Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie wrócił ze szkoły mój średni synek i mówi, że dostał uwagę. Pytam :Za co?'
A on odpowiada "Bo się śmiałem na lekcji".
Pytam czemu się śmiał.
A on na to : "Bo Bartek powiedział, że jak się stanie o północy przed lustrem i powie 3 razy ŁYSY GANDALF to wyskoczy taki gościu..."
alicja_, kwiatakacji, Mi$ia26, Suerte, Pchelkaa, ZieloneOliwki, Dżulia, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Noooo, Pchełka Ty to 1500 zgarniesz. A ja za Tobą, bo mam tysiaka od Ewy Kopacz

+ Piegus:
Z tym tysiakiem to nie jest tak kolorowo niestety jak wszyscy myśleli
Codziennie to sprawdzam, ale sprawa wygląda tak,ze: w tamtym roku PO uchwalila ta ustawe, 1 stycznia mialo wejsc rozporzadzenie okreslajace wzor wniosku (bez niego MOPS nie wie, co robic, a my nawet nie wiemy, co w tym wniosku bedzie wymagane). PiS nie wydalo jeszcze rozporzadzenia i jestem ciekawa czy w ogole wyda i czy PiS nie cofnie tej ustawy. Szkoda gadać.. Bede monitorowała codziennie i jak coś by sie zmieniło to dam znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 15:57
Piegus, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już kilka dni temu złożyłam wniosek, z tym że my jesteśmy ubezpieczenie w KRUSie i nie ma problemu. Jeden papier do uzupełnienia, drugi z nr konta i pieniązki maja być na koniec miesiaca. Jestem w szoku że tak sprawnie poszło

Kurde, Dawid w nocy się prężył i dziś przez cały dzień też... Kupki robi 4-5 razy na dzień tylko wogóle nie puszcza bąków...
Daje espumisan, masuje brzuszek, nosze go na brzuszku, leży na brzuszku, kłade termoforek na brzuch i dalej nic. Karmie piersią a mały wogóel nie odbija anie nie ulawa po karmieniu.
Strasznie łapczywie je i myśle że to moze być problem. Niby nie łapie powietrza ale słysze jak mu wszystko przez przełyk przechodzi a póżniej słysze jak mu się kotłuje (burczy) w brzuchu. No i póżniej właśnie krzyk i preżenie. Co robić ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 16:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy szczepimy 5w1 i tyle.
Znalazlam sposob na nerwy przy cycku. Zawsze lapala puszczala lapala puszczala piplakiwala nerwy jak nie wiem. Robilam porzadek w komodzie i znalazlam nakladki silikonowe co kupilam w razie W. Pomyslalam sprobuje ciekawe jak sie karmi przez to. Mloda akurat sie obudzila wiec zmiana pieluchy, przystawilam ja do piersi z ta nakladka i sukces!!! Pieknie ciagnela, bez nerwow, wisiala na cycku 20 min po czym wypchala jezyczkiem. Taka zadowolona jestem, kp znow bedzie wielka przyjemnoscia. Widocznie mam za mala brodawke (prawie plaska) i dlatego sie zloscila bo malo chwatala ja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak widzę, hm u mojego to jest bardzo mocno widoczne ale mam nadzieje ze to ten trądzik a nie na mleko
Doszło nam jeszcze to ze nie może kupy zrobić... dziś podałam czopka w sumie nie włozyłam tylko tak poruszałam przy odbycie i tak płakał jak robił aż z nim płakałam
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH