dwie kupki i spi spokojnie a mama jest mega szczesliwa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    My mamy kawalerkę, a teściowa mieszka ponad 200km od nas, więc musi nocować. Ale zła jestem jak nie wiem. Koleżanka jak miała kaszel to poszła do lekarza zapytać czy może zarażać bo chce jechać dziecko zobaczyć, a tu babcia i ma gdzieś dziecko, bo ona chce. Ale męża też tak traktowała. Niby ukochany synek, a tak naprawdę i tak zawsze zachowywała się egoistycznie. Teraz też ciągle pyta kiedy do niej przyjedziemy. No kur...! Dziecko jeszcze na spacer nie wyszło a 200km pojedzie:/

Matka mojego mieszka 20km od nas i nie widziała jeszcze dziecka. Zresztą nawet nie dzwoni i nie pyta jak się dzidziuś czuje, czy wszystko ok. I jak tu "kochać" teściową

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Długo się nie odzywałam bo mała wymaga uwagi 24 godziny na dobę i do spokojnych dzieci to napewno nie należy. Gratuluję wszystkim nowym mamusiom. Podczytuję Was regularnie. Czy któraś z mamuś orientuje się co można zrobić jak dziecku łuszczy się skóra pod oczami? Przemywam sola fizjologiczna ale łuszczy się coraz bardziej Balsamem tam nie posmaruję bo boję się że dostanie się do oka Czy któraś miała może taki problem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze mój mały dostał takich krost na calej twarzy i czole nawet we wloskach u góry ma. Ciekawi mnie co to jest. Jitro do lekarza pojade bo boje się ze to na mleko.. którejś dziecko miało uczulenolie na mleko ? Jak się objawiało ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Kurcze mój mały dostał takich krost na calej twarzy i czole nawet we wloskach u góry ma. Ciekawi mnie co to jest. Jitro do lekarza pojade bo boje się ze to na mleko.. którejś dziecko miało uczulenolie na mleko ? Jak się objawiało ?

A może to potówki? Ubierasz w domu czapeczki?
    Mojej wyskoczyły od za ciepłej zimowej czapeczki (z kożuszkiem...)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik wrote:
    Długo się nie odzywałam bo mała wymaga uwagi 24 godziny na dobę i do spokojnych dzieci to napewno nie należy. Gratuluję wszystkim nowym mamusiom. Podczytuję Was regularnie. Czy któraś z mamuś orientuje się co można zrobić jak dziecku łuszczy się skóra pod oczami? Przemywam sola fizjologiczna ale łuszczy się coraz bardziej Balsamem tam nie posmaruję bo boję się że dostanie się do oka Czy któraś miała może taki problem?

Ja smaruję oliwką od stóp do głów, buźkę też. Po kąpieli lecę kompleksowo :-D
    Do oczek nic się nie dostaje ;-)

• emilka24 Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla nowych mam :)

Dziewczyny zauwazylam ze u mojej Julci jedno oczko jej bardziej spuchniete. Jak myslicie co to moze oznaczac?

bl9ce6yd14rf3b60.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanie odnosnie ciemiaczka od mojego M bo zauwazyl ze maly ma troche zapadniete i czy to nic zlego bo juz mysli leciec do lekarza bo wyczytal w necie wlasnie ??

‹‹ 2300 2301 2302 2303 2304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ