Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A gdzie w kato mieszkaciealicja_ wrote:Tak - w Katowicach. Musieliśmy się wyprowadzić z Rybnika przez konflikt z właścicielem domu. Nawet nie chce mi się tego komentować
Przeprowadzka z małym dzieckiem na ręce ;/ No ale... plus jest taki, że teraz w końcu mieszkam w cywilizacji 
?
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Na trzech stawach.
No właśnie dlatego pytałam gdzie spacerujecie, bo myślałam, że może gdzieś bliżej to byśmy kiedyś się razem wybrały poplotkować z wózkami
Ale to wcale nie daleko
autkiem na 3 stawy zajezdzam w 10 min
zapakuje antka, wózek i możemy spacerować
alicja_, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Acikk mój taki osowiały jest już od wczoraj, je i śpi, dzisiaj posiedzial z półtorej Godziny tylko, ja posprzatalam, obiad zrobiłam, wyskoczyłam na zakupy do biedny a teraz na księdza czekamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 19:27
-
nick nieaktualny
-
c
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 01:06
Suerte, pati_zuzia, genoweffa, alicja_, Mama-julka, rewelka, Moniusia89, Matleena, Piegus, aannkkaa, Flakonik, kwiatakacji, Pchelkaa, Dżulia, m@rzenie, Nadulka lubią tę wiadomość
Maksymilian
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKika od 38 faktycznie to goraczka,ale moze miec podwyzzszona przez to ze przegrzany a nawet od placzu,przynajmniej u nas z Gabrysiem tak bylo. A istnieja jakies przyczyny,ze moze miec goraczke? Katarek,czy podejrzenie jakiegos chorobska?
Tak poza tym to slodziak I pomyslec,ze taka kruszynka byla
-
pati_zuzia wrote:Kika od 38 faktycznie to goraczka,ale moze miec podwyzzszona przez to ze przegrzany a nawet od placzu,przynajmniej u nas z Gabrysiem tak bylo. A istnieja jakies przyczyny,ze moze miec goraczke? Katarek,czy podejrzenie jakiegos chorobska?
Tak poza tym to slodziak I pomyslec,ze taka kruszynka byla
Charczy od urodzenia... Karate Ma caly czas wlasciwie, wogole to mam wrazenie jakby mial
Zawalone zatoki Glownie przez to charczenie ale oczywiscie tu w anglii wszystko jest normalne I Nie zrobia mu zadnych badan, chce zamowic jakis inhalator I robic mu inhalacje moze to cos pomoze.. Jutro wogole mamy szczepienie takie pierwsze ale Nie pisze Na co Nie orientujesz sie moze Na co to moze byc I Czy bedzie mial jakies skutki uboczne po tym typu rozdraznienie? Czy jest to szczepienie z tych delikatnienszych? Masz racje juz sie kuleczka nam robi I rosnie w oczach
Maksymilian
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH